- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс след аборт
Значи имам такъв въпрос... колко време след аборт може да се прави секс?
Това ще ти го каже лекаря....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
след като спре кръвотечението. по-добре да изчакаш да ти дойде следващия цикъл, но може и преди тва
Нямам си и напредстава, отиди и питай лекаря си или просто му звънни по телефона. Но предполагам, че при всеки е индивидуално, защото при всеки аборта минава различно. За това едва ли някой тук ще може да ти помогне, кой знае колко. Просто попитай лекаря, който е правил аборта.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
аз имам приятелка, която прави аборт. След което лекарят и каза, че трябва да минат поне 6 месеца от аборта, защото след като са и направили кюртаж... има рана там вътреее и по време на полов акт преди да е зараснала може да получи кръвоизлев![]()
глупости
Първоначално написано от krem4et0
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
След като спре кръвотечението от аборта
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
На една позната и каза лекаря, че трябва поне 2 месеца да минат
след първата ти нормална менструация, но мисля,че няма мн нужда от този въпрос, няма да ти се прави определено
начи гледай сега... не ги слушай тези които писаха до тук... още на следващия ден можеш да се изпаткаш с някой![]()
а ся сериозно ми по добре питай лекаря ти ако си правила тайно аборта изчакай да ти дойде че да не пишеш след 2 седмици с др оплаквания![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Какви 6 месеца бе... 6 месеца може да е ако правила аборт и ИСКА пак да забременее. Иначе.. 30-40 дена
ти знаеш ли кога спира това кръвотечение въобще?Първоначално написано от Len4etyYyy
това е така,но чак 6 месеца-не. 2 месеца са достатъчни.аз имам приятелка, която прави аборт. След което лекарят и каза, че трябва да минат поне 6 месеца от аборта, защото след като са и направили кюртаж... има рана там вътреее и по време на полов акт преди да е зараснала може да получи кръвоизлев![]()
Лекаря ще ти каже най-добре макар, че мисля 2-3 месеца за достатъчни ..
ми когато спре, тогава. няма точен брой дни..Първоначално написано от guinessgirl
лекари има за тая работа
мисълта ми е,че не може примерно ако ти спре 2 дни след операцията да ръгнеш да се чукаш пак.Първоначално написано от Ufff
(тя това каза)![]()
Чичо доктор знае най-добре. Допитай се до него.![]()