- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Ще се видим утре"
Приятелят ми се прибра днес от работа и ми звъни да ми каже и аз го питам дали ще дойде, а той каза, че няма. Живеем на 20км разстояние и той попринцип идва с кола. Вика ми, че нямал газ и че няма пари да сипе, защото сега спестява, че му трябват. И на мен ми стана супер тъпо и той едва ли не ми се развика, че му се цупя...Ама 100% ще излезне с колата после (той пеша не ходи)
И сега през седмицата му викам да остане в нас да спи и той се съгласи (кееееф) , защото попринцип не иска да остава-бил му неудобен дивана
И му звъни един фр и вика да се събират и той веднага тръгна
И КФО СТАНА С МОЙТО ОБЕЩАНИЕ?! И аз се разпраках, не знам защо, може би ми беше супер убидно...
ама не исках той да види и малко след това си тръгна и нещо се пошегува "ама ти си готова да ревнеш
" и аз нищо не казах... Има много случаи да е идвал и т.н. Утре отиваме при баба и дядо и ще сме заедно, ама нищо не пречи и сега... Ама просто исках да си го излея и да ви питам как да го накарам да дойде, супер гадно ми е сега, чувствам се някакси зарязана...
![]()
![]()
![]()
Сори ама приятеля ти е лайно ..
Кофти е направил .. определено ..Говори с него ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми така си е..Първоначално написано от vicito
Пробвай и ти да се държиш така да видим как ще му е на него..
С неговите камъни по неговата глава..
Мислила съм, ама не могаПървоначално написано от ItalianMafia
Откакто съм с него съм станала много мекушава
Може би защото много го обичам, а като му е гадно или аз съм му направила гадно, то ми става тъпо...
![]()
Скоро ще стане годинаПървоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
Ми щом той може значи не те обича достатъчно ..Първоначално написано от vicito
тоя твоя приятел е бахти идиота как може да постъпва така с тебе
Ich habe nichts nur eine Liebe
Просто е инат... За липса на обич не може и дума да става, доказвал ми е милион пъти, че аз съм му въздуха![]()
Бъди инат и ти .. ако не можеш стой и реви по него ..
Според мен трябва да си поговорите.. ама не да мънкаш нещо под носа си, а да си твърда -не че аз го мога това депросто казвам как трябва да бъде. Да разбере какво ти има на теб и че това ти е наистина мн кофти.
Иди ти ма,не стига,че сигурно е 20+ годишен и ходи с някво лапе на 15-16,ми и все трябва да ти ходи по гъза.![]()
Не мисля че МА е подходящото обръщение
от каде си сигурен че на 15-16
ми като я обича и няма как иначе ще и тича след гъза
а мило момиче мен ако питаш накажи го някак си за тази му постъпка
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
каза то и избърса лигите си ..Първоначално написано от golqmumnik
Много разбираш няма що ..![]()
вий не сте добре![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Не го задушавай преклаено много.... за този случай обаче поговори с него
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
+1Първоначално написано от ItalianMafia
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
На 60 е да знаеш!Не се прави на умник!На 18 е, пък и като ме обича, ще идва! Обаче дойдеПървоначално написано от golqmumnik
Казах му и той се извини, пък и останах много щастлива от изненадата му
![]()
да разваля така плановете,които вече стеси направили за 1то нищо е меко казано нагло и глупаво..не го търси -нека сам дойде и се извини..ако сам не се сети каво ти е и що си сърдита-да духа супата....мм,понягока мъжете се държат като пълни кретени![]()
ti ne si dobre 4estnooПървоначално написано от vicito
![]()
Първоначално написано от vicito
Много ти е забавно май като знаеш? Ти си същата стока... Осеяла си поста с лигави емотки ми избоде очите, пишеш супер неграмотно и се хилиш като дебил. Като знаеш, че е лайно, за какво си с него и по-важния въпрос какво очакваш ние да ти кажем при положение, че ти сама си знаеш отговора? Много ги обичам такива като тебе, мърли.
P.S > Той като ти е приятел, защо спи на дивана много ми е интересно ?
ама голям характер е тва момче...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?