- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс в кола
OMG
Честно ти казвам,че не мога да ти прочета темата и коментарите.Не съм виждал по-неграмотен от тебе в целия форум.Спри да се излагаш и не пиши повече.
Абе пyтьовци лигави... ходи говорете така на някой друг не и на мен бе .... Ще ви дам аз един комплексар... на всички по оделно просто сте ми под нивото да започвам да ви правя за смях ....Ще престанете да влизате и във форума а не искам да става така, хубаво е да се ограмотите малко понеже сте адски кухите жалки създания... Най-добре си помогнете сами от високо и рязко!!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Убунту заплашваш ли ? Какво ще постигнеш като спрем да влизаме в сайта ? ХАхах ще ни стреснеш ли ? Просто е адски тъпо човек на 20+ години да разправя пред някакви лапешори колко коли е сменил и колко мъже и жени е пребил , и да си хаби нервите , заради някакъв който го боли к**а за него като цяло ? Има ли смисъл от това ? Както казаха в по-горните мнения нито ще върне колата , нито мотора ..
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Кво всички се правите на големите "пичове", бе .... убунту си го каза много добре, че такива лешпери като автора не трябва дори да се возят в кола камоли да карат .... Кво сменил няколко коли, сменил, имал възможност вие не, такаче не знам кой е комплексара .... Е тука последните 2-3 седмици пътувам из България, такива идиоти има по пътищата, че направо не мога да повярвам и то все от малките градчета, некви на по 15-17 години седнали зад волата, ма нема кой да ги спре... Такаче няма да се учудя ако автора е поредния пишлигар дето се гъзари с "новото" бмв и баща му е тъп като репон... Вместо да се замислите над това какви глупости и фантасмагорий пише автора, вие нападате човека, който му казва истината в очите... И chaotic и незначителния я ходете си играйте с куклите и не флъдвайте форума с просташките си изкавания, поне да бяхте оригинални ...
De-Phazz - Anchorless
Правилно...толкова не разбрани изречения явно не само книжка няма ами и начално образование(4клас)Първоначално написано от Extremescream
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Кое е казал правилно убунту , не е тук мястото да казва колко коли е сменил , да си направи тема за колите си , може да не е единствен , който сменя коли , ама не всички се хвалят като него .. единствено е прав , че тоя келеш кара кола , но както каза незначителен , като му дава баща му ще я кара много ясно..и не ми казвай с кво да си играя , да не ти дам ти да си поиграеш с нещо..много сте големи всички , ама май само във форума ...Първоначално написано от Vichko0o
MEAN PEOPLE SUCK !
Наистина във форума всички сте много големи...Попринцип си има две страни по този случай..
1. Той е едва на 16 татино момченце,седнало зад волана и 5 пари не дава кой ще убие (нали тати ще му плати)
2.Човека си работи здраво,изкарва си парите,баща му му купува кола-ще я кара...
Въпроса е,че няма значение какво мислите за него и коя от тези 2 страни взимате. Човека попита нещо съвсем различно. Опитайте се да не гледате в чуждата паница.Сега ще кажете "аз се ядосвам,че тоя лешпер ще убие невинни хора". Е може и да се ядосвате,но няма да го спретеТака че,защо се хабите въобще?
ПО РЕАЛНАТА ТЕМА: Щом на момичето не му пука,направо почваш-няма какво да я питаш.
Някои хора почнаха да се уливат...
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
+1Първоначално написано от Gabroveca
.....
Да всички сме некви велики по форумите... Така като ти гледам постовете и ти си поредната "форумна мутричка". Вземи спри да пишеш, че и ти и незначителен сте жалки до безобразие. На убунту не му е работа да разправя колко коли е сменил но и на теб не ти е работа та му правиш забележка нали така ? Такаче колкото и той е в грешка толкова и ти ! Разбирам, че в училище ти навират главата в тоалетната и тука по форумите се мислиш за велик и се заяждаш с всеки но си твърде ограничен за да направиш смислен коментар.Първоначално написано от chaotic
П.П. Ако ще се заяждаш с мене не си прави труда да е в темата пиши ми ЛС!
De-Phazz - Anchorless
Е ти си голям мъж май, а ?Първоначално написано от ubuntureload
Момченце ,научи си граматиката ..Първоначално написано от dzatara93
![]()
ПЪРВО В българският език си има буква "Ш" и "Ч" , ако не ги знаеш е сега ги разбра.
ВТОРО ,пише се КЛЮЧОВЕ ,не клиочове ..
ТРЕТО цитирам .. "ВИЕ НА МЕН НЕМИ БЕРЕТЕ КАГАРА .. " ,"не ми" се пише разделно ,а такава дума Кагара няма в българсия език.
ЧЕТВЪРТО Съществуват и запетайки и точки ако не знаеш .. а и да пише се КАКВО ,не КО ?!
Когато се научиш да пишеш четливо и правилно,така,че поне хората да разбират какво искаш да кажеш,тогава пиши тема..![]()
Първоначално написано от Jumbie483
ЕВАЛА !!!
А иначе по темата.. ходи просто я е** и да затварят темата![]()
![]()
Тая КНИЦКА ЗА МОТОПЕД в коя игра я имаш? GTA ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахахахха , ама ти си яко тъп бе ! Аз не се правя на "форумна мутричка" , като те гледам ти седиш доста повече във форума от мен , а на училище не ходя от няколко години , съжелявам , че те разочаровах. Айде стига писа глупости в тая тема , ако имаш някъв проблем мен не ме засяга особенно.Първоначално написано от Vichko0o
MEAN PEOPLE SUCK !
След 8ми клас ли заряза образованието, защото ако съдя по разсъжденията ти, един четвъртокласник е с много по-голям интелект от твоя!!!Първоначално написано от chaotic
аз на 15 карам пистарка ....Първоначално написано от Extremescream
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ама той кара кола....Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Се в ГЪ3A поне като правят такива нередности да си правят пас, а не да го раздухват на публични места.... Единия имал книжка за скутер значи може да кара кола... аз тогава да се качвам на самолета и квото Господ рекъл да става ....Първоначално написано от Extremescream
Първоначално написано от ItalianMafia
Голям си мъж...Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
За автора - земи се научи да пишеш и тогава очаквай адекватни отговори.![]()
Koga7o h0ra7a spra7 da m3 mrazq7 i da mi zavijda7, 7ogava v3ch3 o7 m3n nish7o n3 s7ava!
има много такива хораПървоначално написано от Extremescream
аа за момчето .. щом си толкова голям що не ти пуска а ?! а и 316ка да не е голямата гъзария .. прайла съм секс в 316ка гадно е .. не го правете там ако изобщо се навие
като цяло в кола е гадно..
а за това .. мн ме дразнят пишман гъзари .. най добрия ми приятел няма 18 но има х6тица с личен шофьор .. ебахти и гъзара дето си щом си на 16 и не знаеш как да си поискаш ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more