.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Евала ти,Raybeez !!!
    Сега всичко трябва да ти дойде наготово,да падне от небето..
    Тате носи,мама меси както се казва..Пък ние..Ами ние ще чакаме поредната тлъста пачка да идем и да си вземем последния модел Adidas.. Странни са ми тия хора..Но както каза SuNsEt - те не познават истинския живот..
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

а ти го..

да бе, най-лесно е да хвърлиш кал по "различното" от теб другарче, като ти самия си затънал в прасешка кална баня също.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

ScionOfStorm,то не е 1 те почти всичките са такива - хаус манияци,фйешънчета и тем подобни.. Аз се чувствам добре в своята "прасешка кална баня" ..Не преигравам и не се надувам до небето само щото някой ми тъпче пари ..Айде със здраве !
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Но както каза SuNsEt - те не познават истинския живот..
    Моето мнение е, че няма понятие като "истински живот". Въпрос на ценностна система и мироглед.

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен
    Аха, да бе да, чалгата и родителите са били виновни...то като си е шиле, както казваме ние по пиринско, "неке се упрай"

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    Моето мнение е, че няма понятие като "истински живот". Въпрос на ценностна система и мироглед.
    Така ли???
    Каква е тази ценностна система,която чака всичко на готово?Какъв е тоя мироглед,който очаква мама и тати да те гледат до живот?Мислиш ли,че тези глезльовци знаят как се изкарват пари с пот на челото?Защото лесните пари се харчат бързо.
    Истинския живот е само един и никога не можеш да избягаш от него.Да срещнеш трудностите,но да можеш да ги преодолееш и да знаеш,че нищо не се дава даром.ДА,всеки живее в отделна действителност,но проблемите на живота винаги са едни и същи...Има понятие истински живот.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    не са толкова лигави,колкото безотговорни и не знаят как да постигнат това,което искат..не са амбициозни и не са толкова сериозни....

Град
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Така ли???
    Каква е тази ценностна система,която чака всичко на готово?Какъв е тоя мироглед,който очаква мама и тати да те гледат до живот?Мислиш ли,че тези глезльовци знаят как се изкарват пари с пот на челото?Защото лесните пари се харчат бързо.
    Истинския живот е само един и никога не можеш да избягаш от него.Да срещнеш трудностите,но да можеш да ги преодолееш и да знаеш,че нищо не се дава даром.ДА,всеки живее в отделна действителност,но проблемите на живота винаги са едни и същи...Има понятие истински живот.
    Това е тяхната реалност, стойностна или не. Всеки има различни проблеми, един проблем може да е голям за теб, а малък за някой друг. Правилно или не, всеки решава за себе си.

На 16 съм,но ми идват малко в повече хората около мен да претендират само с пари,красота и маркови придобивки..Ако не си от тая партия отнасяш ебавките..Що не се замислят за истински важните неща от живота ..?
    Не претендират, а парадират.
    HEP is not style! HEP is my life!

в "истинския живот", сладурано, трябва да си малко повече от vIp HauS mЪнia43, за да просперираш

Град
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    в "истинския живот", сладурано, трябва да си малко повече от vIp HauS mЪнia43, за да просперираш
    защо го казваш на мен обаче

защо го казваш на мен обаче
    да си знаеш

Те си го признават, даже.
    Аз понеже имам няколко различни занимания, напълно независими от училище (мноооого рядко виждам някой на тея години да развива нещо подобно, и то качествено, да не кажа никога, засега) (фотография и музика) и оня ден си бях купил едни синхронизатори и нещо обяснявах на един познат за тях и им се радвах, който след тва ми каза :
    -''Как ти е интересно, браво, мен ме интересува само къде да отида и да се напия''.
    Все още седи като мода, имам чувството...

И на всички им е скучно, щото нямало какво да правят.
    О, има и още как! Просто трябва да се огледате малко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си