.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Има ли начин да намаля теченото на цикъла си?

Моля,ако някой знае как да направя така,че да ми тече по-малко или даже да спре,моля кажете ми?

Ако го направиш ще е голяма грешка. Ако си до 18-19 не си прави експерименти преди тялото ти да е напълно развито. Може да го намалиш като пиеш витамин Ц (който уврежда бъбреците), за спиране има хапчета, които трябва да бъдат изписани от гинеколог... ти решавай.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Враца
    Ъх.. Витамин Ц уврежда бъбреците ?!?!
    Към автора: най-добре се консултирай с гинеколог..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

и аз съм чувала че с витамин Ц става ... но защо трябва да го намаляваш по някакъв начин ??

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Чувала съм, ме при обилно течение се пие витамин C за намаляване на течението. Не знам за увреждане на бъбреците.

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Чувала съм, ме при обилно течение се пие витамин C за намаляване на течението. Не знам за увреждане на бъбреците.
    Ем и аз не знаех ... докато не ми казаха, че от това ме болят.

тва не би ли трябвало да ни помага на организма понеже е витамин а не да ни вреди

Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    тва не би ли трябвало да ни помага на организма понеже е витамин а не да ни вреди
    Да, помага, жалкото е, че само 10% от него се използват от организма останалото просто се изхвърля чрез урината ... Наслоява се по бъбреците, за това уврежда. Всяко лекарство (медикамент) има и отрицателна страна. Но ако е набавен по естествен път (плодове, зеленчуци) тогава можем само да се възползваме от него.

ами витамин ц друго не се сещам отиди при гинеколога и попитай

Мега фен Аватара на Rofl4e
    витамин ц..

п.с. лекар или фармацефт

Еми яж плодове или зеленчуци , които съдържат витамин Ц а най - добре посъветвай се с гинеколог
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Витамин Ц. Вреди на бъбреците, когато го взимаш в промишлени количества. Помага за съсирването на кръвта.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Повече от фен
    Защо всички пишете едно и също немога да разбера?

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Ако го направиш ще е голяма грешка. Ако си до 18-19 не си прави експерименти преди тялото ти да е напълно развито. Може да го намалиш като пиеш витамин Ц (който уврежда бъбреците), за спиране има хапчета, които трябва да бъдат изписани от гинеколог... ти решавай.

Мацка, ами явно по много си взимала (ако е от онези на листче където са) И аз сега за 1-ви път чувам за някакво увреждане от тях. Но наистина чрез плодове ще стане работата ;р

Иначе по върпоса - Не ми се вярва да ти е чак толкова силно, все пак пробвай с витамин 'Ц' : ) Иначе недей да взимаш медикаменти, ако наистина си под 18, защото една приятелка на морето и дойде, без рецепта си купи някакви хапчета за спиране и после за малко щеше да умре.. ;( Най-хубаво си е чрез "природата" да се спре - т.е. Витамин "ц"

Голям фен Аватара на Dollystar
    Витамин C
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И аз съм чувала,че витамин Ц намалява,НО течението продължава повече дни
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Сериозно ли ? На мен ми се иска да опитам , но не мисля ,че точно сега е време за експерименти .
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    и аз знам за витамин Ц...между другото не знаех че уврежда бъбреците и от 1 седмица всеки ден пия по 3 хапченца,не за друго ами щото лесно се разболявам от грип и затова го пия,но вече го спирам

Град
    В света на чудесата..
    Когато вече ми тече толкова силно,че определено преценявам,че не е нормално пия два пъти по три таблетки витамин С.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си