- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се справя с това?
Здравейте! Ето го и моят проблем..Луда съм по едно момче от половин година.Преди той да разбере за чувствата ми..дори и малко след това бяхме приятели,не кой знае колко близки,във една компания , поздравявахме се,говорихме си..Известно време след като разбра за моето по-специално отношение към него стана по-студен, но все пак говореше с мен когато се налага.По-късно започнах да му пиша смс-и .. да му се обаждам за да го попитам къде е .. как е..Той винаги ми казваше и не се държеше толкова зле..Аз продължавах да му пиша съобщения с текстове от песни най-често..и в скайп също но там без обяснения в любов..Сега съм паднала толкова ниско , че всяка сутрин минавам покрай училището му за да го видя..поне за малко..А той става все по-студен и по-студен..Напоследък ми говори,но не е както преди..А аз все още имам частица надежда че не му е все едно за мен..Как да го накарам да се заинтересува..С какво мога да го заинтригувам и дали това отношение е някаква тактика от негова страна за да го искам все повече и повече..![]()
![]()
П.С. Когато някой има специално отношение към мен и го показва ми е безразличен..докато не спре да показва чувства към мен..тогава ми става интересно и може да се нарече дори привличане.. Дали и с него ее така.. нямам тази смелост да го оставя на мира за да видя реакцията..Изглежда ме е страх от поредното разочарование!?..
Благодаря предварително на тези които отделиха време и внимание на проблема ми:P
Това, че ти се държиш като хлапе не значи, че всички са така.
Момчето ясно знае какво иска и то е да се оттърве от теб.
Разбирам го, аз сигурно и ограничителна заповед щях да си изкарам, това твоето не е нормално.
Спри да си такъв социопат, излез от филма, излез и навън, намери си някой, който да те харесва и по възможност не го тероризирай така.
охх милата знам какво е когато някой е влюбен в теб ти да го избягваш а после като ти каже че не изпитва нищо ти да искаш да го спечелиш... може би това ни приближава към животните този лов..както и да е моят съвет към теб е да не се вманиячаваш толкова.. защото ще почнеш да го плашиш и наистина да престане да подържа връзка с теб
отдръпни се от него... може би просто той не е момчето възможно е да не те харесва ако е така забрави го има и други
![]()
Да не би да прекаляваш с смс-ите и т.н, може да се държи така, защото го задушаваш, ако си прекалено настоятелна, той може да се чувства неловко ...![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Просто не го привличаш по никакъв начин, иска да сте приятели и ти го показва ясно, но само и единствено ПРИЯТЕЛИ.Не се вкарвай във филми, защото после много време ще те боли.Примири се с реалноста.