Ако вашите са се хващали за главата, заради това, което си правил, не значи, че сте шокирали и провокирали обществото кой знае колко.
Преди 5-6 години почнах да излизам с компании с хора, от "твоето" поколение, които в момента половината са в затвора или "градят кариера" .
Преди 5-6 години живеех с брат ми, който, съвпадение, е с 5-6 години по- голям от теб.
Мисля, че главното, което се променя, е че за тези 5-6 години твоята гледна точка на вътрешен за ситуацията човек, вече просто не е такава. Главната промяна.
Преди 5-6 години имаше цифра интернет зали и хлапетата висяха там да цъкат цс. Преди 5-6 години батковците на съединение въртяха масури от 6 следобед, преди 5-6 години нещата не бяха тооолкова различни.
Виктори пакет беше лев и 10.
Та как така за тези 5-6 години за теб се промениха толкова много неща, а за мен не? Да не би да не е защото просто малко си дръпнал на възраст и си си сменил статуса?
Защо си мислиш, че не схващам? Отношението ти е 1 към 1 с това на всеки възрастен човек. Факт е, че нещата се променят, но недоволството на човека-пред-теб си остава.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!