Хм,шок и ужас.Само каква глупост.То излиза,че щом съм атеист,значи съм неморален и нехуманен човек.Но смятам,че е точно обратното.Само си помислете за Светата инквизиция и кръстоносните походи.Колко хора са загинали заради нещо,което не е доказано,че съществува.Това по-скоро ми прилича на прикриване на нечии меркантилни интереси
Кръстоносните походи са най святото дело в историята на човечеството, да се освободят Светите земи и да се изтребят неверниците, и християнските войници са умирали за да може вие сега да не говорите арабски и да не се кланяте на алах и мохамед.Кръстоносците са си давали животите за християнската вяра и избиването на неверниците е било праведно ако не вярвате вижте какво казва папа Урбан за кръстоносните походи, че чрез тях се премахва религията на сатаната-исляма. И папата е благославял всички кръстоносци и им е прощавал греховете в името на свещената война, защото те са били войската на Господ.
Ок, по-расист от това няма накъде
То и мюсюлманите казват същото за своя джихад,но всички тези религиозни войни се водят за пари