Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
аз ползвам точно тази черна къна.. да, има го и момента, в който може да се откажеш и да искаш да си върнеш стария цвят и трябва да си експериментаторка, за да се офъкаш толкова късно, че като станеш с двуцветна коса, да не ти личи много..
аз лично НЕ съм експериментаторка, а когато реших да се къносвам се водех от слуховете, че къната е по-безвредна за косата.. и все още си го вярвам.. но тогава си казах "е, какво пък, ако не се харесам, ще я обезцветя и готово", е да.. ама не.. къносах се и се оказа, че това, което може да се обезцвети всъщност не е къната, а боята.. а къната се маха сма като ти израстне нова коса.. е.. аз имах късмет, че се харесах с черна коса и всичките ми познати и те ме харесаха и за сега не обмислям вариант да се върна към кестенявата ми натурална коса.. така че за сега не ми е проблем.. мога да кажа, че косата ми е изглежда добре.. подхранвам я с маски.. слагам й бира.. хем топира и ме прай с мокър ефект, хем подхранва.. като я изправя пък е много лъскава и мека.. нещо, което НИКОГА не съм очаквала от моята коса, като се има предвид преди да започна да я къносвам, колко беше суха и изтощена..
и така.. аз лично съм доволна от тази къна.. САМО от нея, опбаче.. най-гнусните къни са Афродита и Арома. просто по-гадни от тях няма..
ако си репила да се къносваш - Eagles.. не друга.. смао тая..
ами това е.. разказах ти моите преживявания на тази тема, вече сама прецени какво да правиш а бях твърдо ЗА черна коса и сега не съжалявам, че я къносвам, защото не мисля скоро да махам черния свят.. но ако мислиш, че ти би се разколебала.. по-добрте наистина с боя да действаш
Моя случай е абсолютно същия! За щастие се харесах с черна коса ...а и тази кана наистина много помага за подхранване