.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Рак от противозачатъчни?!

Приятелят на сестра ми ми каза, че пишело във вестника, че от противозачатъчните Ясмин (които пия 11 месеца вече) можело да се хване рак. Аз не мисля че е така-иначе нямаше да ги пуснат, обаче ми е кофти отвътре.Вие мислите ли че има нещо такова?Може ли да се хване рак?

Рак можеш да хванеш и от витамин Це, естествено зависи в какви количества го пиеш и колко време.

Същото е и при ясмина ,посъветвай се с някой магистър фармацефт да ти ги обясни тези неща.
    Йога и мъдрост

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По начало хормоналната терапия повишава риска от възникване на рак на млечната жлеза. Неслучайно Shering и Johnson&Johnson упоменават този факт в Листовката за пациента. Консултирай се с мамолог всяка година, преглеждай гърдите си /темата по-горе ще ти разясни как/ в определен ден от МЦ и се разхождай на воля.
    В подписа ми съм публикувала линкове към една малка част от проучванията върху страничните ефекти на ОК.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Рак от противозачатъчни?!

Цитирай Първоначално написано от vicito
    Приятелят на сестра ми ми каза, че пишело във вестника, че от противозачатъчните Ясмин (които пия 11 месеца вече) можело да се хване рак. Аз не мисля че е така-иначе нямаше да ги пуснат, обаче ми е кофти отвътре.Вие мислите ли че има нещо такова?Може ли да се хване рак?
    може разбира се!
    дори те потенцират евентуална генетична предиспозиция за това.

а са ги "пуснали" просто защото това е индустрия за милиарди и това важи за вс хормонални контрацептиви.

Супер фен Аватара на storex
    Абе и тютюнопушенето води до рак, ама се продават цигарите, нали? Да не говорим, че се купуват като топъл хляб

Аз бях,чела,че едно момиче на 18 се парализирало от приемането на противозачатъчни,но не помня дали бяха Ясмин..(ще те излъжа за марката)

Само ще ви кажа,че това са пълни глупости!Противозачатъчни е дори в известна степен предпазват от рак и от много други болести!Пила съм Ясмин доста дълго и резултатът беше положителен.Оставете ги тези глупости за рак и какво ли още не!

Град
    пространството на Дисе
    IceBoxXx, заравянето на главата в пясъка не е решение на проблема.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    пространството на Дисе
    Е, и? Да не мислиш, че си застрахована, като ходиш при специалисти?

те спец. ни ебават мамата на здравето!!!!!

Град
    пространството на Дисе
    Ха-ха-ха-ха! След като си такъв авторитет, защо не се лекуваш сама, ами търсиш специалисти?
    Цитирай Първоначално написано от IceBoxXx
    И незнам защо повечето от вас се напъват,че знаят много и се опитват да оспорят по всякакъв начин казаното от мен,казано в което съм сигурна е което лично съм изпитала!
    На тази тема ли ти беше доцентурата? Опс, извинете, професурата?
    А ти kalpazanka ми обясни какво искаш да кажеш с това : IceBoxXx, заравянето на главата в пясъка не е решение на проблема. ?????????
    Да отричаш съществуването на проблема не е решение!
    И вземи го използвай тоя мозък по предназначение, белким се понагъне малко.

ахххх kalpazanka ли си ква си не те знам,но е много жалко,че съществуват такива жалки дечица,като теб!Просто те съжалявам..Това,че се изразяваш по такъв начин .. как да го определя ммм можеби СЕЛСКИ най ще подхожда , та това говори много за твоят мозък ако имаш такъв разбира се,защото силно се съмнявам По света е пълно с такива ненужни същества като теб .. за жалост разбира се!

Аз прекратявам този безсмислен спор, защото ни ми е на нивото да говоря с такива като теб! И всичките си следващи изпълнени със злоба коментари те моля да си ги спестиш!Не за друго,но си смешна...

И ще помоля всички останали потребители,да не оставят мнения по тази тема,защото ТУК явно само някаква си KALPAZANKA има право на мнение!

Град
    пространството на Дисе
    На колко си? Може би на 14? Като гледам как упорито спамиш в темата, повече от 14 не ти давам.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    На колко си? Може би на 14? Като гледам как упорито спамиш в темата, повече от 14 не ти давам.
    +1

И като гледам колко много емотиконки използва
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

минах ги отдавна .. злобни селски кучки!Ходете си ебете сичко що имате !

a i za6to re6i 4e sum na 14 na tolkova li te naebaha za pruv put ???

auuu oba4e kak miri6e6 4ak tuk te use6tam znae6 li ?

Град
    пространството на Дисе
    Мне, за разлика от теб аз не съм селска курва.
    Мирише всеки път, щом си отвориш устата.

Разбира се, че се хваща. Но не е толкова голяма вероятността. Ако наистина е толкова опасно няма да ги пускат да се продават. Всичко в неумерени количества е опасно.
    [!] Just me [!] ;]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мисля, че достатъчно спорихте В темата. С изключение на първите 3-4 поста, тя не носи нищо положително и съм принудена да я заключа. Моля, пренесете словизлиянията си а ЛС. Лек ден!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си