И тук пак ще споменем само един от религиозните, който мисля, че ще е достатъчно 'тежък' - Алберт Айнщайн. Доста глуповат, нали? Едва ли е от най-мислещите. А и какво е казал Ърнест не е от голямо значение, той не е по-различен от обикновено човешко същество с повече амбиция.

А колкото до моето тълкуване на Библията... еми освен да спреш със заучените си фрази, не мога да те посъветвам друго. Сам Библията не мога да си позволя да я тълкувам, това ще е като да дадеш кибрит в ръцете на 2 годишно дете(тоест, бих свършил най-вероятно като повечето глупаци тук и да изпонапиша теми ала "в Библията има противоречия"). И не, нямам непоносимост към 'безбожниците', нито съм стигнал до върховно прозрение (рофл и идиот, за какво пишеш изобщо). Броят на атеистите се увеличава, понеже глупостта се увеличава и това е неоспорим факт

Казах ти по-горе, порови се малко из темите и погледни какво се е изписало и не говори с вятъра . Един истински атеист, както се възприемаш, не би тръгнал да ни "показва светлината" .
Хвани Библията ( и Старият и Новият завет), прочети я, после прочети малко тълкувание и пак ела да пишеш къде и какво точно не пасва.

Гореспоменатите от теб атеисти са не по-различни от бавноразвиващо се дете. Те не изпитват нужда да се информират и от 2те страни и да формират собствено мнение, базирано на стабилна основа. На тях просто не им допада идеята за "Невидимия Старец", задаващи си глупави въпроси като - " е аз да не съм тъп, че да вярвам в невидими глупости" или от сорта на "религията е създадена за да контролира масите"... Еми рофл, ще е краткия ми коментар. Не се чувствай длъжен да отговаряш на поста ми, със здраве .

п.п. Относно несправедливостта и "слепотата" на вярващите, я се замисли какво е постигнал Ганди с "обръщането на бузата". Ако те домързи да прочетеш книгата, поне гледай филма.