- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изтощоване на косата...
хора, как да си изтоща косата ? Знам че малко въпроса е глупав, но като ми е изтощени ми седи по яко и ми е по светла, все едно съм седял цял месец на слъце такава иска мда ми стане косата, такава все едно сламени клечки и мека..![]()
С преса или ютия![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Спри да ядеш здравословно, суши я със сешоар постоанно, боядисвай се, стой на слънце, къпи се 5 пъти на ден, слагай гелове и пяна...![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
преса нямам ама как ли ще стане с ютия ?....Първоначално написано от Priceless
косата ми е 4 см. тряя да си изгладя главата
![]()
Еми .. не знам тогаваПървоначално написано от glymo14
Друг начин за изтощаване на коса не се сещам .. при това то отнема време .. аз мойта коса кво я прая още не съм я изтощила
Трябва да направят такива шампоани за изтощаване, вместо за подхранване ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Темата е шега,нали.
Иначе се изтощава от боядисване( най-вече от изрусяване)Също на мен ми става на нищо всяка година след морето.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от vampirekiss
И аз съм така след море ... ужасно е![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
не, напълно сериозно, като бях малък игаех по цял ден вънка и от слунцето косата ми се изтощаваше и ми седеше много яко, ставаше по червеникаваи някои косъмчета стъчаха все едно леяхаПървоначално написано от vampirekiss
... искам пак да си я направя така, аз съм момче няма от какво да се притеснявам да не си изтоща косата че нео да ми стане....4 см коса расте за 4 месеца поне при мене щото ми е много гъста косата