- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ще разбере ли ?
Здравейте!Преди 4-5 дена ме болеше супер много гърлото и бях със запушен нос,а преди тфа бях се разболях и имах температура 39,но с температурата се преборихме!Една колежка на майка ми и беше казаал,че нейното дете се е разболяло от някакъв много гаден вирус и са били в болница!Тогава майка ми реши да ме заведе на лекар и да ми вземат кръв!Днес майка ми се обади на лекарката и я попита какви са резултатите,а тя и е отговорилаче имам засилени левкоцити и засилена утайка/нещо такова/ и е казала,че пак ще трябва да ми вземат кръв!Понеже преди няколко дена пуших според вас това ще се покаже ли и майка ми ще разбере ли,че съм пушила от докторката другия път,когато и се обади за резултатите!Благодаря на тези,които отделиха време и пуснат коментар!!![]()
Повишени левкоцити означават инфекция.
Сама прецени дали е по-добре майка ти да знае за пушенето или за резултатите от изследванията! Най-малкият проблем ще ти е пушенето!
Don't tell me what I can or can't do !
защо мислиш така ??
цигари..!! ноо аз попринцип преди месец и половина пуших..сега вече по 2-6- на седмица
OMFG ... То за цигари ли става дума бе ...Та ... Споко бе пич няма да те разберат , че пушиш , освен ако не се прибираш вмирисан на цигари и т.н. , а бе обичайното
![]()
Станислава
Пушенето на цигари не е причината за увеличените ти стойности на левкоцити и СУЕ, пък и най-вероятно в скоро време ще почнеш да ги пушиш по 6 на ден, а не на седмица, така че няма какво да се притесняваш
Леле, както го написах ми прилича на това как покойната ясновидка Сана казва на Дейвид:
Сана: -Имаш ли здравословни оплаквания?
Дейвид: -Да, наболяват ме колената напоследък.
Сана: -Трябва да ти кажа, че след време ще починеш от сърце, така че не се притеснявай за нищо...
няма таква вероятност да започна да пуша по 6 на денБлагодаря на всики!!
![]()
Еми най добре сама кажи на майка си, защото ако проблема се усложни може да разбере и лошо.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Бе аз мисля за трева става въпрос
За цигари ли па толкова ще ти се карат, не се безспокой за това, за другото по скоро ...
НЯМА НИЩО, НЯМА ДА ТЕ ХВАНАТ ! От личен опит го казвам...Повярвай... не ги слушай другите кви глупости ти наливат в главата.. бях в болница 2 пъти ми вземаха кръв (пуших като комин) изследванията - хубавички, лекарите ми се рааадваха (била съм мн симпатична)
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !