- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-болезнена?
Коя любов е най-болезнена?Несподелената?За бранената?Изгубената? Аз имам опит само в несподелената и то беше одавна,не мога да определя дали е най-болезнена,но определено отнема много....
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Изгубената любов е минало и няма за какво да се тъгува за нея ... няма да се върне!!!Забранена любов няма .. никой не може да ти забрани да обичаш някой ...
Несподелената според мен най-много боли ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
никоя любов неможе да бъде забранена защото никой няма контрол над чуствата ти.несподелената за мен не е любов,защото любовта е чуство за двама.мисля че изгубената защото сигурно найстина боли да намериш човека с когото искаш да прекараш целия си живот и той да ти бъде отнет от смъртта
Загубената е най-болезнена.. Несподелената също боли, но от нея поне няма спомени, а само непреодолима мъка..
ох несподелената разбира се.. от изгубената поне имаш някакви спомени и тн. а забранената е дори интересна :Д
Страхотно го каза.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Под "забранена" не се ли разбира да обичаш някой,той/тя теб също,но да не можете да бъдете заедно,защото (примерно) най-добрия/добрата ти фр е влюбена в него/нея.. Щото такъв варянт има.Иначе естествено,че никой не може да ти забрани да обичаш..![]()
Несподелената![]()
Ами от всички изброени много боли.От изгубената болка има,но има и хубави спомени,има надежди,та дори и умрели надежди,но все пак нещо има,което те крепи.Несподелената е просто убиваща.Убиващо е да занеш,че човека,за когото даваш всичко и правиш и невъзможното,не дава пет пари как си,дали страдаш,дали изобщо си жив.Ужасно е да ставаш всяка сутрин с мисълта,че другия не го е грижа за теб,всяка вечер да се чудиш къде е и да се питаш за коя ли си мечтае или още по-лошото-да знаеш коя е и вечно да се питаш с какво е повече от теб.От тази любов най-много боли.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
мисля че от всички боли...
несподелена... ти го обичаш, а той/ тя НЕ
забранената.... те се обичат, но всичко и всички са против тях...
изгубената... може пак да се обичат, но примерно тъпото разстояние да ги разделя и това я прави по изгубена от тях самите...
не мога да кажа от коя боли повече... не пожелавам никоя от трите!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
не пожелавам на никой нито една от трите...но според мен най-много боли от несподелена ..
Ще ме разплачеш ..Първоначално написано от vampirekiss
![]()
И според мен несподелената е най-болезнена .. изгубената поне някога си я имал, а забранена според мен не съществува .. Но има още един вид любов а именно да обичаш някой и да не знаеш какви са неговите чувства ..![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
много точно казано !Първоначално написано от NoobasaurusRexIsBack
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Първоначално написано от vampirekiss
+111111!
Несподелената определено.
Е много ясно,че несподелената.
Примерно,да виждаш човека,който обичаш,всеки ден и да знаеш,че той не би те обикнал.Толкова близо и същевременно толкова далеч.
Преди няколко години харесвах едно момче, ама той мене не...Пишех му, ала-бала (тоест досаждах му) ама беше ми много гадно...След това ходех с едно момче, ама бях на 13, та родителите ми не го харесваха (всъшност не го познаваха) и ми забраниха да съм с него, ама аз пак си ходех с него, ама се скарахме...И след това имах разочарование от едно много сладко по онова време за мен момче... Тоест изпитала съм и трите и според мен най-много боли от раздялата.
Несподелената много ясно!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Според мен е несподелената![]()
и от туk нататъk отiiвам наняkъdе, ii вече не sъм туk, baby, аз sъм навsяkъdеe
най-точно казано..Първоначално написано от evelinka1122
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
В този живот човек трябва да опита от всичко,за да си научи уроците.![]()
Несподелената ..![]()