- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си махна тена ...
Работата ми изисква да нося униформа. До тук добре, обаче униформата представлява тениска с не много къс ръкав. И тъй като постоянно стоя на слънце, единствените части които са почернели - това са лицето ми, и ръцете ми и то не цялата ръка ... а малко над лакътя. И в момента не мога да си сложа нито една от моите тениски, тъй като ръкавите ми са по-къси и се вижда разликата в тена... и е грозно. Та, някакъв начин да се отърва от тена си?
п.с. и не, няма начин да се изравни. аз съм бяла по принцип и разликата е огромна. ;]
Сещам се за един начин да се изравни, но да се махне едва ли има. Можеш да си мажеш ръцете нагоре с кремовете за тен, например на Дав.
Оо.. много гадно...
![]()
Освен да използваш бронзиращ крем и да се печеш, за да не е толкова фрапираща разликата ...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Опитай с автобронзант. Мажи си ръцете със слънцезащитен лосион/крем, където ве4е си хванала тен. Не мисля, че има начин да премахнеш естествен тен придобит без автобронзанти или др процедури за тен. Аз имам разлика от часовника си на дясната ръка, която е много голяма, защото часовника ми е по - голям и от няколко дни мажа бялата кожа с автобронзант на Нивеа. Наблюдавам потъмняване и след още няколко мазания мисля, че разликата няма да е толкова видима.
И аз съм с бяла кожа по принцип. Опитай с автобронзант и лосион със силен фактор на защита за вече потъмнялата част от ръцете ти. Мисля, че няма шанс да премахнеш тена![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ходи на солариум поне да станеш цялата черна
Отиди веднъж или два пъти на турбо за по 5-6 минути и всичко ще е идеално![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
и аз така си мисляПървоначално написано от j_adore2