- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Рак от противозачатъчни?!
Приятелят на сестра ми ми каза, че пишело във вестника, че от противозачатъчните Ясмин (които пия 11 месеца вече) можело да се хване рак. Аз не мисля че е така-иначе нямаше да ги пуснат, обаче ми е кофти отвътре.Вие мислите ли че има нещо такова?Може ли да се хване рак?
Рак можеш да хванеш и от витамин Це, естествено зависи в какви количества го пиеш и колко време.
Същото е и при ясмина ,посъветвай се с някой магистър фармацефт да ти ги обясни тези неща.
Йога и мъдрост
По начало хормоналната терапия повишава риска от възникване на рак на млечната жлеза. Неслучайно Shering и Johnson&Johnson упоменават този факт в Листовката за пациента. Консултирай се с мамолог всяка година, преглеждай гърдите си /темата по-горе ще ти разясни как/ в определен ден от МЦ и се разхождай на воля.
В подписа ми съм публикувала линкове към една малка част от проучванията върху страничните ефекти на ОК.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
може разбира се!Първоначално написано от vicito
дори те потенцират евентуална генетична предиспозиция за това.
а са ги "пуснали" просто защото това е индустрия за милиарди и това важи за вс хормонални контрацептиви.
Абе и тютюнопушенето води до рак, ама се продават цигарите, нали? Да не говорим, че се купуват като топъл хляб![]()
Аз бях,чела,че едно момиче на 18 се парализирало от приемането на противозачатъчни,но не помня дали бяха Ясмин..(ще те излъжа за марката)
Само ще ви кажа,че това са пълни глупости!Противозачатъчни е дори в известна степен предпазват от рак и от много други болести!Пила съм Ясмин доста дълго и резултатът беше положителен.Оставете ги тези глупости за рак и какво ли още не!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IceBoxXx, заравянето на главата в пясъка не е решение на проблема.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Е, и? Да не мислиш, че си застрахована, като ходиш при специалисти?
Ха-ха-ха-ха! След като си такъв авторитет, защо не се лекуваш сама, ами търсиш специалисти?
Първоначално написано от IceBoxXx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На тази тема ли ти беше доцентурата? Опс, извинете, професурата?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да отричаш съществуването на проблема не е решение!Първоначално написано от IceBoxXx
И вземи го използвай тоя мозък по предназначение, белким се понагъне малко.
ахххх kalpazanka ли си ква си не те знам,но е много жалко,че съществуват такива жалки дечица,като теб!Просто те съжалявам..Това,че се изразяваш по такъв начин .. как да го определя ммм можеби СЕЛСКИ най ще подхожда , та това говори много за твоят мозък ако имаш такъв разбира се,защото силно се съмнявам![]()
![]()
![]()
По света е пълно с такива ненужни същества като теб .. за жалост разбира се!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз прекратявам този безсмислен спор, защото ни ми е на нивото да говоря с такива като теб!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И всичките си следващи изпълнени със злоба коментари те моля да си ги спестиш!Не за друго,но си смешна...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ще помоля всички останали потребители,да не оставят мнения по тази тема,защото ТУК явно само някаква си KALPAZANKA има право на мнение!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На колко си? Може би на 14? Като гледам как упорито спамиш в темата, повече от 14 не ти давам.
+1Първоначално написано от kalpazanka
И като гледам колко много емотиконки използва![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
минах ги отдавна .. злобни селски кучки!Ходете си ебете сичко що имате !
a i za6to re6i 4e sum na 14 na tolkova li te naebaha za pruv put ???
auuu oba4e kak miri6e6 4ak tuk te use6tam znae6 li ?
Мне, за разлика от теб аз не съм селска курва.Първоначално написано от IceBoxXx
Мирише всеки път, щом си отвориш устата.Първоначално написано от IceBoxXx
Разбира се, че се хваща. Но не е толкова голяма вероятността. Ако наистина е толкова опасно няма да ги пускат да се продават. Всичко в неумерени количества е опасно.![]()
[!] Just me [!];]