.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Много хубава тема. Все пак основата на една здрава връзка е приятелството, нали? Възможността да можеш да споделяш с човека до теб не само хубавите, но и лошите неща.. Доверието също, за каквото и да е. Ако се притесняваш от реакцията му за всяко нещо, казано от теб, какво правите изобщо? Нужно е да приемеш и лошите черти на другия. Когато си просто влюбен не ги виждаш. Но когато го обикнеш.. тогава ги виждаш, но обичаш и тях. Тук не става въпрос да споделяш как като си била на 6 хамстера ти избягал и паднал в тоалетната. Не смятам, че загадъчността на връзката идва от това, че премълчаваш неща, които може би партньора ти трябва да знае. Предпочитам всичко да е открито и ясно, така и без това ще бъдат избегнати доста притеснения и излишни въпроси..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Re: Трябва ли да сме истински когато обичаме?

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Мисълта ми е.. трябва ли да споделяме всичко с човека до себе си?..
    Нямам напредвид да се крие нещо или да се лъже, а просто наистина ли има нужда да сме напълно истински с тях?.. Да знаят всичко, от - до.. Не мислите ли, че това другия да знае всичко за теб убива една връзка?.. Няма загадъчност, с течение на времето се губи и интерес..
    Пускам темата, защото една моя приятелка наскоро беше оставена точно заради това, че не споделя с приятеля си и на него му писна..
    Наистина ли човека до нас трябва да знае всичко или можем да запазим част от същността си само за себе си? И откога любимият човек трябва да ти е и най-добрия приятел?..
    Говоря за връзките на нашата възраст, не за брак или нещо подобно, защото там това е ясно..

Пп: Мисля, че няма такава тема, поне намен не излезе в търсачката..
    Споделянето, доверието, и неспестяването на информацията са в основата на една връзка за да бъде тя здрава и стабилна. И а смятам че е добре да си казваш всички неща. Не е задължително на момента в който са се случили, но ако с партьора ти не сподлеиш - с кого друг ще споделяш? И да, щом си с някого значи твоят живот живо го интересува, както и неговия теб. Ти как би се почувствал/а ако знаеш че ти спестяват информация?
    Аз си казвам абсолютно всичко...винаги в началото на една връзка се обсъждат много неща-споделянето и доверието са едно от тях...Всеки си казва от какво ще има нужда в тази връзка...Аз и приятелят ми решихме,че ще се чувстваме по-добре ако си казваме всичко...Това не ни създава проблеми,а напротив...Много ми олеква като си му кажа всичко, а и мисля,че така доверието е по голямо...

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    ами според мен трябва да има дори и малка загадъчност иначе както каза ти след известно време вече няма да има какво да правим заедно..

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Споделям абсолютно всичко с половинката си. Нямам тайни от него, както и той от мен. Нямам по-близък човек от него, по-добър приятел, другар. С напредване на връзката все по-малко неща трябва и могат да се скрият. И все пак...човек винаги таи нещичко в себе си.
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Има неща, които са прекалено лични и си го оставяме за себе си, но пък общо взето едно 90% трябва да се споделя с партньора... Нали точно за това ни е такъв?Нали точно за това е човекът, когото обичаме и на когото вярваме ? Споделянето е един вид доверие... За да споделиш нещо значи си сигурен, че можеш да разчиташ на човека да ти помогне с каквото може...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    няма нужда да се споделя от-до. някои неща нямат нужда да бъдат казвани просто.

Много е полезно за една наистина сериозна връзка да няма "спестяване на информация" . Ако наистина имаш сериозни намерения към момчето/момичето трябва да си споделяте всичко . Но има и друг момент .. някои (особено момчетата) не са способни да споделят сичко (и аз съм така) . Просто не съм свикнал много да говоря и дори това което имам да казвам го казвам с 2 думи .. без абсолютно никакви подробности . Тъпо ми е .. и искам да се променя, но не мога За това не трябва да вините половинката си, че не споделя всичко

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Много хубава тема. Все пак основата на една здрава връзка е приятелството, нали? Възможността да можеш да споделяш с човека до теб не само хубавите, но и лошите неща.. Доверието също, за каквото и да е. Ако се притесняваш от реакцията му за всяко нещо, казано от теб, какво правите изобщо? Нужно е да приемеш и лошите черти на другия. Когато си просто влюбен не ги виждаш. Но когато го обикнеш.. тогава ги виждаш, но обичаш и тях. Тук не става въпрос да споделяш как като си била на 6 хамстера ти избягал и паднал в тоалетната. Не смятам, че загадъчността на връзката идва от това, че премълчаваш неща, които може би партньора ти трябва да знае. Предпочитам всичко да е открито и ясно, така и без това ще бъдат избегнати доста притеснения и излишни въпроси..

Град
    Slivnica

.

Ами ако се обичаме истински каквото и да си кажем то няма да разруши обичта.. Така че е по добре да се казва всичко
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Мега фен
    Град
    <3

Re: Трябва ли да сме истински когато обичаме?

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Мисълта ми е.. трябва ли да споделяме всичко с човека до себе си?..
    Нямам напредвид да се крие нещо или да се лъже, а просто наистина ли има нужда да сме напълно истински с тях?.. Да знаят всичко, от - до.. Не мислите ли, че това другия да знае всичко за теб убива една връзка?.. Няма загадъчност, с течение на времето се губи и интерес..
    Пускам темата, защото една моя приятелка наскоро беше оставена точно заради това, че не споделя с приятеля си и на него му писна..
    Наистина ли човека до нас трябва да знае всичко или можем да запазим част от същността си само за себе си? И откога любимият човек трябва да ти е и най-добрия приятел?..
    Говоря за връзките на нашата възраст, не за брак или нещо подобно, защото там това е ясно..

Пп: Мисля, че няма такава тема, поне намен не излезе в търсачката..
    Има голяма разлика от това да споделяш и от това да се разкриеш пред някой що за човек си. Колкото и да споделяш не мисля,че човека може да загуби интерес съм теб Оо Но да..колкото повече опознаваш даден човек и шансовете да ти омръзне по-бързо се увеличават. За щастие не съм човек,на който лесно му омръзва нещо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ами аз пък винаги имам нещо което другия не знае.И така е по-добре знам,че не ме познава напълно и съответно ако реши няма,как да ме нарани дотолкова,че да се променя радикално....

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Ами аз пък винаги имам нещо което другия не знае.И така е по-добре знам,че не ме познава напълно и съответно ако реши няма,как да ме нарани дотолкова,че да се променя радикално....
    аз колко такива неща имам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Аз пък мисля, че трябва да си заслужи доверието ми, както и аз неговото. Опознаването трябва да става постепенно. Ако наистина обичам някого, колкото повече го опознавам, толкова повече ще ми се иска да съм с него.
    Плюс това, няма как да опознаеш някого напълно. Хората се променят и влияят от какво ли не.Според мен,винаги има с какво да те изненадат.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    разбира се, че трябва да сте и приятели и да си споделятте, но според мен не е необоходимо да си разказвате целия живот и да споделяте всичките си мисли минали ви някога през главата...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ако връзката ни е силна и заслужава- ДА
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    Сливен
    Любовта се крепи на лъжата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си