Боляло ли ви е някога от любов? Усещали ли сте болката в себе си? Усещали ли сте, че вие сте пропиляли всичко? Че сте съсипали една връзка? Че когато се опитвате да върнете нещо, което е изчезнал отдавно виждате, че няма смисъл? И от това боли..боли до такава степен, че се чувствате съсипан. Виждате как от другата страна, човека, колкото и да го боли гледа да се весели, да остави всичко назад, защото след хиляди обещания ти не си ги изпълнил. Оставяш човека да си мисли неща за теб, които не са така.. Искаш да поговориш с него, но не намираш смелост, защото не искаш да приемеш истината.. Не искаш да изпиташ онази болка, която те съсипва.. Е, аз смело мога да кажа, че съм съсипан. Съсипан от любовта, която вече месеци наред не ме оставя.. Осъзнах неща, които исках да докажа, а не ми се даде шанс.. Не мога повече да живея така. Да самозалъгвам себе си, да се "мамя". Да се опитвам да вярвам в нещо, което е изчезнало отдавна. Време е..да забравя тази любов. Да оставя всичко, за да мога да бъда щастлив един ден. Да срещна някоя, която да не повтарям тея грешки, която ще обичам повече.. Трудно ми е и няма какво да го крия. Всеки около мен го забелязва. Вижда как се мъча, как "цикля" на едно място.. Исках тези неща да ги разбера от нея, но явно е невъзможно. Невъзможно е и да бъда приятел с нея..Невъзможно е поне за мен да бъда приятел с някой, който съм обичал така, както никоя друга до момента..
Съжалявам, че пропилях всичко..останах много разочарован не от някой друг, а от себе си. Че наруших мои принципи, които винаги съм вярвал в тях. Наруших ги и изгубих нещо красиво и истинско..Съжалявам.. Дано един ден напиша поне една щастлива тема в този форум..