- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с избора
Значи решил съм да си купя някой от тези мазила за акне...
Eucerin,Vichy,Zineryt или Acne Out...Сички казват че всичките действали ама аз сега като трябва да купувам на кое да се доверя айте казвайте от личен опит кое да взимам четох из нета за Zineryt и Acne Out че имали голям ефект апък тея Eucerin и Vichy постоянно ги рекламират по ТВ-то и мисля май на тях да се доверя но кажете първо вие апък ще видим!![]()
Само Зинерит и Далацин Т!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Недей Акне Аут много изсушава... и върши работа комбинирано единствено само с други продукти.. само нищо не правиСъветвам те да поговориш с кожен лекар/дерматолог/ за да прецени върху теб какво ще има ефект. Ние тук не можем да ти дадем обективно мнение
КЪСМЕТ !
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
От всичките не съм ползвала само Виши и няма как да дам мнение конкретно за него, но останалите препарати са хвърлени пари на вятъра.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Айде давайте други мнения да знам кво да правя...
Споделям това мнение за Далацин Т - бях много доволна от него,но ми го предписа дерматолог и затова мисля,че ще е най-добре ако ти можеш да се посъветваш с такъв - ще ти даде най-адекватен отговор. Успех!MrUndaztood
Пуснато на: Пет Юли 17, 2009 8:01 pm Заглавие:
Само Зинерит и Далацин Т!![]()
На всеки различно му действа, защото имат различна кожа мазна или суха. Някои казват, че Eucerin и Zineryt не правили нищо, но на мен ми помагат доста. По-добре се посаветвай с някой, който разбира от такива работи![]()
Мерси много за отговорите!
Не си копувай нищо от посочените тук.. на един може мн да изсушава дадения крем или там еди какво си еди що си.. за да си прекратиш проблемите с кожата отиди на гинеколог (ако проблема е голям), дерматолог и козметик.. най-добре започни с дерматолога, той ще ти каже какво да правиш.
Надали гинекологът ще му е от ползаПървоначално написано от cooool
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!