.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    като ти гледам заглавието на темата явно нещо не ти е ясно. мисълрта ми е че ако не си истински как може да обичаш и в такъв случай тази любов, любов ли е всъщност?
    ако не сиистински не е любов ами някво увлечение, харесване ии както искаш го наречи

Чакайте малко.Ква загадъчност искате вие ако ходите с някои 2 години примерно?Тая загадъчност минава с времето.Тва не значи че човека трябва да ти омръзне...Разбира се че никoй не може да знае всичко за теб.Всеки има тайни

Мега фен
    Град
    Earth...
    не баце
    ако искаш
    можеш И да лъжеш

Град
    Wonderland
    някакси не знам кой би могъл да ме обича,аз знае всичко за мен от-до.. просто не ми се вярва.

някои неща трябва завинаги да си останат скрити

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Аз винаги пазя едно част от сърцето си в сянка.Според мен така е по-добре.Има неща,които е по-добре да са си тайна.
    +1

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има неща,които не са да си ги говориш с гаджето.Не върви да започнеш да му обясняваш колко се притесняваш дали ще ти е свършила спиралата утре.Но шегата настрана-хубаво е да има неща,които да пазиш за себе си.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    не баце
    ако искаш
    можеш И да лъжеш
    Eх, ти така ли правиш ?

Разбира се всеки си има неговите малки тайни,негови си догадки и мисли,негови случки,които иска да запази за себе си,но според мен приятелството е в основата на една връзка тоест ТРЯБВА да е основата на една връзка .Преди време с не бяхме така с приятеля ми . Тоест постоянно гледахме да се надлъжем и т.н,но с течение на времето това се промени и започнахме да си казваме всичко дори и болезнените истини,които някои биха си спестили.За мен лично така е по-добре .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Загадъчността казвате била интересна...да ама в началото....Ако имате сериозна връзка за каква загадъчност става въпрос....Всеки сам си преценява шансовете и рисковете.Ако имаш сериозна връзка трябва да се споделя.Разбира се все пак може да се пропусне в колко часа сте посетили WC-то ...ама мен "загадъчността" би ме изнервила и не би ми била приятна!Тя е част от свалката и началото на връзката....Как ще обичаш един "загадъчен" човек след като не го познаваш .А интересът няма да се загуби ако има разнообразие,например да се правят нови неща и така лека-полека да се върви напред.....Винаги човек прави нови неща в живота си и ако допусне партньра си до себе си и живота си,няма да се загуби интереса...Но тука вече май стигнах до партньор в живота,така че нзззз....Може би тук е разковничето защо тийновете страдат като имат дълга връзка,а след време тя свърши.Според мен те са били с нагласата,че все някога ще скъсат и затова се е и получило така.Не се дали всичко от себе си,а в същото време са се влюбили.Направили са си такава връзка(за определен период),но любовта просто се е появила.Ето затова зависи кой какво иска....Може би наистина жените незнаем какво искаме .Искаме любов и обич,но знаем че все някога ще скъсаме...Еми мъжете май са прави да не ни я дават....Те знаят че ако ни я дадат ще страдат....И в последна сметка,ако приемем че тийн връзките имат край,то тогава моето мнение е че не е неопходимо да се споделя всичко.....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Споделям абсолютно всичко с половинката си. Нямам тайни от него, както и той от мен. Нямам по-близък човек от него, по-добър приятел, другар. С напредване на връзката все по-малко неща трябва и могат да се скрият. И все пак...човек винаги таи нещичко в себе си.

Град
    Shadow City
    Защо пък не ?

Повече от фен Аватара на YourPoison

Re: Трябва ли да сме истински когато обичаме?

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Мисълта ми е.. трябва ли да споделяме всичко с човека до себе си?..
    Нямам напредвид да се крие нещо или да се лъже, а просто наистина ли има нужда да сме напълно истински с тях?.. Да знаят всичко, от - до.. Не мислите ли, че това другия да знае всичко за теб убива една връзка?.. Няма загадъчност, с течение на времето се губи и интерес..
    Пускам темата, защото една моя приятелка наскоро беше оставена точно заради това, че не споделя с приятеля си и на него му писна..
    Наистина ли човека до нас трябва да знае всичко или можем да запазим част от същността си само за себе си? И откога любимият човек трябва да ти е и най-добрия приятел?..
    Говоря за връзките на нашата възраст, не за брак или нещо подобно, защото там това е ясно..

Пп: Мисля, че няма такава тема, поне намен не излезе в търсачката..
    Споделянето, доверието, и неспестяването на информацията са в основата на една връзка за да бъде тя здрава и стабилна. И а смятам че е добре да си казваш всички неща. Не е задължително на момента в който са се случили, но ако с партьора ти не сподлеиш - с кого друг ще споделяш? И да, щом си с някого значи твоят живот живо го интересува, както и неговия теб. Ти как би се почувствал/а ако знаеш че ти спестяват информация?
    на същото мнение ..

аз съм на мнение че щом си избрала да бъдеш с даден човек то ти трябва да му споделяш,все пак това е част от връзката (сериозните връзки става ?).иначе аз също съм така преразположена да споделям с приятеля си и нямам страх че връзката ни ще се изчерпа..просто няма ли доверие и разбиране,накъде си тръгнал ?!

Загадъчността е за хора,които си търсят чукане за една вечер.

ми мъжете май са прави да не ни я дават....Те знаят че ако ни я дадат ще страдат.........
    Нямаш представа колко си права.

Голям фен Аватара на eminemfenka

--

Чак пък всичко...
    ла-ла-ла

Бъди семе си и споделяй това, което смяташ за редно.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Много ясно че трябва да споделяш всичко с твоята половинка,на какво ще се гради връзката Ви ако не на доверие

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Re: Трябва ли да сме истински когато обичаме?

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Мисълта ми е.. трябва ли да споделяме всичко с човека до себе си?..
    Нямам напредвид да се крие нещо или да се лъже, а просто наистина ли има нужда да сме напълно истински с тях?.. Да знаят всичко, от - до.. Не мислите ли, че това другия да знае всичко за теб убива една връзка?.. Няма загадъчност, с течение на времето се губи и интерес..
    Пускам темата, защото една моя приятелка наскоро беше оставена точно заради това, че не споделя с приятеля си и на него му писна..
    Наистина ли човека до нас трябва да знае всичко или можем да запазим част от същността си само за себе си? И откога любимият човек трябва да ти е и най-добрия приятел?..
    Говоря за връзките на нашата възраст, не за брак или нещо подобно, защото там това е ясно..

Пп: Мисля, че няма такава тема, поне намен не излезе в търсачката..

Според мен трябва да се споделя толкова,че да е достатъчно гаджето да не се чувства сякаш не искаш да му казваш нищо!Но трябва да има и загадъчност!Така мисля!

не споделям нищо ...нямам си гадже а когато имах пак не споделях защото беше уникално тъп и не знаеше що е жив

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от 8992LIGHTER
    ...защото беше уникално тъп и не знаеше що е жив
    хаха owned.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от 8992LIGHTER
    ...защото беше уникално тъп и не знаеше що е жив
    хаха owned.
    така си беше

''.. и незнаеше що е жив ''
    Hip Hop , Rap ,

има неща,който просто не трябва да се казват
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Marrisa
    има неща,който просто не трябва да се казват
    Мислиш ли?Подсети ме щото аз не се сещам,дай пример.Ако си готов да споделиш живота си с даден човек и го обичаш истински,а също така и му имаш доверие не би следвало да имаш тайни от него нали така?Поправи ме ако греша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си