Цитирай Първоначално написано от djuki
Цитирай Първоначално написано от vicito
Това не е говорене зад гърба, а една шега, дори и глупава да е! Пък и аз много пъти съм се шегувала и пред него по тоя начин. Оважавам го и го обичам повече от всичко! Да, неприятно ми беше, че каза,че няма да дойде, но пък ме изненада приятно с идването си. И не намесвай гърдите ми и т.н. Много голям разбирач се извади! Никой не казва, че съм на 20+, ама от снимка на 5 метра как видя всичко това? И за стотен път-не търсех убиди и подигравки, а след като това получих от някои, много МЕРСИ! Трогната съм, направо нямам думи... А за съветите, мерси, говорихме и се разбрахме...
никъде не пише , че всички трябва да са добри и мили ... понякога има хора , които мислят по различно от теб . Когато пускаш тема имай на превдвид , че може да чуеш и доста критика.

Така сега по темата щом си сигурна , че те обича пък и ти него отиди и говорете . Кажи му че си се почувствала много гадно , че много искаш да си с него да прекарвате времето си заедно. Питай го защо е направил така измислете някакъв начин хем да се виждате хем той да си е с приятелите без да те пренебрегва !
+1