- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Началото на Вашата любовна връзка?
Видях една тема в един друг форум и реших да пусна подобна и тук
Надявам се темата напълно не се доблира с някоя друга.
Къде и как се запознахме с гаждето/приятеля си(на кой както му харесва повече)?
Как разбрахте че са прехвръкнали искри межу двамата Ви и как стана така че тръгнахте. Имаше ли реплики от ваша или другата страна или нещата станаха от само себе си? Бързо и мигновенно или бавно и постепенно?Как стана така че официално разбрахте че вече ходите?
"Запознахме се" (официално още не сме се запознавали) на купон на Ноова година.Тогава не го харесах,ама след няколко дена ми хареса как е излязал на една снимка.И след още няколко дена,когато влязох в болницата осъзнах,че псотоянно си мисля за него.Когато ме изписаха - го потърсих.Пишехме си около месец.В училище бяхме на "здрасти",поради големия срам и от моя и от негова страна.Накрая решихме да излезем.Тогава ме покани на рожденния си ден и .. тръгнахме.Нямаше особени реплики.Просто ме.
Aмии аз го познавам цял живот но честно казано никога не ми е бил особено приятен.Но стана така че попаднахме в една компания опознахме се.Една вечер танцувахме и тогава осъзнах че го харесвам.После му признах и той на мен и решихме да опитамеИии вече два месеца сме неразделни и не можем един без друг ( дано и занапред да е така
![]()
![]()
)
Това е![]()
![]()
![]()
![]()
АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!
Ние отначало си "играехме" няколко седмици (закачки, глупости..)
Накрая една случка ни накара да се запознаем. После отново почнаха разигравания и подмятания.
И до сега не можем да се разберем като хората![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ами не помня как се запознахме, беше преди 3-4 години, но до началото на тая година- нищо, нито той, нито аз. Общо взето нещата се развиха на рожден ден на обща позната и просто по стечение на обстоятелствата сме заедно. По-скоро бързо се случи - 15 дена зарибявка, но пък се получи добра комбинацияОфициално разбрахме (или май само аз още не бях разбрала
) веднъж, когато една моя приятелка каза с опулени очи "Абе вие двамата ходите ли?"
. Първи от вцепенението излезе момчето каза "Амии... Да" и така до сега
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Това е за бившия,защото сега съм самичка.(с оня негодних скъсах преди седмица и нещо)![]()
Таа той ми е симпатичен откакто се познаваме.Винаги съм си знаела,че един ден той ще отвърне.Така и стана.Всъщност твърде дълго си играйкахме разни игрички.Отначало той беше близък с една кифла от компанията му и аз се отдръпнах.И един ден както си стоим ''чисто приятелски'' той почна да ми ги разтяга едниии...Чак срам ме хвана (аз..аз и срам!)И нещата тръгнаха.Уж на шега,а накрая и двамата твърде много се увлекохме.Просто решихме да опитаме как ще потръгнат нещата и ''се взехме''.
И какво...Минаха се няколко месеца.Той се промени.Всъщност винаги си е бил такъв,но аз за пъви път видях какво представлява.Отвратих се и го оставих.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love