Здравейте ! Преди няколко дн иси купих черна индийска къна Ийгълс. Понеже за пръв път ще се къносвам ще Ви помоля да ми обясните процедурите по употребата на пакетчето. Демек как да използвам самата къна върху косата си. Ще Ви бъда много благодарна![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
защото в един момент ще й прищракне,че не иска вече черно,а черната къна не се маха с нищо(да не говорим какви боклуци съдържа,една боя е по-безвредна).
Не съм на мнение,че боята е по-малко с боклуци вътре,ама това,че после не може да се махне - така си е.Аз сега чакам да ми порасне косата,че да се махне,щото нищо не мога да я правя от тая къна.
Иначе,ако авторката все пак е твърдо решена да се къносва - аз просто я залях с гореща вода.Нищо сложно няма.
Аз съм чувала,че слагат в нея боя за обувки и такива глупости и то не от случаен човек,но съм се къносвала и съм се боядисвала,мога да кажа само,че къна няма да повторя!
БОЯ ЗА ОБУВКИ![]()
![]()
![]()
за падането на къна/боя имам мания към черните коси, една от най-смелите ми мечти е да изобретят нещо което да прави косата черна завинагизарибено а ... мечти, мечти
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
абеее мацайй се пък квото стане . ами аз съм се каносвала само че червена обаче една приятелка ме прави .. само знам че я сложи на котлона и после ми я намаза на главата - беше топла ии после седиш 40 мин мисля че беше ии се миеш ама много добре трябва за да не ти оставатт разнии работи от къната по главатащото се заплитат якоо .. иначе моя съвет ее вземи си една боя и се боядисай просто - а Ийгълс-а е най-добрата къна така че добре си се ориентирала
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
ПРАВА СИ ...ако ще си сменяш цвета на косата го прави с безамонячна боя...Къносах се черна и съжелявам защото не мога да си върна никакъв цвят обратно просто трагедия...ако реша да го сменя ще трябва да си офъкам косата която в комента е много дълга...Първоначално написано от masal
![]()
![]()
а иначе..изсипваш пакетчето разтваряш го в топла вода ..след това тоя съд го постави в друг пълен с вода и го загрей на котлон и за да хване по хубаво ако се съмняваш сложи 1-2 с.л. оцет
П.С забравих да спомена че с къна се стои до 2 часа след нанасянето....мене ако ме пъташ стой към 1 час и половина ... като те намацат си сложи шапка или кесийка на главата за да може да се задуши![]()
аз ползвам точно тази черна къна.. да, има го и момента, в който може да се откажеш и да искаш да си върнеш стария цвят и трябва да си експериментаторка, за да се офъкаш толкова късно, че като станеш с двуцветна коса, да не ти личи много..
аз лично НЕ съм експериментаторка, а когато реших да се къносвам се водех от слуховете, че къната е по-безвредна за косата.. и все още си го вярвам.. но тогава си казах "е, какво пък, ако не се харесам, ще я обезцветя и готово", е да.. ама не.. къносах се и се оказа, че това, което може да се обезцвети всъщност не е къната, а боята.. а къната се маха сма като ти израстне нова коса.. е.. аз имах късмет, че се харесах с черна коса и всичките ми познати и те ме харесаха и за сега не обмислям вариант да се върна към кестенявата ми натурална коса.. така че за сега не ми е проблем.. мога да кажа, че косата ми е изглежда добре.. подхранвам я с маски.. слагам й бира.. хем топира и ме прай с мокър ефект, хем подхранва.. като я изправя пък е много лъскава и мека.. нещо, което НИКОГА не съм очаквала от моята коса, като се има предвид преди да започна да я къносвам, колко беше суха и изтощена..
и така.. аз лично съм доволна от тази къна.. САМО от нея, опбаче.. най-гнусните къни са Афродита и Арома. просто по-гадни от тях няма..
ако си репила да се къносваш - Eagles.. не друга.. смао тая..
ами това е.. разказах ти моите преживявания на тази тема, вече сама прецени какво да правиша бях твърдо ЗА черна коса и сега не съжалявам, че я къносвам, защото не мисля скоро да махам черния свят.. но ако мислиш, че ти би се разколебала.. по-добрте наистина с боя да действаш
![]()
Моя случай е абсолютно същия! За щастие се харесах с черна коса ...а и тази кана наистина много помага за подхранванеПървоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()