- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- До атеистите
padnaloblak, бих ти се обидил. Не четеш какво съм писал. След постнатия от теб цитат малко по-долу ще намериш и следния:
1. Моят (първи) пост е за всеки фанатизирал се атеист, който ИЗПИТВА желанието да ни светва как стоят нещата всъщност и колко сме изостанали в развитието си. Това се отнася и хора от нашия лагер. Те в повечето случаи са скоро-повярвали и още не са им улегнали много неща.А сега като обществено животни - всеки си има право да изповядва каквито си иска виждания. Важно е какви са плодовете, както е казал Иисус.
2. Нещото, което явно не разбрахте в цялата работа е че за да говорите за нещо трябва да го разбирате. Няма нищо лошо хора да излизат аргументирано да говорят против Бог, лошото е когато техните аргументи са някакви си там дочути неща интерпретирани по свой собствен начин.
3. Никъде в постовете си не съм ДЪРЖАЛ да ви доказвам съществуването на Господ. Сигурен съм, че по-горе написах, че вярата е въпрос на личен избор. Въпросът на целия пост е взаимоотношението м-у двете групи и да се дразним.
Мерси