.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96

Град
    София
    OMG

Честно ти казвам,че не мога да ти прочета темата и коментарите.Не съм виждал по-неграмотен от тебе в целия форум.Спри да се излагаш и не пиши повече.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Абе пyтьовци лигави... ходи говорете така на някой друг не и на мен бе .... Ще ви дам аз един комплексар... на всички по оделно просто сте ми под нивото да започвам да ви правя за смях ....Ще престанете да влизате и във форума а не искам да става така, хубаво е да се ограмотите малко понеже сте адски кухите жалки създания... Най-добре си помогнете сами от високо и рязко!!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Абе пyтьовци лигави... ходи говорете така на някой друг не и на мен бе .... Ще ви дам аз един комплексар... на всички по оделно просто сте ми под нивото да започвам да ви правя за смях ....Ще престанете да влизате и във форума а не искам да става така, хубаво е да се ограмотите малко понеже сте адски кухите жалки създания... Най-добре си помогнете сами от високо и рязко!!!!

Град
    in your dreams ;p
    Убунту заплашваш ли ? Какво ще постигнеш като спрем да влизаме в сайта ? ХАхах ще ни стреснеш ли ? Просто е адски тъпо човек на 20+ години да разправя пред някакви лапешори колко коли е сменил и колко мъже и жени е пребил , и да си хаби нервите , заради някакъв който го боли к**а за него като цяло ? Има ли смисъл от това ? Както казаха в по-горните мнения нито ще върне колата , нито мотора ..
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Кво всички се правите на големите "пичове", бе .... убунту си го каза много добре, че такива лешпери като автора не трябва дори да се возят в кола камоли да карат .... Кво сменил няколко коли, сменил, имал възможност вие не, такаче не знам кой е комплексара .... Е тука последните 2-3 седмици пътувам из България, такива идиоти има по пътищата, че направо не мога да повярвам и то все от малките градчета, некви на по 15-17 години седнали зад волата, ма нема кой да ги спре... Такаче няма да се учудя ако автора е поредния пишлигар дето се гъзари с "новото" бмв и баща му е тъп като репон... Вместо да се замислите над това какви глупости и фантасмагорий пише автора, вие нападате човека, който му казва истината в очите... И chaotic и незначителния я ходете си играйте с куклите и не флъдвайте форума с просташките си изкавания, поне да бяхте оригинални ...
    De-Phazz - Anchorless

Град
    варна :)
    хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахах

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Цитирай Първоначално написано от dzatara93
    1 моите родите са разбраниб6та ми ме е нау4ил да крам за6тото има 250 декра зелен4уци и плодове засяти ноата работа е да крарам когарта от едното място до друго моята работа е това.2 аз несам 5ти клас а сам 10 -исъм на 16 и какво толкова 4удно виждате в това аз не ви питам имам ли право да карам или не питах ви сам сем друго не6то но маи при вас зависта проговори и това нее много хубаво. И все пак ви благодаря за загубеното време.
    Научи се да пишеш и след това отивай да чукаш
    Правилно...толкова не разбрани изречения явно не само книжка няма ами и начално образование(4клас)

Град
    Милано
    Е такова лайнарче като теб ако ми падне ще му eбa пyтката лелина не давам гаранция че ще го спасят и по болниците.... Такива пикльовци предизвикват маса смъртни случаи....Да не ти е късмет да ми паднеш батенце честно ти казвам ще те събират часовникари четката ти за зъби ще е безработна и ако остане нещо здраво по тебе трябва банкет да правиш ......
    п.п. Баща ти и той е за ремонт и него бих го поочесал здраво ....
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Кво всички се правите на големите "пичове", бе .... убунту си го каза много добре, че такива лешпери като автора не трябва дори да се возят в кола камоли да карат .... Кво сменил няколко коли, сменил, имал възможност вие не, такаче не знам кой е комплексара .... Е тука последните 2-3 седмици пътувам из България, такива идиоти има по пътищата, че направо не мога да повярвам и то все от малките градчета, некви на по 15-17 години седнали зад волата, ма нема кой да ги спре... Такаче няма да се учудя ако автора е поредния пишлигар дето се гъзари с "новото" бмв и баща му е тъп като репон... Вместо да се замислите над това какви глупости и фантасмагорий пише автора, вие нападате човека, който му казва истината в очите... И chaotic и незначителния я ходете си играйте с куклите и не флъдвайте форума с просташките си изкавания, поне да бяхте оригинални ...
    Кое е казал правилно убунту , не е тук мястото да казва колко коли е сменил , да си направи тема за колите си , може да не е единствен , който сменя коли , ама не всички се хвалят като него .. единствено е прав , че тоя келеш кара кола , но както каза незначителен , като му дава баща му ще я кара много ясно..и не ми казвай с кво да си играя , да не ти дам ти да си поиграеш с нещо..много сте големи всички , ама май само във форума ...
    MEAN PEOPLE SUCK !

Град
    ВаРнАаАа
    Наистина във форума всички сте много големи... Попринцип си има две страни по този случай..

1. Той е едва на 16 татино момченце,седнало зад волана и 5 пари не дава кой ще убие (нали тати ще му плати)
    2.Човека си работи здраво,изкарва си парите,баща му му купува кола-ще я кара...

Въпроса е,че няма значение какво мислите за него и коя от тези 2 страни взимате. Човека попита нещо съвсем различно. Опитайте се да не гледате в чуждата паница.Сега ще кажете "аз се ядосвам,че тоя лешпер ще убие невинни хора". Е може и да се ядосвате,но няма да го спрете Така че,защо се хабите въобще?

ПО РЕАЛНАТА ТЕМА: Щом на момичето не му пука,направо почваш-няма какво да я питаш.

Град
    pod liubimata
    Някои хора почнаха да се уливат...
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от Gabroveca
    Някои хора почнаха да се уливат...
    +1
    .....

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от chaotic
    Кое е казал правилно убунту , не е тук мястото да казва колко коли е сменил , да си направи тема за колите си , може да не е единствен , който сменя коли , ама не всички се хвалят като него .. единствено е прав , че тоя келеш кара кола , но както каза незначителен , като му дава баща му ще я кара много ясно..и не ми казвай с кво да си играя , да не ти дам ти да си поиграеш с нещо..много сте големи всички , ама май само във форума ...
    Да всички сме некви велики по форумите... Така като ти гледам постовете и ти си поредната "форумна мутричка". Вземи спри да пишеш, че и ти и незначителен сте жалки до безобразие. На убунту не му е работа да разправя колко коли е сменил но и на теб не ти е работа та му правиш забележка нали така ? Такаче колкото и той е в грешка толкова и ти ! Разбирам, че в училище ти навират главата в тоалетната и тука по форумите се мислиш за велик и се заяждаш с всеки но си твърде ограничен за да направиш смислен коментар.
    П.П. Ако ще се заяждаш с мене не си прави труда да е в темата пиши ми ЛС!
    De-Phazz - Anchorless

ubuntureload
    знае6 ли 4е едно ку4е коетолае не хапе затова по добре си затвори остата 6тото само си прави6 проветрение
    Така е ама аз не съм куче... там е разликата... за справка пребивал съм и жени ....
    Е ти си голям мъж май, а ?

Мега фен Аватара на lenito_sf
    габрожец 6то да ме БИят ко сам направил ба6та ми ми е купил колата тои ми е дал клио4овете 6те правя кои си иска6 . И АЗ ЗАДАВАМ ТЕМА А ВИЕ КАДЕ ОТИДОХТЕ ВИЕ НА МЕН НЕМИ БЕРЕТЕ КАГАРА ЗА АКТОВЕТЕ
    Момченце ,научи си граматиката ..
    ПЪРВО В българският език си има буква "Ш" и "Ч" , ако не ги знаеш е сега ги разбра.
    ВТОРО ,пише се КЛЮЧОВЕ ,не клиочове ..
    ТРЕТО цитирам .. "ВИЕ НА МЕН НЕМИ БЕРЕТЕ КАГАРА .. " ,"не ми" се пише разделно ,а такава дума Кагара няма в българсия език.
    ЧЕТВЪРТО Съществуват и запетайки и точки ако не знаеш .. а и да пише се КАКВО ,не КО ?!
    Когато се научиш да пишеш четливо и правилно,така,че поне хората да разбират какво искаш да кажеш,тогава пиши тема..

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Ако питате мен, автора все още е пети клас

ЕВАЛА !!!
    А иначе по темата.. ходи просто я е** и да затварят темата

Тая КНИЦКА ЗА МОТОПЕД в коя игра я имаш? GTA ???

Да всички сме некви велики по форумите... Така като ти гледам постовете и ти си поредната "форумна мутричка". Вземи спри да пишеш, че и ти и незначителен сте жалки до безобразие. На убунту не му е работа да разправя колко коли е сменил но и на теб не ти е работа та му правиш забележка нали така ? Такаче колкото и той е в грешка толкова и ти ! Разбирам, че в училище ти навират главата в тоалетната и тука по форумите се мислиш за велик и се заяждаш с всеки но си твърде ограничен за да направиш смислен коментар.
    П.П. Ако ще се заяждаш с мене не си прави труда да е в темата пиши ми ЛС!
    Ахахахахха , ама ти си яко тъп бе ! Аз не се правя на "форумна мутричка" , като те гледам ти седиш доста повече във форума от мен , а на училище не ходя от няколко години , съжелявам , че те разочаровах. Айде стига писа глупости в тая тема , ако имаш някъв проблем мен не ме засяга особенно.
    MEAN PEOPLE SUCK !

а на училище не ходя от няколко години , съжелявам , че те разочаровах. .
    След 8ми клас ли заряза образованието, защото ако съдя по разсъжденията ти, един четвъртокласник е с много по-голям интелект от твоя!!!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Да,на 16 понеже имаш книжка дас караш......
    аз на 15 карам пистарка ....
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Ама той кара кола....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Ама той кара кола....
    Се в ГЪ3A поне като правят такива нередности да си правят пас, а не да го раздухват на публични места.... Единия имал книжка за скутер значи може да кара кола... аз тогава да се качвам на самолета и квото Господ рекъл да става ....

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Еееее ама и вие сте едниии ! .. Той какво пита, вие какво му обяснявате! ..
    Той може да неграмотен, ама вие сте тъпи! .. Да не мислите, че ще му промиете мозъка и ще отиде да върне на баща му колата и мотора и т.н. ??? .. Голямата работа като има пари - изкарал си ги е! .. Ако се претрепе - за него си е! .. Като му се е** - да е**! .. Какво ви засяга вас? ..
    Дайте му съвет ПО ТЕМАТА и готово!
    Ако не можете - спестете си тъпия коментар!

Така е ама аз не съм куче... там е разликата... за справка пребивал съм и жени ....
    Голям си мъж...
    За автора - земи се научи да пишеш и тогава очаквай адекватни отговори.

Koga7o h0ra7a spra7 da m3 mrazq7 i da mi zavijda7, 7ogava v3ch3 o7 m3n nish7o n3 s7ava!

Темата ми звучи като такаааава ебавка.Карал кола от 5клас..даааа,ей са повярвах
    има много такива хора аа за момчето .. щом си толкова голям що не ти пуска а ?! а и 316ка да не е голямата гъзария .. прайла съм секс в 316ка гадно е .. не го правете там ако изобщо се навие
    като цяло в кола е гадно..
    а за това .. мн ме дразнят пишман гъзари .. най добрия ми приятел няма 18 но има х6тица с личен шофьор .. ебахти и гъзара дето си щом си на 16 и не знаеш как да си поискаш ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове