- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Записване за участие за дебата ПРИКЛЮЧИ
Питам само![]()
Така, участниците са ясни за тази седмица:
Canis_Dirus ; Raybeez ; SWASTICA ; x3eme ; DimovB, SmiLeHappyEnjoyMyPaiN, w0sh, RAWRRR, hottie, Genetix
Сега правя жребия и ще ви кажа кой, в кой отбор ще бъде!
machoka, прости ми за невежия въпрос, но да не би да дебатирате за легализирането на криминалния аборт? Или просто дебатирате приемливостта на аборта по медицински показания?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^^ темата е зададена така, че да бъде възможна интерпретация.
Страхотно.Първоначално написано от machoka
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Sanctus: hottie, RAWRRR, Raybeez, x3eme, DimovB
Benedictus: Canis_Dirus, Genetix, w0sh, Smile, SWASTICA
По ред на изтегляне съм ги написал отбора 'Сани'.
http://i27.tinypic.com/vdh7k2.jpg
бяха обърнати с имената надолу, разбъркани старателно, и изтеглени без да гледам по посока на ръката ; )
До довечера ще съм пуснал темата.
Честито.
Как сме team?![]()
Ръцете горе!![]()
Мнол ми е интересно как 2 жени ще защитят 'ЗА' достатъчно убедително![]()
Ще си представят, че са момчета с хомосксуални наклонности.Първоначално написано от machoka
![]()
Хм, ще ги видим. Определено е по-трудната позиция, но именно жената би следвало да направи този труден избор. След като жените го правят и абортират деца с вредени пороци, значи и дамите тук ще се справят. За една друга потребителка, защитаваща тезата, че всяко дете трябва да се роди, щеше да е по-трудно, да не кажа невъзможно. А и позицията на другият отбор не е лека. Изобщо, ако се наложи подобен избор, няма да бъде лесно. Нито е лесно да го махнеш, нито е лесно да го отглеждаш с проблем.
Желая на участниците в дебата да мислят по темата само хипотетично и НИКОГА да не им се налага да правят такъв избор.
Ще мислим.Първоначално написано от krem4et0
![]()
То това e вълнъващото ! Да търсиш аргументи особено когато не си съгласен. Много яко !
Съотборници нека си стиснем ръце и си пожелаем късмет![]()
моя отбор ако може да си даде скайп на ЛС![]()
Към колко часа да очакваме началото на дебата?
20-21 каза мачока. Не знам дали точно тогава ще съм тук, но ще се включа щом мога.
Ясно,влез в скайпа те питам нещо.
налиПървоначално написано от RAWRRR
![]()
много жени ми го казватПървоначално написано от RAWRRR
![]()
добре беееееееееееееееее ХАХАХАПървоначално написано от machoka