.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Изгубената любов е минало и няма за какво да се тъгува за нея ... няма да се върне!!! Забранена любов няма .. никой не може да ти забрани да обичаш някой ... Несподелената според мен най-много боли ..
    +1

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Е много ясно,че несподелената.
    Примерно,да виждаш човека,който обичаш,всеки ден и да знаеш,че той не би те обикнал.Толкова близо и същевременно толкова далеч.
    Да,вярно е..

Град
    ForSaken city (:
    Всички казват, че изгубената не е болезнена, защото е минала ..
    Ами ако ти си направил нещо супер глупаво и за това си изгубил любовта си .. Ами ако недай си боже любовта ти го сполети нещо като тежка болест от която умира или е умрял .. Не мисля че ще боли по-малко от колкото тва че някъв пикльо не ти е обърнал внимание ..

Град
    Бикини-Ботъм
    Имах несподелена,имам и загубена.
    Мен ме боли повече от изгубената,защото както казаха по-горе,остават спомени и отвратителните въпроси "Какво можеше да бъде,ако бяхте останали заедно?"

несподелената

Всяка е болезнена.Гадно е да обичаш някой а той теб не.Мен лично най - много ме боля от забранената.Обичахме се много,но се наложи да се разделим заради нашите.Но както и да е , всичко минава.Поне ми останаха много красиви спомени от моята забранена любов,която после се превърна в една изгубена любов ...
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Град
    RouSse
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    никоя любов неможе да бъде забранена защото никой няма контрол над чуствата ти.несподелената за мен не е любов,защото любовта е чуство за двама.мисля че изгубената защото сигурно найстина боли да намериш човека с когото искаш да прекараш целия си живот и той да ти бъде отнет от смъртта
    +10
    Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]

Супер фен
    Ми според мен забранената, т.е. когато обичаш някого и той те обича, но по няква причина не може да сте заедно.. аз така мисля

Голям фен Аватара на beb4yy
    Изгубената хм боли всичко в нея спомените докосването усмивката всичко страдам заради този вид любов в момента споделената не съм имала но сигурно боли

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    От любовта винаги боли .. във всичките и видове ... даже истинската и споделената любов понякога може да бъде адски болезнена.
    Според мен .. от несподелената най-много боли от тук изброените. От личен опит го казвам. Ужасно е ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Определено несподелената и изгубената (разбира се само когато си обичал мн силно).Несподелената съм я ипитвала само веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си