- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво предпочитате ?
неможах да намера такава тема сигурно не съм търсила като хората и се извинявам ако има. Та на темата какви момичета и момчета харесвате ?
момичета - които се гласят непрекъсснато,все са с токчета ,поли , 152 тона грим... и т.н. или такива които са спортно елегантни ако ме разбирате ,обичат да носят дънки и платненки (маратонки ) и понякого да се гласят, ф рамките на нормалното да се гримират. Тфа нали същотото за момчетата тея дет се гласят постояяно или такива дет са скромни... офф![]()
![]()
![]()
![]()
обясних по горе (тоест като момичетата) ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз нещо не можах да схвана целия замисъл ..Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да докаже,че тези дето са с много грим и са и като трън в очите са по-малко харесвани от тези,които се обличат по-спортноПървоначално написано от Priceless
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
абе грозна си, нема кво.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
въпросът беше какви момичета и момчета харесвате...ноо съжелявам ако не сте ме разбрали
![]()
![]()
![]()
хахаха тогава моля да бъде изтрита .. .да зема да даам само коментари ше е май по добре![]()
![]()
![]()
![]()
ае тфа е от мене
![]()
земи си изтрий акаунта, така ше е най-добре за нас. Като поумнееш малко пак ела.Първоначално написано от katerica
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Още по-добре ще е , ако и ти изтриеш твоя.Първоначално написано от tuzaro
+ тва като гледам снимките ти не си на по-малко от 22... земи порасни малко ...
мноо ясно че обичам секси клошарки с 222 тона грим, слушащи турбо кючеци и маанета
аз хубао шше го изтрия ама как![]()
![]()
ф смисал... и ми кажете плс как да изтрия профила си ?![]()
Ае недей пиши и толкозПървоначално написано от katerica
<3forbidden taste is the sweetest<3
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от vivteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата не върви на никъде като гледам... So here comes the key...![]()