.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на beb4yy

Толкова ли е лесно?!

Не разбирам в живота си се запознаваме с хиляди хора обаче един ден когато любов се появи между тези хора и някой сбърка или другия не отг на чувствата му трябва да приключат всякаква връзка не разбирам само аз ли немога да изхвърля човек който е бил веднъж в живота ми само аз ли немога да спра да го търся и да се надявам да бъде като преди ! Искам тъпата надежда да умре да се откажа, но когато искам нещо силно просто немога и всеки следващ сравнявам с него толкова е трудно за мен да продължа напред и да забравя човек който всеки ден се чувахме пишехме виждахме само аз нямам сили да продължа напред нима другите могат ?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Когато загубиш любовта не я превръщай в омраза..
    защото е подло да мразиш някого на когото до вчера си казвал "Обичам те!" Така е хората не се забравят. Само важните оставят след в сърцата ни и ни променят и ние никога не можем да бъдем същите. Просто си чуствителна и когато обичаш даден човек не го забравяш и винаги си запазваш топлите чуства. И аз съм така Просто всеки е различен с характера си
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Иска ми се да се променя

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз съм горе долу по съшия начин ... проблема е там, не че не можеш, а че не искаш .. предпочиташ да живееш в спомените, защото така е по-лесно ... но виж рано или късно трябва да осъзнаеш, че е минало и е тръпка отживяна.. да било е хубаво, но щом е приключило значи нещо е липсвало .. а щом той не е пожелал да останете поне приятели, познати .. значи не си заслужава да се тормозиш .. ще намериш някой друг .. да ще ти е трудно .. ще те връхлитат спомените .. ще го сравняваш, но после ще осъзнаеш, че всъщност всичкото това трябва да си остане някъде там .. само и единствено като спомен!!!

мисля, че трябва да повярваш с друго, и то е че си достатъчно силна да продължиш напред без този човек...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    И аз искам, защото ние момичетата повечето сме чуствителни и се давим в сълзи от спомени .. толкова сме чуствителни, че позволяваме на хората да ни нараняват и да ни тъпчат, а не трябва така. Ще намериш любовта, ще се отдадеш, излизай, забавлявай се.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

^

Ако те наранят още няколко пъти искаш или не искаш сама ще се промениш ..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Когато загубиш любовта не я превръщай в омраза..
    защото е подло да мразиш някого на когото до вчера си казвал "Обичам те!" Така е хората не се забравят. Само важните оставят след в сърцата ни и ни променят и ние никога не можем да бъдем същите. Просто си чуствителна и когато обичаш даден човек не го забравяш и винаги си запазваш топлите чуства. И аз съм така Просто всеки е различен с характера си
    +1

И аз съм забелязала същото.Някой ме нарани и ми каже ще те разбера,ако не искаш вече да си говорим/пишем/виждаме...Ама кой е казал така...Иди ги разбери.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Толкова ли е лесно?!

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Не разбирам в живота си се запознаваме с хиляди хора обаче един ден когато любов се появи между тези хора и някой сбърка или другия не отг на чувствата му трябва да приключат всякаква връзка не разбирам само аз ли немога да изхвърля човек който е бил веднъж в живота ми само аз ли немога да спра да го търся и да се надявам да бъде като преди ! Искам тъпата надежда да умре да се откажа, но когато искам нещо силно просто немога и всеки следващ сравнявам с него толкова е трудно за мен да продължа напред и да забравя човек който всеки ден се чувахме пишехме виждахме само аз нямам сили да продължа напред нима другите могат ?
    Спокойно, не си само ти. Заблудените сте повече от много. Лошото е, че бройката ви расте в геометрична прогресия.

Най-лесното нещо е да изхвърлиш някого от живота си. Най-трудното да го задържиш там.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако продължаваш да мислиш по този начин и за напред,всеки път щом ти разбиват сърцето ще страдаш.Отпусни се...и гледай напред.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Не лесно, но пък никой не е казал, че е невъзможно. Всичко опира отново до воля и желание от твоя страна да го направиш.
    Най-трудното да го задържиш там.
    Ей това е най-вярното твърдение до сега, според мен
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    мисля, че трябва да повярваш с друго, и то е че си достатъчно силна да продължиш напред без този човек...
    +++ А може би и да спреш да се самосъжаляваш
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Въпрос на мислене,на възгледи.Всеки може,но не всеки успява.Воля му е цаката.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Ами и аз съм така.Доста време се измъчвам за минали неща.Било то приятели или гадже.Но и аз винаги се сещам за минали неща и искам всичко да е както преди.Чудя се как ще е без даден човек и съжалявам мн дълго време и макар и трудно се научих да съм силна.Кво да се прави...такъв е живота.

PEOPLE ALWAYS LEAVE

Град
    Бикини-Ботъм
    Мисля,че те разбирам,пък и всички ти дадоха много мъдри и житейски съвети,но все пак всичко опира до теб.
    Някой ден,от само себе си,ще ти омръзне да го търсиш или да го слагаш на такова важно място в живота си.Но ако не искаш да чакаш този ,,някой ден,, трябва обърнеш внимание на другите важни неща в живота ти,които го усмислят. Сигурна съм,че има такива.Успех с всичко и най-вече с чунствата занапред.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Добре какво да правя как да не ме боли при раздяла с даден човек какво да си повтарям наум и да си давам хъс един вид и да бъда силна...

Град
    В мислите на хората
    Добре какво да правя как да не ме боли при раздяла с даден човек какво да си повтарям наум и да си давам хъс един вид и да бъда силна...
    Просто го изхвърляш от живота си, или го местиш в друга категория хора - например познати, не толкова добри приятели, или специални приятели. Сложно ли е?

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Просто го изхвърляш от живота си, или го местиш в друга категория хора - например познати, не толкова добри приятели, или специални приятели. Сложно ли е?
    неиска да е в никоя категория

Град
    В мислите на хората
    Значи го измиташ от живота си. По лесно е за теб. Не искаш, мрънкало, което да ти натяква че си боклук, нали?

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Значи го измиташ от живота си. По лесно е за теб. Не искаш, мрънкало, което да ти натяква че си боклук, нали?
    ех ти ставаш за мой приятел от толко време ме нахъсваш възхищавам ти се на миленето

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Жените сме си такива - наивни, емоционални. Не се притеснявай, има толкова много като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си