- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-болезнена?
Да,вярно е..Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Всички казват, че изгубената не е болезнена, защото е минала ..
Ами ако ти си направил нещо супер глупаво и за това си изгубил любовта си .. Ами ако недай си боже любовта ти го сполети нещо като тежка болест от която умира или е умрял .. Не мисля че ще боли по-малко от колкото тва че някъв пикльо не ти е обърнал внимание ..![]()
Имах несподелена,имам и загубена.![]()
Мен ме боли повече от изгубената,защото както казаха по-горе,остават спомени и отвратителните въпроси "Какво можеше да бъде,ако бяхте останали заедно?"
Всяка е болезнена.Гадно е да обичаш някой а той теб не.Мен лично най - много ме боля от забранената.Обичахме се много,но се наложи да се разделим заради нашите.Но както и да е , всичко минава.Поне ми останаха много красиви спомени от моята забранена любов,която после се превърна в една изгубена любов ...
+10Първоначално написано от mimsssssss
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
Ми според мен забранената, т.е. когато обичаш някого и той те обича, но по няква причина не може да сте заедно.. аз така мисля![]()
Изгубената хм боли всичко в нея спомените докосването усмивката всичко страдам заради този вид любов в момента споделената не съм имала но сигурно боли![]()
От любовта винаги боли .. във всичките и видове ... даже истинската и споделената любов понякога може да бъде адски болезнена.
Според мен .. от несподелената най-много боли от тук изброените. От личен опит го казвам. Ужасно е ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Определено несподелената и изгубената (разбира се само когато си обичал мн силно).Несподелената съм я ипитвала само веднъж![]()