.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 133
    цех за столове, като бях нейде на ~ 15
    раздаване на листовки
    сега ще съм у офисО на iStyle, магазина на Епъл. за жалост за кратко време, ама работа няма..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Тази вечер ще работя за първи път!

Ще продавам розички.

Тъй като много мразя да бездействам миналото лято докато си бях на България така и така щях да вися отново в един фризьорски салон притежание на най-добрия приятел на баща ми ме взеха да помагам за трита месеца, защото и приятеля ми работеше и наистина нямаше какво да правя по цял ден. Много ми хареса, въпреки, че почти през целия ден бях на крак. Да не говорим, че да изкарам сам парите си те кара да ги цениш много повече и да се замисляш преди да ги похарчиш за глупости. Тази година работих един месец в офис и там пък по цял ден на стол, някак си ми беше скучно, въпреки, че работата ми беше доста интересна. Определено засега, докато съм млада и имам още сили, желание и възможност искам да работа нещо на крак.

ако ви кажа кво съм работил ще ме приберат кукарите.... даже работа не можеш да му кажеш... важното е да си играчор и няма да те лови ни криза ни безпаричие. в тоя живот има толко врътки, било то законни или не чак до там - просто е пълно с балъчори. както някой каза по-рано - нито ти, нито шефа ти знаете какво работиш, ама го работиш за 1000лв на месец по 3 часа на ден и 40 дена платен отпуск + дистанционно работно място
    be a hustler и няма да имаш проблеми

Супер фен Аватара на Amateur
    В цех за бой,лепила,мазилки и тн работех от понеделник до петък от 7 сутринта до 5 след обяд взимаш 250 лева на седмица но беше доста тежко и се отказах

В птицекланица, ТЕЦ Марица Изток 2, Винарско имение и печатница
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Като бях на 17 и 18 г. работих като продавач в магазин. На 19 не работих заради кандидат-студентските изпити. Миналото лято и това работя като барман в един хотел. Не е кой знае колко стаж, но може да се каже,че знам как се изкарват пари. Иначе работата като барман ми харесва, забавно е, запознаваш се с много хора, но ми се иска догодина нещо друго да работя.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    работник студена кухня

плюсовете бяха,че винаги по време и след работа бях наядена на макс
    яко беше, че идваха само познати и им разцъквах салатки, десертчета, а у...

работното време беше айляк
    не можеш да идеш да пиеш една бира с приятели вечерно време...

кофтито беше, че нямаше с кво да се прибирам, нямаше климатик, а бяха адски жеги онова лято.

Много се кефех когато ми връщаха салатите, щото били намерили косми от косата ми в тях

^ Общо взето нищо сериозно не става от теб ;д
    кефиш се на супер тъпотиите, дето трябва да те е срам..

Аз от моята работа съм Доволен......
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Барман и хамалин до 18 години. Аниматор между 18 и 19. Охрана от 19 до 21, после и ВИП охрана на бизнес дами. От 21 до 22 в БТК, после в Испания мениджър франчайзинг на ФЕЦ-ове. И от 23-годишен имам фирма за доставка, монтаж и поддръжка на соларни централи по ЕС фондове. Това ми е общо взето.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Тази вечер ще работя за първи път!

Ще продавам розички.
    Работих 3 нощи, но...това определено не е за мен и се отказах. Освен това скоро заминавам за море, а след това - в Париж. Надявам се да намеря друга работа за през учебно време...Иначе лошо.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Две лета подред като сервитьорка в хотел. Имаше си плюсове, но минусите са повече. И все пак не се оплаквам.

1 година в книжарница и 2 години- в кафене като сервитьорка

Град
    бълХаристан
    еми всъщност нищо особено, а съм на 22 вече, чак зех да се притеснявам, но извинението ми е че след училище веднага влезнах да уча висше и наблягах на ученето вместо да бачкам

а сега бачкам в един магазин и аз не знам какъв - нещо като продавач, месар и чистач в едно...
    тва е целия ми опит, плащат ми колкото да не умра от глад
    ама нищо, поне карам кола дето струва 3-4 пъти повече от на шефа на магазина, чак ме е срам да ходя с нея на работа а да взимам 600 лева заплата. но в българия всичко е възможно
    (абсолютно сериозно говоря)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ^ Общо взето нищо сериозно не става от теб ;д
    кефиш се на супер тъпотиите, дето трябва да те е срам..

Аз от моята работа съм Доволен......
    Разликата между мен и теб е, че на мен не ми пука.

Аз не съм много пълнолетник, ама налазвам.
    Бачка ми се IT, много ми е кеф да човъркам по компютри ама проблема е, че не мога да намеря къде да трупам по-сериозен опит. Ш' го измислим. :Д Има задачи, ама са много нарядко и нищо сложно.
    Иначе си бачкам самостоятелно - продажба на снимки. Сам съм си шеф, нямам работно време, но и приходите не са сигурни.
    Ако го броите за работа - почваме да свирим по разни клубове и от там се вадят пари, ама засега нищо, щото не сме се събрали хора, иначе има малко 'леп.

Засега от всичко разходите са повече от приходите, като фотографията води с най-много възвръщания (горе-долу 250-тина лъва).

аз съм започнах на 16 със сервитьорство ,което продължи 3 години на две места
    като цяло си е неблагодарна работа,но ако попаднеш на точно място се изкарват доста пари!
    После работих в Дания 1 година във фабрика за PCB-та....много доходоносно,но няма допълнителни кинти и целите ти дрехи са изгорени от химикалите,ако не си внимателен или ти циклят машините....
    Сега,когато съм си отново в Бг съм администратор в един мотел и ми е идеално...хем работя и си губя времето...хем научавам нови неща...парите сега са ми идеални,но като почне семестъра общо взето ще ми покриват само бензина...но не се оплаквам
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Голям фен
    Значи аз хванах работа за първи път като станах на 18,в Англия почнах за 1 седмица в хотел,голям кошмар беше и се отказах след това малко с моя приятел ходехме да сервираме по индийски сватби (беше яко) и сега работя в болница (като в България санитарките с разликата че тук условията за работа са на ниво и няма чак такова натоварване и стрес).

Град
    София/Бургас
    Раздаване на листовки, помагане в работие на нашите, поправяне на компютри - тези неща ги правя на добра воля обикновено, не очаквам заплащане, така че не ги броя за работа...

Като работни места:
    1) Момче за всичко в един хипермаркет - два месеца
    2) Продавач-консултант в магазин за часовници - пет месеца
    3) Техник на станция в кабелна телевизия - година и два месеца (и продължавам)
    4) Стажант в БДЖ (пом. машинист) - общо 4 месеца (и продължавам)

Догодина завършвам висшето и ще си намеря нещо по-така

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    - писала съм в голям пловдивски вестник.
    - сега работя в чуждестранна банка.
    + текущата : кр. експерт "Райфайзенбанк"
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Аз работя за всички вас =D>
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Я да видим.
    Като студентка си запълвах свободното време със сервиране на кафета.
    В края на трети курс започнах като технически сътрудник в химическия завод в Свищов, занимавах се основно с преводи. Така, 2 години.
    После половин година работих като координатор проект пак в същия завод. Освен с преводи, се занимавах и с реконструкцията на завода - връзки с доставчици, банки, абе всичко.
    От две години насам пък работя като експерт "Общински план за развитие и Оперативни програми" към общинска администрация.
    Последната работа се оказа най-скучна...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

^ Обаче пък стабилно се качваш по стълбичките нагоре =D>

до сега съм бачкал още на 15 на автомивка , после две години в сервиз за компютри , сега от това лято съм архелог и е много интересно
    определено ще се занимавъм с архелогия

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ^ Обаче пък стабилно се качваш по стълбичките нагоре =D>
    Е, нали тва е целта
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване