- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Казармата !
Много правилно..ако не си леке ще се научиш на самодисциплина и извън казармата..Първоначално написано от Raybeez
Едиствения ефект който казармата ще има над въпросните мамини синчета е че ще се научат да си държат главите малко по-ниско и да си отварят устата по-малко..за известно време...
ПП: Армията, бомбенца, не променя характера - който си е влязъл лайно - ще си излезе още по-голямо лайно. Който е пич, се втвърдява и излиза още по-пич!
Каква война, бе, мечтатели?
Войните в днешно време са на икономичеко ниво, интернет и комуникации, интелектуално развитие и гъвкавост и динамика на мисленето.
Войните в този масов вид както ги познавате са почти изцяло в миналото.
Вече се работи с ракети с бойни глави, разлини бомби. И ако случайно някой направи нещо подобно рискува доста страни (било то заради договори, невъзможност да държи друга политика или други съображения) да се обърнат срещу нея, както и различни организации да и наплескат яки глоби.
Ходете си на казарма, да ви набият с комплекси там, с каквито и слаби съзнания сте....
Сериозно се назадва за такова време, не го подценявайте!
Е наистина доста ценни неща може да се научат там.. например да почваш от копана че да не ти го гепа някойдокато се лигавиш с бялото месо
![]()
![]()
Абе верно най - вече момичета са "за" тая казарма.. на чужд гръб и 100 тояги са малкотова са простотий.. някой ако иска да се реализира , да учи тая казарма може да му провали нещата.. а и не ми трябват грубияни. мен ако ме пратят аз ще умра там... в мизерията.. ужас!
Cruel Intentions
На самодисциплина и физичекса подготовка ще се научиш- ти, осъзнатият човек, трезвомислещият, който си наясно със себе си. Колко са на брой осъзнатите и умни 18-годишни мъже? Според мен не са много. Тях кой ще ги научи на дисциплина? Казармата е добра възможност, според мен, защото на много им трябва нещо да ги побутне.Първоначално написано от Raybeez
А лигльовците? За тях има реален шанс да се стегнат и да станат изпълнителни хора като се постреснат малко. Като му наложат 5 пъти едно и също накзание, все ще си вземе поука. Като си безгръбначен, такъв ще си и останеш, но поне може да се научиш на малко дисциплина и на мярка.
За скатаването- колко могат да се скатават?
Е, не може всички.. това са бройки, и нищо глобално.
Пък ако не друго поне ще се научиш да оцеляваш и да ядеш всичко ! Примерно като ти дадът да ядеш само боб на 1 месец.. и нямаш нищо друго ще ядеш.. и после като се върнеш ще цениш много повече нещатата който имаш... !![]()
и няма да искаш дори да помиришеш бобПървоначално написано от LiLGrizzly
Аргументите, които давате са глупави.
Все още губите.
И аз съм за смесената,така няма да има сърдити,пък иии населението ще се повиши.Йееее малки щъкащи войничета.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
И кой прецени кои са хубещите?Първоначално написано от LizZz
Ти?![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
ЕТО КАКВО ПРАВИ КАЗАРМАТА ОТ ХОРАТА! MADONA! DOIP! GLOBAL!Ти едва ли знаеш кога съм роден, но, да, наистина върху мен са налагани репресии от комунистите, като се започне със задължителната казарма и още много други.
Тъй като от този акаунт не мога да пускам линкове, има един много хубав материал в нашия форум за политика - който предлага казарма, първо да го прочете ЦЕЛИЯ!
Материалът се казва КАЗАРМАГЕДОН!
Женска мъжкарано, вземи прочети първо какво е казармата.Първоначално написано от DarkKisss
Запознат съм. Ранното му творчество е отлично. Защо трябва да пиша нещо аз, след като друг го е казал по-добре от мен? А че е вярно - знам го, защото съм говорил с много хора, които са били в казармата.Първоначално написано от Raybeez
Райбера, преди да дойда аз, беше против казармата, ама щом видя, че аз съм против, стана ЗА. Така стана и като си отидох, призна, че Мадона е фактор в музиката, но докато бях тук, говореше обратното.
Просто ти до такава степен си се доказал като тоталното хахо, че хората са напълно убедени, че каквото и мнение да защитаваш - то е грешно!Първоначално написано от global
Grumpy old madman
Хората не могат да преценяват.Първоначално написано от Canis_Dirus
Направо кажи, че си против всички, да е ясно!Първоначално написано от Raybeez
ПОДКРЕПЯМ!!!Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Да трябва да се върне и защо? Щото днешните момченца нищо не могат да правят. Извинявай ама то е смешно да не можеш сам да си изрежеш ноктите на 21 години-такъв случай знам. Или пък да не можеш сам да се сетиш да се изкъпеш и така нататък. Квото и да говорите и съвсем малко ред и дисциплина да научат днешните младежи, ще е напредък. Случвало ми се е хиляди пъти да си хода по улицата и да се чудя на тоя и оня, абе тва момче ли е момиче ли е...
Тя държавата ни, че за нищо не става вече за нищо, ама поне да направят опит да се пооправят нещата. И що повечето за са момичета? Щото им е писнало да са заобиколени от некфи педалчета,фешънчета и подобни. Аз бих отишла в казарма без да се оплаквам, ако имаше и за момичета. За бога, мене, ако ме оставиш на улицата се ще оцелея по някъв начин и за всичко това благодаря на баща ми защото ме е научил, ами тези които толква се оплакват че нямат внимание от родителите да ги научат на ред и дисциплина ето перфектна възможност да се научат на такава. Щото един ден ше ти се наложи и сам да се оправяш и да работиш и да мислиш за повече неща от тва къв гел да си сложиш на косата, и тогава кво ше правиш?
1во говорех за задължителна момичшка и второ тва че тебе те сърби гъза да се потрудиш малко не зачи че сички трябва да са като тебе.Първоначално написано от Battlescarred
Стига глупави спорове.Който е ЗА казармата винаги може да пита баща си какво е било там и тогава.Абсолютно безсмислено губене на време изпълнено с гавра, унижения и идиоти.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
много ти разбира главата на тебе, тъпчоПървоначално написано от tqnko
![]()
Според мен трябва да я има поне един месец.
ACϟDC