- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кислородна вода
Имам доста косми по ръцете и наскоро реших да си взема кислородна вода за изрусяване. Бая време се мазах но само на слънце космите бяха русиВие ползвали ли сте? Има ли ефект при вас?
Благодаря Ви предварително!![]()
Ако не си част от решението, бъди част от проблема!
няма да стане така..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Епилирай се .
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Или си купи изрусител(обезцветител).Аз си ги изрусявам от година вече и съм мн доволнаПървоначално написано от eXpl0d3
![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Да, кислородната вода не вьрши работаПо- добре с изсветлител. Аз не искам още да си ги махам по рьцете и за това си ги изсветлявам.. Има голям ефект и издьржа много повече
![]()
![]()
Благодаря Ви ще си взема изсветлител![]()
Ако не си част от решението, бъди част от проблема!
като са светли е също толкова грозно,както когато са черни..
стават руси,но не и невидими.
Оф направо си ги махайте... за какво се занимавате с глупости...
трябва и амоняк не само кислородна вода .. и тогава ше стане ма внимавай че има силна миризма ..
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
yмна идея ама няма да стане така . по - добре си боядисай ръцете с боя![]()
Що пък да не стане?На мен ми се получи с перхидрол.Нямам друг избор понеже ми е супер чувствителна кожата и ми е забранено от дерматолог да ги махамТа,както и да е.Трябва доста постоянство
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от HotChickMaggie
как как? къв е тоя изрусител от де се зима колко струва кви са му характеристиките, момче съм даи не бих си махнал космите на рацете за н6 на света но как да ги изруса че са мн черни а с водороден пероксид не става