Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Знам и че ако не спра да мрънкам ще се превърна в старец още на 20 и кусур. Но не е честно. Те не играят играта, която ние играехме. Нашата беше по трудна. Мамка му.
ми недей да мрънкаш като пенсия! те мрънкат защото са безсилни, не защото така им харесва, просто вече няма какво да направят, нямат сили да се борят с поколенията след тях, който са пълни с енергия и за съжаление не рядко с много злоба
а за момичето, което си видял... на твое място бих я прибрал в тях. явно съм от идиотите, които докато виждат, че има надежда, се борят.

прав си, нашата игра беше много по-трудна, ние драскахме по стените и се оглеждахме за ушеви, бягахме от часове, но не, за да седим в кафето до даскало и да се правим на важни, а ходехме и правехме щуротии, ритахме срещу смъртните си врагове от съседното училище и не се предавахме.

децата в възрастовата граница между 12 и 18 ги е прихванал якия мързел... физически и най-вече интелектуален. тва да мислиш е равносилно на това да си тъпак

когато аз бях 5 клас, всички спортувахме, ходехме на футбол, плуване, на 2 курса по английски и рисуване. сега явно това не е толкова важно.

btw сподели на ЛС кой е този бар, че ми стана интересно :Р