.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Град
    из източната част
    едно е да си истински друго е да не се разкриваш напълно ако питаш за второто по-добре да си открит

Град
    В думите на хората ;)
    Доверието е важно....естествено че човека трябва да те познава. ... казваш че ако знае всичко за теб се губи итереса???Тогава се чудя ако не знае коя си и каква си какво прави с теб ваобще....

Ima ne6ta koito trqbva da se premal4avatqkolkoto i blizak da ti e tozi 4ovek!!!Spored men taka ako se razkrivame na gadjeto si to moje daje da ni i zareje zaradi tezi fakti,koito sme spodelili s nego!!!Li4no az ti go kazvam za6toto na men mi se e slu4valo da me zarejat zatova,4e sam spodelqla s nego mnogo raboti ot moq li4en jivot.zatova mislq 4e ne e nujno da spodelq6 vsi4ko s lubimiq.spodelqi,no ne prekaleno ima ne6ta koito trqbva da si ostanat v taina......

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Е много ясно, че трябва. Иначе връзката не е пълноценна. Човека, с когото си трябва и да ти е най-добър приятел. В противен случай кого обичаш? Човека, когото е той всъщност, или човека, за когото се представя?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Човек винаги трябва да бъде себе си. Независимо дали говорим за връзка или за улицата.

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Човек винаги трябва да бъде себе си. Независимо дали говорим за връзка или за улицата.

Така е. Друг е въпроса, че много хора слагат маски, независимо за какъв тип връзка говорим - приятелска или любовна. И често в стремежа си да се харесат на хората забравят за истинската си същност
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Цитирай Първоначално написано от Priceless

Така е. Друг е въпроса, че много хора слагат маски, независимо за какъв тип връзка говорим - приятелска или любовна. И често в стремежа си да се харесат на хората забравят за истинската си същност
    Не я забравят... Заравят я, но винаги я усещат и знаят за нея. Свикват обаче да не се влияят от истинската им същност. Страхът е нещото, което винаги показва истинската същност на един човек.

Град
    Варненска чайка

Не я забравят... Заравят я, но винаги я усещат и знаят за нея. Свикват обаче да не се влияят от истинската им същност. Страхът е нещото, което винаги показва истинската същност на един човек.
    Да.. знаят. От друга страна обаче я подтискат дълбоко в себе си, именно от страх, че другите ще я видят, когато вече са свикнали с измислената същност и няма да харесат истинската

Hilary_

Да.. знаят. От друга страна обаче я подтискат дълбоко в себе си, именно от страх, че другите ще я видят, когато вече са свикнали с измислената същност и няма да харесат истинската
    А това е продиктувано от снобизъм, мода, комплекси, притеснения, простотии, самочувствие... Изобщо хората се правят не непукисти, но всъщност се получава така, че се влияят от мнението на хора, на които не им пука за тях.

Град
    Варненска чайка

А това е продиктувано от снобизъм, мода, комплекси, притеснения, простотии, самочувствие... Изобщо хората се правят не непукисти, но всъщност се получава така, че се влияят от мнението на хора, на които не им пука за тях.
    И от странното желание на повечето да се харесат на ВСИЧКИ .. което само по себе си е невъзможно

Hilary_

Съгласен съм... Хората сами си усложняват живота. Вместо просто да са себе си и да живеят както им доставя удоволствие, всички са се побъркали на тема "Аз съм по-готин от него..." и всичко като започнат така резултата е сега налице. Влез в един 8ми клас в някое квартално даскало - примерно 55то в Дървеница и виж каква кифленска история е. Момичета - абсолютни кифли. Момчета - половината фешъни с цветовете на дъгата по косите си, една четвърт гнусни метъли, които ходят лятото с боти (да се правят на големи фенове) и още една четвърт разни мърляви лигльовци, които само излагат пола ни.

Град
    Варненска чайка
    Съгласен съм... Хората сами си усложняват живота. Вместо просто да са себе си и да живеят както им доставя удоволствие, всички са се побъркали на тема "Аз съм по-готин от него..." и всичко като започнат така резултата е сега налице. Влез в един 8ми клас в някое квартално даскало - примерно 55то в Дървеница и виж каква кифленска история е. Момичета - абсолютни кифли. Момчета - половината фешъни с цветовете на дъгата по косите си, една четвърт гнусни метъли, които ходят лятото с боти (да се правят на големи фенове) и още една четвърт разни мърляви лигльовци, които само излагат пола ни.
    Пък то ко .. всичко е абсолютния фалш и сляпо следване на модата

Hilary_

Град
    Sofiq Town
    загадачността се заражда точно от непълното споделяне ако казваш всичко ... мммм къде е тръпката? къде е точно оная загадачност която те е подтикнала към връзката и в крайна сметка все от нещо трябва да се поддържа пламъка... ако не от загадачността от какво друго?
    Когато спориш се ражда истината някъде там...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Загадъчност. Пффф. Не виждам смисъл да бъда с един човек, за който не знам всичко.. или почти всичко. Трябва да познавам човека до себе си. Връзка се гради върху доверие, не върху тръпка. Ако се обичате, тръпката си я има така или иначе.
    Аз незнам ако не мога на най - близкия си човек да споделя, тогава на кой?! Забелязала съм даже, че от както съм с приятеля си, аз нямам нужда от дневник. Той ми е като дневник. Всичко му споделям. И за себе си, за семейството си, за приятелите си, за училище... всичко.
    Ама това са си моите принципи.
    Вие си знаете...

Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Ти казваш ли всичко на непознати ?

небих тръгнала с някого сомо защото е много готин, такива хора стават за чукане и много рядко за нещо повече,аз попринцип търся до себе си човик,който се е докоснал до същността ми и е разбрал поне частица от нея

Зависи.От това за колко дълга връзка говорим, лично аз съм била напълно откровенна със всичките си половинки.И не , НЕ е вярно , че като споделяш нещата ще станат безинтересни.Аз имах 2 годишна връзка и вярвай ми всичко знаехме един за друг , буквално 7 месеца след раздялата ни мога да ти кажа сега къде е , с кого е , какво прави , кога ще се прибере и защо е там ! До толкова сме знаели какво правим , че още го знам .. Важно е да си откровен в една връзка , така човека те опознава максимално !И те обиква още повече , когато криеш част от себе си няма как да очакваш много от тази връзка , след като си на половина истинска !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен
    Според мен трябва да се знаят неща за човека до теб, само че постепенно. Не примерно първите две седмици вече да знае повече за теб от майка ти, защото мн бързо ще му стане скучно с теб. Но пък и не е нормално да ходите примерно 2 години и да не знае нищо.. така няма да се чувствате близки.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    небих тръгнала с някого сомо защото е много готин, такива хора стават за чукане и много рядко за нещо повече,аз попринцип търся до себе си човик,който се е докоснал до същността ми и е разбрал поне частица от нея
    Радвам се че все още има такива момичета
    Но недей винаги да съдиш по-външността на дадено момче

Re: Трябва ли да сме истински когато обичаме?

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Мисълта ми е.. трябва ли да споделяме всичко с човека до себе си?..
    Нямам напредвид да се крие нещо или да се лъже, а просто наистина ли има нужда да сме напълно истински с тях?.. Да знаят всичко, от - до.. Не мислите ли, че това другия да знае всичко за теб убива една връзка?.. Няма загадъчност, с течение на времето се губи и интерес..
    Пускам темата, защото една моя приятелка наскоро беше оставена точно заради това, че не споделя с приятеля си и на него му писна..
    Наистина ли човека до нас трябва да знае всичко или можем да запазим част от същността си само за себе си? И откога любимият човек трябва да ти е и най-добрия приятел?..
    Говоря за връзките на нашата възраст, не за брак или нещо подобно, защото там това е ясно..

Пп: Мисля, че няма такава тема, поне намен не излезе в търсачката..
    Е ми ако няма да споделяш всичко на човека които е показал че те обича се запитай
    "Защо ми е да съм с някои когато няма да му споделя и най малкото"(не говоря за теб а принципно)

Нормално е да се разпадни такава връзка то единия не може да има доверие на другия важно е да се споделя всичко поне аз така мисля

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Мисля,че не трябва . Все пак има неща,които човек трябва да ги знае само за себе си .. неща,които са маловажни и не засягат другия.. неща ,които просто не са от значение..
    Когато всичко се знае за другия просто някакси става безинтресно .. Това е моето мнение .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Всичко засягащо и двама ни трябва да се знае ...
    Всички проблеми,които има другия (говоря за проблеми,които са се случили по време на връзката,без значение дали са свързани с нас) би трябвало да се знаят,защото се очаква човека срещу теб да е преди всичко твой приятел,на когото можеш да разчиташ и да споделиш.
    Останалите неща са просто подробности,които можем да запазим за себе си
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен
    Добре е ,ако човекът до теб е като твоя най-добър приятел,за да можеш да му споделяш всичко,но все пак всеки си им неговото лично пространсто,което си е само за него.Има някои неща,които са си само наши.Губи се връзката ако твоя човек знае АБСЛЮТНО всичко.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си