- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- си бием шалтеро с тока
една иска да оди с мене ама не мъ кефи обичам си още бившото и оня ден тая ноаата искала да прайм тройка с още една![]()
прати я на мене щом сака тройки
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
.. направете си оргиика![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
После да не съжаляваш![]()
![]()
![]()
nicolepcd
ей спамер, отдавна не съм те срещалПървоначално написано от elsy
Еми, те.. срещнахме сеПървоначално написано от tuzaro
![]()
nicolepcd
иве душо не ми е лесно 6 жени и един обратен храня сега и оргия да праяПървоначално написано от Hilary_
![]()
то вече го нема ония спам от преди 1 година... гадна историяПървоначално написано от elsy
а така почнаха зарибявкитеПървоначално написано от tuzaro
![]()
Дамм, хубави времена бяхаПървоначално написано от tuzaro
![]()
а сега отсекъде следат
и тая темица скоро ше замине..
![]()
nicolepcd
Толкова сте интересни всички, че просто няма накъде да го избиете повече...
не те знам момче ли си или момиче, ама кат не сме ти интересни що пишеш?!? кур за тебе! ретард шибaнПървоначално написано от AceXe
Пиша, защото много обичам да се заяждам с такива комплексари като теб, които си търсят вниманието... Защо, вече е отделен въпрос. Проблем?!Първоначално написано от tuzaro
![]()
Да и на мене ей ся ми се обади Ева Лонгория и вика ела да ме оправий , ама викам немога (не ми се занимаа) и без това ей сега след малко отивам при Бриана Банкс и след това ще мина през Тайра Банкс
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
що па не ?Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
виж ся, щом търсиш с кой да се заяждаш начи ти искаш да ти обърнат внимание, леко си противоречиш... иначе никъв проблем няма, аз си те псувам ти прави квото искаш, заяждай се още че и без тва е скукаПървоначално написано от AceXe
![]()
Виж сега... Ако аз търсех внимание щях да се заяждам в 21, когато всички са тука, а не сега в тва мъртвило. Прегледай си приоритетите и стига си ми се зъбил с тая емоткаПървоначално написано от tuzaro
![]()
да не ме набиеш![]()
шоту тия вампири кат ги бодна с кола се кефят а чесъна ми го крият и само ми взимат силитеПървоначално написано от Hilary_
![]()
Типично като малките децаПървоначално написано от tuzaro
... Ти щом смяташ заяждане като повод за побой вече не знам какво да ти кажа...
че аз съм дете, все пак е teen форум...Първоначално написано от AceXe
![]()
Е що не се възползваш?![]()
Тийн форум, а не детска градинаПървоначално написано от tuzaro
![]()
неееееее, не ми казвай че си отказал!!!!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]