- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли да сме истински когато обичаме?
Мисълта ми е.. трябва ли да споделяме всичко с човека до себе си?..
Нямам напредвид да се крие нещо или да се лъже, а просто наистина ли има нужда да сме напълно истински с тях?.. Да знаят всичко, от - до.. Не мислите ли, че това другия да знае всичко за теб убива една връзка?.. Няма загадъчност, с течение на времето се губи и интерес..
Пускам темата, защото една моя приятелка наскоро беше оставена точно заради това, че не споделя с приятеля си и на него му писна..
Наистина ли човека до нас трябва да знае всичко или можем да запазим част от същността си само за себе си? И откога любимият човек трябва да ти е и най-добрия приятел?..
Говоря за връзките на нашата възраст, не за брак или нещо подобно, защото там това е ясно..
Пп: Мисля, че няма такава тема, поне намен не излезе в търсачката..
Ами според мен тярбва да се явява като "най - добър приятел", но в граници .. и наистина не тярбва всичко да се знае от до .. защото се губи загдъчността на една връзка и тя се изчерпва ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има неща, които не можем да кажем на приятеля си, такива неща, които само най добрите ни приятели знаят. Има неща, които се пазят в тайна. Добре е човека до теб да знае всичко за теб. В чуствата си определено трябва да сме искренни, да не крием и да не лъжем , ако се случи нещо с нас или се промени нещо в нас. Интересно е, когато човека до теб постепенно те опознава и така оценява, човека до себе си! Приятеля ти е човека до теб, който най много обичаш, но не винаги може да ти е най добър приятел! Понякога не трябва да се доверяваме на приятеля си, защото след като се разделим след време с него не се знае какво може той да каже .. и така стават едни локуми.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Има неща койтоо трябва да се премълчават ..ноо все пакк .. човека до теб за да ти има доверие трябваа да споделяш .. споделянетоо ф една връзка е най - важнотоо .. такаа мисля де
![]()
Нужните неща-да,НО не и всичко!![]()
Споделянето, доверието, и неспестяването на информацията са в основата на една връзка за да бъде тя здрава и стабилна. И а смятам че е добре да си казваш всички неща. Не е задължително на момента в който са се случили, но ако с партьора ти не сподлеиш - с кого друг ще споделяш? И да, щом си с някого значи твоят живот живо го интересува, както и неговия теб. Ти как би се почувствал/а ако знаеш че ти спестяват информация?Първоначално написано от ItalianMafia
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всичко казвам,с изключение на някои въпроси от прекалено лично естесво-например семейството ми.
най-важно е доверието в една връзка
сами си направете извода каква роля играе споделянето кой споделя
Загадъчността винаги е интересна.
Но аз съм против това, да криеш и да премълчаваш неща от половинката си.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Загадъчност и споделяне са две различни неща.Първоначално написано от Jumbie483
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Авторката го е споменала, за това изразих мнението си по такъв начин.Първоначално написано от valdesbg
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз винаги пазя едно част от сърцето си в сянка.Според мен така е по-добре.Има неща,които е по-добре да са си тайна.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
оо абсурд да споделям абсолютно всичко и да искам това от него няма тръпка .. няма връзка![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
доверието е най-важното ,за да е стабилна една връзка...това да споделяш с партньора си също,понеже по-голямата част от връзката се гради на словесната комуникация и споделянето..
сега,не може естествено да знае човека всичко от до-има някои неща,които са твърде лични и за най-близките ти хора и ги пазиш само за себе си..сам преценяваш,кое можеш да споделяш и кое не![]()
Не знам защо някои решихте,че е лошо гаджето ти да ти е и най-добър приятел... и че тайните неща се споделят с приятели. Е предполагам зависи кой как възприема 'гаджетата'...
Аз ако не с момчето ми няма с кой да споделя и да ме разбере така добре.. той ми е и приятел и любим.Не виждам как може това да пречи.
аз съм на принципа на истината,ест ти трябва да му имаш доверие а и до някъде и той на теб,за да му споделяш всичко,аз например всичко му казвам не крия нищо даже и от личния си живот доста неща съм казвала
Според мен, трябва да се споделя![]()
nicolepcd
не може да се казва всичко, аз и на най- добрата си приятелка не казвам абсолютно всичко. предпочитам да си имам по нещо и само за мен![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
всичко трябва да му казваме, освен като изневеряваме, тва може да си го спестяваме че съм забелязал че не са много доволни после.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Добър въпрос.
Пак си е до човека,пък и двойката.Може би като цяло,наистина повече пречи,отколкото да помага на нещата.Но също е важен и начина,по който ги казваме.Ако се чувстваме добре в кожата си и ние си се приемаме,ще ни приеме и другия.Или поне в някои случаи..![]()
Ако не те питат, няма нужда да дрънкаш като кифла. Ако те пита трябва да му отговориш. Отнася се и vice versa.