.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Трябва ли да сме истински когато обичаме?

Мисълта ми е.. трябва ли да споделяме всичко с човека до себе си?..
    Нямам напредвид да се крие нещо или да се лъже, а просто наистина ли има нужда да сме напълно истински с тях?.. Да знаят всичко, от - до.. Не мислите ли, че това другия да знае всичко за теб убива една връзка?.. Няма загадъчност, с течение на времето се губи и интерес..
    Пускам темата, защото една моя приятелка наскоро беше оставена точно заради това, че не споделя с приятеля си и на него му писна..
    Наистина ли човека до нас трябва да знае всичко или можем да запазим част от същността си само за себе си? И откога любимият човек трябва да ти е и най-добрия приятел?..
    Говоря за връзките на нашата възраст, не за брак или нещо подобно, защото там това е ясно..

Пп: Мисля, че няма такава тема, поне намен не излезе в търсачката..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами според мен тярбва да се явява като "най - добър приятел", но в граници .. и наистина не тярбва всичко да се знае от до .. защото се губи загдъчността на една връзка и тя се изчерпва ...

Супер фен
    Мисля,че не е лошо да си пазим в тайна някой неща.Някакъв % ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Има неща, които не можем да кажем на приятеля си, такива неща, които само най добрите ни приятели знаят. Има неща, които се пазят в тайна. Добре е човека до теб да знае всичко за теб. В чуствата си определено трябва да сме искренни, да не крием и да не лъжем , ако се случи нещо с нас или се промени нещо в нас. Интересно е, когато човека до теб постепенно те опознава и така оценява, човека до себе си! Приятеля ти е човека до теб, който най много обичаш, но не винаги може да ти е най добър приятел! Понякога не трябва да се доверяваме на приятеля си, защото след като се разделим след време с него не се знае какво може той да каже .. и така стават едни локуми.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Има неща койтоо трябва да се премълчават .. ноо все пакк .. човека до теб за да ти има доверие трябваа да споделяш .. споделянетоо ф една връзка е най - важнотоо .. такаа мисля де

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Нужните неща-да,НО не и всичко!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Трябва ли да сме истински когато обичаме?

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Мисълта ми е.. трябва ли да споделяме всичко с човека до себе си?..
    Нямам напредвид да се крие нещо или да се лъже, а просто наистина ли има нужда да сме напълно истински с тях?.. Да знаят всичко, от - до.. Не мислите ли, че това другия да знае всичко за теб убива една връзка?.. Няма загадъчност, с течение на времето се губи и интерес..
    Пускам темата, защото една моя приятелка наскоро беше оставена точно заради това, че не споделя с приятеля си и на него му писна..
    Наистина ли човека до нас трябва да знае всичко или можем да запазим част от същността си само за себе си? И откога любимият човек трябва да ти е и най-добрия приятел?..
    Говоря за връзките на нашата възраст, не за брак или нещо подобно, защото там това е ясно..

Пп: Мисля, че няма такава тема, поне намен не излезе в търсачката..
    Споделянето, доверието, и неспестяването на информацията са в основата на една връзка за да бъде тя здрава и стабилна. И а смятам че е добре да си казваш всички неща. Не е задължително на момента в който са се случили, но ако с партьора ти не сподлеиш - с кого друг ще споделяш? И да, щом си с някого значи твоят живот живо го интересува, както и неговия теб. Ти как би се почувствал/а ако знаеш че ти спестяват информация?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Знам ли и аз,майна
    Всичко казвам,с изключение на някои въпроси от прекалено лично естесво-например семейството ми.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    най-важно е доверието в една връзка

сами си направете извода каква роля играе споделянето кой споделя

Загадъчността винаги е интересна.
    Но аз съм против това, да криеш и да премълчаваш неща от половинката си.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Зависи :P

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Има неща, които не можем да кажем на приятеля си, такива неща, които само най добрите ни приятели знаят. Има неща, които се пазят в тайна. Добре е човека до теб да знае всичко за теб. В чуствата си определено трябва да сме искренни, да не крием и да не лъжем , ако се случи нещо с нас или се промени нещо в нас. Интересно е, когато човека до теб постепенно те опознава и така оценява, човека до себе си! Приятеля ти е човека до теб, който най много обичаш, но не винаги може да ти е най добър приятел! Понякога не трябва да се доверяваме на приятеля си, защото след като се разделим след време с него не се знае какво може той да каже .. и така стават едни локуми.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Загадъчност и споделяне са две различни неща.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Загадъчност и споделяне са две различни неща.
    Авторката го е споменала, за това изразих мнението си по такъв начин.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз винаги пазя едно част от сърцето си в сянка.Според мен така е по-добре.Има неща,които е по-добре да са си тайна.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Re: Трябва ли да сме истински когато обичаме?

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Споделянето, доверието, и неспестяването на информацията са в основата на една връзка за да бъде тя здрава и стабилна. И а смятам че е добре да си казваш всички неща. Не е задължително на момента в който са се случили, но ако с партьора ти не сподлеиш - с кого друг ще споделяш? И да, щом си с някого значи твоят живот живо го интересува, както и неговия теб. Ти как би се почувствал/а ако знаеш че ти спестяват информация?

И аз мисля така.

Град
    blg
    оо абсурд да споделям абсолютно всичко и да искам това от него няма тръпка .. няма връзка
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    доверието е най-важното ,за да е стабилна една връзка...това да споделяш с партньора си също,понеже по-голямата част от връзката се гради на словесната комуникация и споделянето..
    сега,не може естествено да знае човека всичко от до-има някои неща,които са твърде лични и за най-близките ти хора и ги пазиш само за себе си..сам преценяваш,кое можеш да споделяш и кое не

Супер фен
    Не знам защо някои решихте,че е лошо гаджето ти да ти е и най-добър приятел... и че тайните неща се споделят с приятели. Е предполагам зависи кой как възприема 'гаджетата'...
    Аз ако не с момчето ми няма с кой да споделя и да ме разбере така добре.. той ми е и приятел и любим. Не виждам как може това да пречи.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз съм на принципа на истината,ест ти трябва да му имаш доверие а и до някъде и той на теб,за да му споделяш всичко,аз например всичко му казвам не крия нищо даже и от личния си живот доста неща съм казвала

Супер фен
    Според мен, трябва да се споделя
    nicolepcd

Мега фен
    не може да се казва всичко, аз и на най- добрата си приятелка не казвам абсолютно всичко. предпочитам да си имам по нещо и само за мен
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    всичко трябва да му казваме, освен като изневеряваме, тва може да си го спестяваме че съм забелязал че не са много доволни после.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Бикини-Ботъм
    Добър въпрос.
    Пак си е до човека,пък и двойката.Може би като цяло,наистина повече пречи,отколкото да помага на нещата.Но също е важен и начина,по който ги казваме.Ако се чувстваме добре в кожата си и ние си се приемаме,ще ни приеме и другия.Или поне в някои случаи..

Ако не те питат, няма нужда да дрънкаш като кифла. Ако те пита трябва да му отговориш. Отнася се и vice versa.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си