- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в него
Тадааа ... : бях на плаж в четвъртък и си харесах едно момче.Мойте приятлки и приятели казаха че доста време ме е зяпалИ да аз също много си го харесах. Та въпроса ми е : да отида ли при него и да се запознаем и да ми кажете какво тряя му кажа за да го заговоря понеже като го видя си глътвам граматиката <33
т.7
krem4et0
Бъди естествена...Казвай това,което мислиш.Ако не се сещаш какво да го попиташ,просто кажи,че не се сещаш за какво да си говорите и той да измисли нещо...Или пък "Леле колко топло време"Абе бъди открита,естествена и забавна.Опитай се да не се притесняваш и толкова.В крайна сметка,няма какво да губиш.
![]()
Отиди и импровизирай![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Ми визуалния контакт е много важно при флирта.. предизвикай и го и гледай реакцията му... ако е позитивна действай ..
Отиваш и се запознаваш ..Нищо сложно ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Какво чакаш ?!?!Отиваш и се запознаваш с него.... Успех!
![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Удари една Каменица и действай![]()
![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
БлагодаряПървоначално написано от Gabroveca
Това задължително ще го пробвам !
ПП:Благодаря, ии всички питате какво сложни има, еми това е че много ме е срам и като го видя онемявам![]()
Нормално е да те е срам, като гледам не си много голяма. Ама по добре той да дойде да те заговори, така че просто го привлечи.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
1. Момчетата не са длъжни да правят първата крачка.
2. Може да е гледал някоя от приятелките ти или те да се ебават с теб.
3. Опитай.
4. Успех.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Не, бягай далеч от него, не го гледай, не го заговаряй, даже не стой в една стая с него. Само така той ще разбере че ти не си му безразлична.Първоначално написано от kypidoncheto
Боже защо проблемите ви стават все по ненормално олигофренски?!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
отиди при него и се запознайте.. и най-важното бъди себе си !
върви мн ясно![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Според мен лятото няма нужда от такива въпроси.Каквото стане
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
се едноо слушам себе сии ..Да аз направих първата крачка и вече 2 годинии сме заедноо
сама си правии извода мацкаа
![]()
Въпрос към теб : От бс ли си случайно ?![]()
FUCKтически не ме интересува![]()