- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс в кола
За да измисляш бисери си трябва и мозък.Не знаех,че ако имаш такъв те водят на лекар.Явно ще ти присадят малко и на теб,та поне малко по-добре измислени ебавки да правишПървоначално написано от dzatara93
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Такива индивиди обикновено не порастват.... в най добрия случай не умират от свръх доза ... а от билборд или дърво ....Първоначално написано от miss_kiss181
![]()
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
miss_kiss181
1 АЗ НЕСМА БОГАТО ЛЕКЕ -ЗА6ТОТО ТАТКОМИ НЕ НЕ НЯКОИ БИЗНЕСМАН А ЗЕМЕДЕЛЕЦ.
2 .АЗ РАБОТЯ НАРАВНО С НЕГО И ЗАТОВА МИ КОПУВА КОЛИ И МОТОРИ.
3.АЗ ИМА КНИЦКА ЗА МОТОПЕД -ТОВА ОЗНА4АВА 4Е АЗ САМ У4ИЛ ИСПИТНИТЕ ЛИСТОВКИ И САМ ПРО4ЕЛ ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИ ПО ПАТИ6ТАТА,
таКА4Е СПОИНО ДА СПИ6 НЯМА ДА ТЕ УБИЯ НА ПАТЯ
Ако питате мен, автора все още е пети клас![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
абе тва не е някво кой знае какво геройство, че си пребивал жена така че не го истъквай повече. Супер тъпо еПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Как си прочел правилника,бе момче!Ти си неграмотен!![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ubuntureload АМИ ИМА РЕ6ЕНИЕ БЕ ПИТ КАТОТЕ Е СТРАХ ДА КРА6А 6ТЕ ВАРВИ6 ПЕ6 ИМА ЕДИН ЛАФ КАТО НЕ МИСЛИЛА ГЛАВАТА ПАТЕЛИ КРАКАТА
Абе мен не ама такива като тебе. Ми добре може и да си ги чел, друг е въпроса какво ти е влезнало в главата. Няма значение баща ти какъв е просто според мен си още малък и това не е подходящото въспитание за едно 16 год. момче.Първоначално написано от dzatara93
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Вие пък кво плюете момчето ? Каза , че е в малък град следователно няма много голямо движение и не е толкова опасно .. И аз като си ида на село карам , който може кара , който неможе стои и гледа .. Говорите за колата му ? Нали сам си е изкарал парите .. завиждайте !![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Ми кажи и: ще прайм ли секс или не?![]()
Neznachitelen
и аз се опитах да им обясня но не успях те бяха като лешояди .И за ва6и сведения аз Сам оТ СВИЛЕНГРАД
Момчета повярвайте ми много сте прости ама трагично е направо...!!!!
А г-це miss_kiss181 Каква е разликата между тъпата кифла и глупаво говедо.... за да съм и трошил главата явно е имало смисал...А попринцип боя като цяло не е геройство ако ще си говорим истини ...
Голям смях.Учудвам се, че автора на темата е чел правилника за движение по пътищата и как въобще е изкарал изпитите. Като в 3-4 изречения има близо 20 правописни и няколко пунктуационни грешки. Не се ли научихте да ползвате "ч" вместо "4" и ""ш/щ" вместо "6" . Дори на фонетиката ги има тези букви, но все тая. Наистина няма за какво да ти завиждаме. Малко самочувствието ти е повече. И първо се научи да пишеш след това обиждай, поне да беше вярно. Колкото до момичето, щом е "лека" както каза nIkEnCeTy_bE, действай тя най-вероятно ще отвърне.
И мм тогава късмет с момичето, и си карай бмв-то в града/ на село, там където си го караш.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
ubuntureload веднаж да си прав в тази тема за боя 4е не е героиство
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ОБЪРНАТОТО ВНИМАНИЕ ,НЯКОИ МИ ПОМОГНАХА ДРУГИ МЕ ОПЛЮХА МНОГО ЗДРАВО НО ТАКЪВ Е ЖИВОТА .благодаряви
ама в твоя случаи боя е урок брато ... преживявал ли си ПТП... шофьор без такава случка няма ... не го пожелавам на никой но повярвай ми след това си променяш мисленето на 730 градуса ....Първоначално написано от dzatara93
Е тва се получава заради "ДОБРИ И МОЖЕЩИ ШОФЬОРИ" като теб и после кой страда - такива като мен... Е за тва бих те пребил с най голямо удоволствие ....
Тва е моята кола преди 2 месеца благодарение на един "газар" .... За щастие се оттървах без драскотина ... Е затва бих ти трошил камбата без да се замисля ...
![]()
[quote="dzatara93"]miss_kiss181
3.АЗ ИМА КНИЦКА ЗА МОТОПЕД ..![]()
![]()
![]()
[quote="ubuntureload"]Целта беше да се похвалиш че имаш най-калпавото БМВ правено някога, с най сдухания мотор, ако става въпрос за карането също съм карал много преди да взема СУМПС , но с придружител в безлюдни райони... А такива изцепки като твоята са за шамари и то яки...Първоначално написано от dzatara93
А за зависта ... за 2 години смених много коли много по добри от кирливото БМВ а за курволяците бате по добре не се хвали ...... ставаш прекалено смешен....[/quote
мисля , че ти се хвалиш ? Не ме вълнува какви коли си сменил до сега![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Kyре кой се хвали какви коли съм имал??? Дай да не те храня и теб!!!Първоначално написано от Sevgincho
Ей комплексар стига , че дразниш , много коли карал , много се биел.. бахти комплексарчето..Първоначално написано от ubuntureload
MEAN PEOPLE SUCK !
Нали и аз т'ва викам ..Първоначално написано от chaotic
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Ебати родителите.... ubuntureload е 100% прав... Вместо да ти плаща актовете, баща ти толкова ли не може да ги дава тия пари на хора, които да му вършат работата... Някой ден ще се пребиеш с тая кола и ще си бие главата, ама ще е късно.... Нямам думи просто... Дано поне като се пребиеш, не дай си Боже, да не раниш никого друг![]()
![]()
Еееее ама и вие сте едниии ! .. Той какво пита, вие какво му обяснявате! ..
Той може да неграмотен, ама вие сте тъпи! .. Да не мислите, че ще му промиете мозъка и ще отиде да върне на баща му колата и мотора и т.н. ??? .. Голямата работа като има пари - изкарал си ги е! .. Ако се претрепе - за него си е! .. Като му се ебе - да ебе! .. Какво ви засяга вас? ..
Дайте му съвет ПО ТЕМАТА и готово!
Ако не можете - спестете си тъпия коментар!
![]()
![]()
за първи път има човек които пише по зле и от мене хаха![]()
![]()
![]()
гордея се със себе си
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
.....