- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какво работих до сега
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Ммммм като се замисля много не съм работила...само миналото лято на Слънчев Бряг като сервитиолка и после барманка в една дискотека...но нещо по сериозно-не,но май скоро ще се замисля за нещо доста сериозничко![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Общ работник, ами доволен съм![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
От 1 септември май ше съм безработен и не знам да се радвам или да съжалявам.
Аз работих 2 летни ваканции във фирма за дограми на един познат на баща ми и не беше лошо. Работа като работа. Не е вече много доходен бизнес поради голямата конкуренция, но ако успееш да се набуташ в някоя община, дето няма много фирми, си идеален. Научих доста за дограмите и ако има проблем у нас мога сам да се оправя. Доволен съм от опита.
Първата ми работа беше в склад за алкохолни и безалкохолни напитки. Един мой приятел ми викаше, че бачкам като касиер, щото нося каси по цял ден...после ме повишиха на пласьор, разкарвах се с шофьора на буса, разтоварвах и събирах парите. Един ден обаче ме уволниха, защото с един приятел краднахме сокчета (детска му работа)... След това работих на автомивка, не ме израдва тая работа. Работил съм и на строежи - общ работник, общо взето и т'фа е гадно. В момента чакам да свърша парите...
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
..........Първоначално написано от NoOneElse
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Започнах да работя на 15. Първата ми работа беше в един магазин, умирах от скука по цял ден. Парите за времето си бяха дабре. След това започнах да си се занимавам с народни танци /нещото,което съм учила и продължам да уча и в момента/. От това пари не се искарват определено, но бък работиш по 30-45 мин на вечер и искаравш 10-20 лв. Аз работя в заведение правиме програма 30 мин и взимаме по 15 лв на вечер средно. За през деня все още не ми се е отворил парашута да си намеря нещо, което да го вържа с танците вечер и естествено следването да не е проблем. А ужасно много имам нужда от работа за през деня но се надявам скоро и това да стане.Според мен каквото и да бачкаш опита от всяко нещо си остава и ти в + в даден момент.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
пропусни ги и направо умираи !Първоначално написано от x3eme
![]()
Общ работник в дърводелски цех,детегледачка,барман
Да, моето момче също. И изкарваше много пари. Но пък беше непостоянно. Понякога взимаше по 100лв за едно канапе. Тогава си мечтаех да съм мъж и аз![]()
Абе прав си, но мен не ме бърка, защото съм в съвсем друга насока (3D инженерен дизайн, ако има значение) и нямам намерение да бачкам като хамалин цял живот, но нали трябват пари за пустото обучение....и не само....Първоначално написано от Brooklyn
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Ами миналото лято работих във компютърен сервиз. Доста приятна работа беше на ден имах по 2 компа за преинстал и после щраках с пръсти.
Това лято работих в щаба на НДСВ , но там ми се взе акъла на ден минаваха по 100 тина души които трябваше да запиша отделно да им направя документи , освен това после трябваше да звъня на всеки отделно да си взима удостоверенията
![]()
Преди 3 години работих като сервтьорка .
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
раздавах листовки, флаери
много тъпа работа, но ми трябваха пари
скоро напуснах, защото очакваха да правя и други неща, които принципно не влизат в задълженията ми
за сега е това, но скори пак ще трябва да се хвана на нещо
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Работих като детегледачка, почасово в продължение на 2 години. После работих 1 месец в заведение за бързо хранене като готвач, накрая не ми платиха и се махнах. Сега се хванах в ресторант за средиремноморска кухня (в CCS) и пак не ми платиха, а се скъсвах от работа. Смените са по 14 часа, през които можеш да седиш точно 10 минути. И вече се отчаях. Ебати нечестните хора
Няма да работя повече, защото труда ми не е за без пари.
И все пак си търся работа да събота и неделя.
Или ако някой търси готвач - студена или топла кухня и смята да ми плаща!!! да ми пише ЛС![]()
Работил съм
Автомонтьор хубава приятна работа значително изморителна но много НЕ доходна ако не си ти шефа
15 лв ден
Стройтел - абе хубави пари ама пропиляваш си здравето цял ден чували с цимент тухли и си ебало майката на кръста
20-30 лв на ден
Дограми- лесна доходна работа -ДОВОЛЕН(само винаги шефа да си плаща)
30-100 лв на ден
Изолаций- не е от най приятните неща да висиш 50 метра над земята с въже но парите си струват риска
15-40 лв ден
Хидро изолаций на покриви - лесничка работа бърза на ден до 2 покрива може да се правят пари бол топовете изолацаия са по 45 кг малко е неприятно като ги мъкнеш
10-30 лв на ден
Бих казал ориентирайте се да грабите занаят и бягайте на частно
ПП:: аз съм на 17 още![]()
Не живея в голямо населено място и затова ми е трудно да си намирам работа.Eдинственият вариант е да работя в съседният град и да пътувам. И ако работата е до късно вечер трябва да гоня автобус, иначе няма как да се прибера или пък няма как въобще да остана до късно.![]()
А иначе съм работила като сервитьорка (поизлъгаха ме за залащането и се махнах), после помагах в работата на майка ми (шивашка фирма, шефа й ми плати малко) и за последно работих в една сладоледена къща (сладкарница) - бях в кухнята, правех торти и други вкусни нещица.
Сега си търся работа, но отново не е никак лесно![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами аз сега ще започвам от неделя работа,но тя е по-скоро за удоволствие....Ще преподавам хип-хопнай-накрая да дойда на тази позиция..
Щастлива съм,че това ще практикувам.Малко ще ми е трудно,защото ще пътувам бая доста,но си струва.Минуси няма,поне не за мен.Обичам музиката и са ми интересни хората,които се занимават с изкуства...удовлетворена съм..Наистина..
![]()
Между другото като става въпрос за работата и да споделя,днес бях на първия си работен ден...Беше страхотно,зареждащо,динами чно и приятно изморяващо..Това ме кара да се чувствам щастлива...![]()
Че ти на колко години си, че си и преподавателка по хип-хоп.
Не казвай нещо под 18-19 плс ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
До двес бях ротен командир на рота в 65-ти МСРО "Тихина" с чин старши лейтенант. Заплатата ми беше 500 лв. чисто.
Сега мисля да запиша педагогика и да стана даскал по физическо.
Бях, съм и ще бъда безхаберна студентка.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Винаги съм работил като преводач на свободна практика