.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Най-болезнена?

Коя любов е най-болезнена?Несподелената?За бранената?Изгубената? Аз имам опит само в несподелената и то беше одавна,не мога да определя дали е най-болезнена,но определено отнема много....
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на Hilary_
    Изгубената любов е минало и няма за какво да се тъгува за нея ... няма да се върне!!! Забранена любов няма .. никой не може да ти забрани да обичаш някой ... Несподелената според мен най-много боли ..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Няма лесна любов

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    никоя любов неможе да бъде забранена защото никой няма контрол над чуствата ти.несподелената за мен не е любов,защото любовта е чуство за двама.мисля че изгубената защото сигурно найстина боли да намериш човека с когото искаш да прекараш целия си живот и той да ти бъде отнет от смъртта

Загубената е най-болезнена.. Несподелената също боли, но от нея поне няма спомени, а само непреодолима мъка..

ох несподелената разбира се.. от изгубената поне имаш някакви спомени и тн. а забранената е дори интересна :Д

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Несподелената ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Изгубената любов е минало и няма за какво да се тъгува за нея ... няма да се върне!!! Забранена любов няма .. никой не може да ти забрани да обичаш някой ... Несподелената според мен най-много боли ..
    Страхотно го каза.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Под "забранена" не се ли разбира да обичаш някой,той/тя теб също,но да не можете да бъдете заедно,защото (примерно) най-добрия/добрата ти фр е влюбена в него/нея.. Щото такъв варянт има.Иначе естествено,че никой не може да ти забрани да обичаш..

Несподелената

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ами от всички изброени много боли.От изгубената болка има,но има и хубави спомени,има надежди,та дори и умрели надежди,но все пак нещо има,което те крепи.Несподелената е просто убиваща.Убиващо е да занеш,че човека,за когото даваш всичко и правиш и невъзможното,не дава пет пари как си,дали страдаш,дали изобщо си жив.Ужасно е да ставаш всяка сутрин с мисълта,че другия не го е грижа за теб,всяка вечер да се чудиш къде е и да се питаш за коя ли си мечтае или още по-лошото-да знаеш коя е и вечно да се питаш с какво е повече от теб.От тази любов най-много боли.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

мисля че от всички боли...
    несподелена... ти го обичаш, а той/ тя НЕ
    забранената.... те се обичат, но всичко и всички са против тях...
    изгубената... може пак да се обичат, но примерно тъпото разстояние да ги разделя и това я прави по изгубена от тях самите...
    не мога да кажа от коя боли повече... не пожелавам никоя от трите!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    изгубената... може пак да се обичат, но примерно тъпото разстояние да ги разделя и това я прави по изгубена от тях самите...
    + 1
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    не пожелавам на никой нито една от трите...но според мен най-много боли от несподелена ..

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Ами от всички изброени много боли.От изгубената болка има,но има и хубави спомени,има надежди,та дори и умрели надежди,но все пак нещо има,което те крепи.Несподелената е просто убиваща.Убиващо е да занеш,че човека,за когото даваш всичко и правиш и невъзможното,не дава пет пари как си,дали страдаш,дали изобщо си жив.Ужасно е да ставаш всяка сутрин с мисълта,че другия не го е грижа за теб,всяка вечер да се чудиш къде е и да се питаш за коя ли си мечтае или още по-лошото-да знаеш коя е и вечно да се питаш с какво е повече от теб.От тази любов най-много боли.
    Ще ме разплачеш ..
    И според мен несподелената е най-болезнена .. изгубената поне някога си я имал, а забранена според мен не съществува .. Но има още един вид любов а именно да обичаш някой и да не знаеш какви са неговите чувства ..
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRexIsBack
    Аналната..
    много точно казано !
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss

+111111!
    Несподелената определено.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Е много ясно,че несподелената.
    Примерно,да виждаш човека,който обичаш,всеки ден и да знаеш,че той не би те обикнал.Толкова близо и същевременно толкова далеч.

Преди няколко години харесвах едно момче, ама той мене не...Пишех му, ала-бала (тоест досаждах му) ама беше ми много гадно...След това ходех с едно момче, ама бях на 13, та родителите ми не го харесваха (всъшност не го познаваха) и ми забраниха да съм с него, ама аз пак си ходех с него, ама се скарахме...И след това имах разочарование от едно много сладко по онова време за мен момче... Тоест изпитала съм и трите и според мен най-много боли от раздялата.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Несподелената много ясно!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Според мен е несподелената
    и от туk нататъk отiiвам наняkъdе, ii вече не sъм туk, baby, аз sъм навsяkъdеe

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    най-точно казано..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    В този живот човек трябва да опита от всичко,за да си научи уроците.

Несподелената ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    В този живот човек трябва да опита от всичко,за да си научи уроците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си