.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Ще разбере ли ?

Здравейте!Преди 4-5 дена ме болеше супер много гърлото и бях със запушен нос,а преди тфа бях се разболях и имах температура 39,но с температурата се преборихме!Една колежка на майка ми и беше казаал,че нейното дете се е разболяло от някакъв много гаден вирус и са били в болница!Тогава майка ми реши да ме заведе на лекар и да ми вземат кръв!Днес майка ми се обади на лекарката и я попита какви са резултатите,а тя и е отговорилаче имам засилени левкоцити и засилена утайка/нещо такова/ и е казала,че пак ще трябва да ми вземат кръв!Понеже преди няколко дена пуших според вас това ще се покаже ли и майка ми ще разбере ли,че съм пушила от докторката другия път,когато и се обади за резултатите!Благодаря на тези,които отделиха време и пуснат коментар!!

Град
    София
    Повишени левкоцити означават инфекция.
    Сама прецени дали е по-добре майка ти да знае за пушенето или за резултатите от изследванията! Най-малкият проблем ще ти е пушенето!
    Don't tell me what I can or can't do !

защо мислиш така ??

Мега фен Аватара на EarthShaker
    чакай ся, кво пуши

цигари..!! ноо аз попринцип преди месец и половина пуших..сега вече по 2-6- на седмица

Мега фен Аватара на t0d1t0
    OMFG ... То за цигари ли става дума бе ... Та ... Споко бе пич няма да те разберат , че пушиш , освен ако не се прибираш вмирисан на цигари и т.н. , а бе обичайното
    Станислава

Супер фен Аватара на storex
    Пушенето на цигари не е причината за увеличените ти стойности на левкоцити и СУЕ, пък и най-вероятно в скоро време ще почнеш да ги пушиш по 6 на ден, а не на седмица, така че няма какво да се притесняваш
    Леле, както го написах ми прилича на това как покойната ясновидка Сана казва на Дейвид:
    Сана: -Имаш ли здравословни оплаквания?
    Дейвид: -Да, наболяват ме колената напоследък.
    Сана: -Трябва да ти кажа, че след време ще починеш от сърце, така че не се притеснявай за нищо...

няма таква вероятност да започна да пуша по 6 на ден Благодаря на всики!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми най добре сама кажи на майка си, защото ако проблема се усложни може да разбере и лошо.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Бе аз мисля за трева става въпрос
    За цигари ли па толкова ще ти се карат, не се безспокой за това, за другото по скоро ...

Град
    В далечината... еййй там ;]
    НЯМА НИЩО, НЯМА ДА ТЕ ХВАНАТ ! От личен опит го казвам... Повярвай... не ги слушай другите кви глупости ти наливат в главата.. бях в болница 2 пъти ми вземаха кръв (пуших като комин) изследванията - хубавички, лекарите ми се рааадваха (била съм мн симпатична)
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си