.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

ПОМОГНЕТЕ МИ НЕИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ ТАКА

6iban problem i az samata nz kakvo iskam ... zna4i ot nqkolko dena iksam da skusam s priqtelq mi s nego hodihme 1 godina i 7 meseca .. no kogato skusame az iskam da sum s negoo v4era poiskah da skusame toi se razplaka posle se opravii be6e ni malko veselo kato priqtelii .. nokogato mi kaza 4e v tozi den pravim 1 godina i 7 meseca mi stana gadno i mi se priiska da se suberem .. kakvo mi stava kogato sum s nego non stop se karame durpam se mul4im sii a kogato skusame stavami jalno i iskam da se suberem ... kakvo da pravqq nemoga da razbera koe iskam pove4e .. pomognete mii

Голям фен
    Град
    Имам :)

Re: ПОМОГНЕТЕ МИ НЕИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ ТАКА

Цитирай Първоначално написано от iveta_bebeto
    ... kakvo da pravqq nemoga da razbera koe iskam pove4e ..
    Ако ти не знаеш какво искаш, незнам ние как да разберем какво да те посъветваме.
    А това дето си малчите постоянно или се карате - не е на хубаво. Намерете начин да комуникирате по между си по друг начин. Разговаряйте по между си, обсъждайте проблемите си, за да можете да ги решите. В противен случай тази връзка е обречена.
    П.П. Сама си прецени дали тази връзка за теб е просто навик или наистина изпитваш нещо към момчето и вземи решениш, как да продължат взаимоотношенията ви.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Прекарайте известно време без да се чувате и виждате и така на всеки ще му се изясни какво чувства към другия!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Явно просто си свикнала с него.

Пиши на кирилица !

Даже не ти прочетох темата..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Свикнала си с присъствието му.Опитай да направиш нещо ,за да си оправите отношенията,пък ако не по-добре да се разделите.

Първи вариант: Разделяте се. Трябва да бъдеш силна и да не се поддаваш на думите му. Казваш му, че не може да продължавате така.

Втори вариант: Събирате се. Той те обича явно и ще се опитва да те задържи още и още. Трябват усилия и от твоя страна за да оправите нещата.

Изясни си какво чувстваш и какво искаш всъщност.
    Има ли друго момче или е само той?
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Повече от фен Аватара на YourPoison
    изясни си чувствата към него .. помисли искаш ли наистина да останеш с него,защото няма смисъл през 2 секунди само да се разделяте и събирате.. но от писаното от теб се вижда ,че той наистина държи на тебе .. ние неможем да ти помогнем..ти сама трябва да прецениш .. ; )

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    Не заслужаваш, това момче по- добре го остави да си намери друга, по - добра от тебе...
    no relationship, no emotion, just sex..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от pifchenceto
    Свикнала си с присъствието му.Опитай да направиш нещо ,за да си оправите отношенията,пък ако не по-добре да се разделите.
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Това е навик ... Недей да го разиграваш ... или или ...

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!

Не карайте за глупости и няма да искаш да късате.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Дайте си известна почивка,да видите как е,като не сте заедно

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    аааааа скарали се аре да късаме
    страмно аз ако испитвам нещо към някоя няма да скъсам колкото и да се караме

Град
    Габрово
    Интересно....ти не знаеш какво искаш, а очакваш ние да ти кажем какво да направиш.....много обичам така.
    Както и да е....
    Според мен има голяма вероятност просто да си свикнала с този човек покрай теб и някак си да не искаш да си предствиш, че вече няма да го има до теб. Но това не означава,ч е трябва да тормозиш момчето....
    Ако все пак искаш да си напълно сигурна в чувствата си към него можеш да опиташ да се разделите за малко, но наистина. Опитайте да не се виждате известно време. Така ще разбереш какво изпитваш към него и ше можеш да вземеш решение.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хем сърби, хем боли...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Мисля, че трябва да се съберете .. щом неможете един без друг ..

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Прекарайте известно време без да се чувате и виждате и така на всеки ще му се изясни какво чувства към другия!
    +1
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен
    Ти сама трябва да решиш какво искаш Вече ти казаха... разделете се за известно време, обмисли чувствата си към него и тогава решавай дали да го късаш или не...
    nicolepcd

Повече от фен
    Свикнала си много с него.
    И аз съм така,даже сме в " поддържане на приятелси отношения с перспектива за връзка" повече време,отколкото бяхме двойка.но..както и да е.
    Ако успееш да преодолееш факта,че си свикнала с него ще е много добре.Ако ли не,ще се блъскаш в омагьосан кръг известно време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си