.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от dzatara93
    Extremescream
    АМА ОТКАДЕ ГИ ВАДИ6 ТЕ БИСЕРИ БЕ АМА ТИ МАИ ТРЯВА ДА И ДЕ6 НА ЛЕКАР А .АКО ИСКА6 СЛЕ Д МАЛКО ИДВАМ ХВАШТАМ ТЕ ЗА РА4И4КА И НА ЛЕКАР
    За да измисляш бисери си трябва и мозък.Не знаех,че ако имаш такъв те водят на лекар.Явно ще ти присадят малко и на теб,та поне малко по-добре измислени ебавки да правиш
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    Е такива богати лекета не мога да ги понасям, защото си мислят, че всичко става с парите на мама и на тати, и като пораснат стават ебаси боклуците, защото мама, и тати вече ги няма само да дават.
    Такива индивиди обикновено не порастват.... в най добрия случай не умират от свръх доза ... а от билборд или дърво ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

miss_kiss181
    1 АЗ НЕСМА БОГАТО ЛЕКЕ -ЗА6ТОТО ТАТКОМИ НЕ НЕ НЯКОИ БИЗНЕСМАН А ЗЕМЕДЕЛЕЦ.
    2 .АЗ РАБОТЯ НАРАВНО С НЕГО И ЗАТОВА МИ КОПУВА КОЛИ И МОТОРИ.
    3.АЗ ИМА КНИЦКА ЗА МОТОПЕД -ТОВА ОЗНА4АВА 4Е АЗ САМ У4ИЛ ИСПИТНИТЕ ЛИСТОВКИ И САМ ПРО4ЕЛ ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИ ПО ПАТИ6ТАТА,
    таКА4Е СПОИНО ДА СПИ6 НЯМА ДА ТЕ УБИЯ НА ПАТЯ

Ако питате мен, автора все още е пети клас
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    ubuntureload
    знае6 ли 4е едно ку4е коетолае не хапе затова по добре си затвори остата 6тото само си прави6 проветрение
    Така е ама аз не съм куче... там е разликата... за справка пребивал съм и жени ....
    абе тва не е някво кой знае какво геройство, че си пребивал жена така че не го истъквай повече. Супер тъпо е
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Как си прочел правилника,бе момче!Ти си неграмотен!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

ubuntureload АМИ ИМА РЕ6ЕНИЕ БЕ ПИТ КАТОТЕ Е СТРАХ ДА КРА6А 6ТЕ ВАРВИ6 ПЕ6 ИМА ЕДИН ЛАФ КАТО НЕ МИСЛИЛА ГЛАВАТА ПАТЕЛИ КРАКАТА

miss_kiss181
    1 АЗ НЕСМА БОГАТО ЛЕКЕ -ЗА6ТОТО ТАТКОМИ НЕ НЕ НЯКОИ БИЗНЕСМАН А ЗЕМЕДЕЛЕЦ.
    2 .АЗ РАБОТЯ НАРАВНО С НЕГО И ЗАТОВА МИ КОПУВА КОЛИ И МОТОРИ.
    3.АЗ ИМА КНИЦКА ЗА МОТОПЕД -ТОВА ОЗНА4АВА 4Е АЗ САМ У4ИЛ ИСПИТНИТЕ ЛИСТОВКИ И САМ ПРО4ЕЛ ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИ ПО ПАТИ6ТАТА,
    таКА4Е СПОИНО ДА СПИ6 НЯМА ДА ТЕ УБИЯ НА ПАТЯ
    Абе мен не ама такива като тебе. Ми добре може и да си ги чел, друг е въпроса какво ти е влезнало в главата. Няма значение баща ти какъв е просто според мен си още малък и това не е подходящото въспитание за едно 16 год. момче.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    in your dreams ;p
    Вие пък кво плюете момчето ? Каза , че е в малък град следователно няма много голямо движение и не е толкова опасно .. И аз като си ида на село карам , който може кара , който неможе стои и гледа .. Говорите за колата му ? Нали сам си е изкарал парите .. завиждайте !
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Neznachitelen
    и аз се опитах да им обясня но не успях те бяха като лешояди .И за ва6и сведения аз Сам оТ СВИЛЕНГРАД

Момчета повярвайте ми много сте прости ама трагично е направо...!!!!
    А г-це miss_kiss181 Каква е разликата между тъпата кифла и глупаво говедо.... за да съм и трошил главата явно е имало смисал...А попринцип боя като цяло не е геройство ако ще си говорим истини ...

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Голям смях. Учудвам се, че автора на темата е чел правилника за движение по пътищата и как въобще е изкарал изпитите. Като в 3-4 изречения има близо 20 правописни и няколко пунктуационни грешки. Не се ли научихте да ползвате "ч" вместо "4" и ""ш/щ" вместо "6" . Дори на фонетиката ги има тези букви, но все тая. Наистина няма за какво да ти завиждаме. Малко самочувствието ти е повече. И първо се научи да пишеш след това обиждай, поне да беше вярно. Колкото до момичето, щом е "лека" както каза nIkEnCeTy_bE, действай тя най-вероятно ще отвърне. И мм тогава късмет с момичето, и си карай бмв-то в града/ на село, там където си го караш.

Loko Sofia
    Manchester United

ubuntureload веднаж да си прав в тази тема за боя 4е не е героиство

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ОБЪРНАТОТО ВНИМАНИЕ ,НЯКОИ МИ ПОМОГНАХА ДРУГИ МЕ ОПЛЮХА МНОГО ЗДРАВО НО ТАКЪВ Е ЖИВОТА .благодаряви

ubuntureload веднаж да си прав в тази тема за боя 4е не е героиство
    ама в твоя случаи боя е урок брато ... преживявал ли си ПТП... шофьор без такава случка няма ... не го пожелавам на никой но повярвай ми след това си променяш мисленето на 730 градуса ....

Е тва се получава заради "ДОБРИ И МОЖЕЩИ ШОФЬОРИ" като теб и после кой страда - такива като мен... Е за тва бих те пребил с най голямо удоволствие ....
    Тва е моята кола преди 2 месеца благодарение на един "газар" .... За щастие се оттървах без драскотина ... Е затва бих ти трошил камбата без да се замисля ...

Повече от фен Аватара на YourPoison
    [quote="dzatara93"]miss_kiss181

3.АЗ ИМА КНИЦКА ЗА МОТОПЕД ..

Град
    Асеновград
    [quote="ubuntureload"]
    1 моите родите са разбраниб6та ми ме е нау4ил да крам за6тото има 250 декра зелен4уци и плодове засяти ноата работа е да крарам когарта от едното място до друго моята работа е това.2 аз несам 5ти клас а сам 10 -исъм на 16 и какво толкова 4удно виждате в това аз не ви питам имам ли право да карам или не питах ви сам сем друго не6то но маи при вас зависта проговори и това нее много хубаво. И все пак ви благодаря за загубеното време.
    Целта беше да се похвалиш че имаш най-калпавото БМВ правено някога, с най сдухания мотор, ако става въпрос за карането също съм карал много преди да взема СУМПС , но с придружител в безлюдни райони... А такива изцепки като твоята са за шамари и то яки...
    А за зависта ... за 2 години смених много коли много по добри от кирливото БМВ а за курволяците бате по добре не се хвали ...... ставаш прекалено смешен....
    [/quote

мисля , че ти се хвалиш ? Не ме вълнува какви коли си сменил до сега
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Цитирай Първоначално написано от Sevgincho

Kyре кой се хвали какви коли съм имал??? Дай да не те храня и теб!!!

Ей комплексар стига , че дразниш , много коли карал , много се биел.. бахти комплексарчето..
    MEAN PEOPLE SUCK !

Град
    in your dreams ;p
    Цитирай Първоначално написано от chaotic

Ей комплексар стига , че дразниш , много коли карал , много се биел.. бахти комплексарчето..
    Нали и аз т'ва викам ..
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Ебати родителите.... ubuntureload е 100% прав... Вместо да ти плаща актовете, баща ти толкова ли не може да ги дава тия пари на хора, които да му вършат работата... Някой ден ще се пребиеш с тая кола и ще си бие главата, ама ще е късно.... Нямам думи просто... Дано поне като се пребиеш, не дай си Боже, да не раниш никого друг

Еееее ама и вие сте едниии ! .. Той какво пита, вие какво му обяснявате! ..
    Той може да неграмотен, ама вие сте тъпи! .. Да не мислите, че ще му промиете мозъка и ще отиде да върне на баща му колата и мотора и т.н. ??? .. Голямата работа като има пари - изкарал си ги е! .. Ако се претрепе - за него си е! .. Като му се ебе - да ебе! .. Какво ви засяга вас? ..
    Дайте му съвет ПО ТЕМАТА и готово!
    Ако не можете - спестете си тъпия коментар!

Град
    под криВата ти ^^
    за първи път има човек които пише по зле и от мене хаха гордея се със себе си :P :P
    .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си