- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато видиш, че всичко е свършило..
Бате разбирам те на 100% за какво говориш с тая разлика че при моята история доста голяма вина имаше и от отсрещната страна.Какво да ти кажа 2 годишна връзка я преживях за малко повече от 3 месеца някой ми казват че изобщо не съм обичал приятелката си щом толкова бързо съм се справил.Е не беше така просто всяка секунда болка и да имаш чувството че по вените ти тече огън от безсилен гняв те води до решението и че или ще го преодолееш или нещата могат да станат много по груби и да рухнеш на 100%.Е аз се стегнах стиках зъби имало е и моменти в които очите ти ми са се пълнили със сълзи от болката и спомените но никога не съм им позволил да потекът.И така 3 месеца по късно смея да твърдя че отново съм щастлив и най вече спокоен не знам и аз как стана щот времето в което преодолявах връзката си ми е като каша сякаш съм бил надрусан нямам ясен спомен но и не искам да си спомням това е мястото вътре в мен където никога за нищо на света няма да бръкна.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()