- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс в кола
ясно що не ти пуска.. селянче ..Първоначално написано от dzatara93
свали я с 2 зарзавата по главата и я оправи ..![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
което е БЕЗУМНО ТЪПО .. освен ако не е някаква която заслужава да я убиеш по скоро .. има и такива ..Първоначално написано от ubuntureload
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
"Айди, мЪ, како, башЪ ми е зимиделиц, ши ти даам мно крастъвици и доматчитЪ, ай пусни ми мЪ"Първоначално написано от JoLLiE92
![]()
Първоначално написано от adrenal1n
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
щом са е лепнала зарад колата предложи и париПървоначално написано от dzatara93
Не е трябвало да спираш да ходиш на училище. СъжЕлявам, че ти го казвам.... Аз глупости не пиша просто ти не можеш да разчетеш коментар като хората, не съм аз виновен, че си нямаш приятели на 30 си девствен и отбягван от момичетата и си решил да дойдеш в ТИЙН форум да флеймиш! Само факта, че реши да си покажеш простотията в поредния пост за да се направиш на велик пред всички, а не да ми драснеш 1 ЛС те прави по-голяма мижетурка от колкото смятах, че си ! Събери си партакешите и се наври отново в друпката от която си излезнал !Първоначално написано от chaotic
Темата е за ключ, а автора за бан !!!!
De-Phazz - Anchorless
Май не..нито голям,а оше по-малко мъж!Първоначално написано от kamikadze33
Down On The Farm!!!
Баща ти да те научи на правопис.Първоначално написано от dzatara93
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ами явно е имало защо....Първоначално написано от JoLLiE92
а вие пикльовци герои още ли ще ми лазите по нервите ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
изпъкна рязко
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Чудя се темата защо все още не е ЗАКЛЮЧЕНА,след като е пределно ясно,че авторът е измислил цялата тая простотия...![]()
Измислил или не темата наистина е приключила..
Стана бойно поле..
Някой няма ли да се сети да я заключи писна ми да я гледам..![]()
=D> =D> =D> =D> Бате , с всеки твой пост ми става ясно , че си супер комплексиран , май имаш комплекси и на тема секс , за последен път ти отговарям . Кво да ти пиша ЛС? Та ти си доста под нивото ми ..и да уточня , не съм спрял да ходя на у-ще , просто завърших .. набий си го в тъпата кратуна !Първоначално написано от Vichko0o
MEAN PEOPLE SUCK !
Много правилно го каза.Първоначално написано от Vichko0o
![]()
научи се да пишеш грамотно, келеш малъкПървоначално написано от dzatara93
Става ли ти ясно колко съм комплексиран, бе БАТЕ ? Ти да не си цигане бе ? Под нивото съм му бил, абе ей лапетио !!! Тва, че те е подминала еволюцията и си останал още маймуноподобно мене слабо ме вълнува. Личи ти от километри, че си бита карта и си търсиш във ТИЙН форум да се заяждаш с дечорлигата, щот явно си с недоизживяно детство и си с детински характер и се мислиш за някъв много готин сред хората тука, а ? Опита се да нахраниш убунту направи те на гъз, сега се опитваш с мене да се заяждаш вжидаш, че си ограничен и не можеш да кажеш нито едно изречение което да не се повтаря с предишните ти жалки коментари и за това не искаш да ми пишеш на ЛС, не защото съм ти "под нивото", ако ти бях под нивото нямаше да продължаваш да пишеш, а щом пишеш значи сме на 1 нивоПървоначално написано от chaotic
Кофти тръпка БАТЕ но това е живота и ти си просто поредния лицемерен кретен, който се навъди във форума! За разлика от затворената ти херметическа кутия на раменете, която ти наричаш глава и ти служи само за равновесие, в мойта има нещо и го ползвам, а не да се чудя по цял ден как да се заям с някой "форумен плъх" и да се гордея, че знам 2 лафа и ги ползвам за всички ситуаций.... Жалко, ограничено, повърхностно изчадие си и изобщо няма да си правя труда да ти чета повече постовете, такаче колкото пожелаеш ме храни в тая тема няма да си хабя времето за развалина като тебе ! Със здраве !
De-Phazz - Anchorless
Стига сте се вживявали и вярвали... баща му има компакт/компот 16-ка!! Купил му бил 16-ка, за колко ти я купи бе ? 3-4 бона ?Тези синове на богатащчета, че ги има е вярно... но те не карат Е36, че и 16-ка(за тези които не знаят 16-ка(1600 кубика) е най-малкия мотор на БМВ). Баща му бил плащал актовете.. ми те 10 акта са колкото колата бе пич. 100 лв ти е първия акт, следващите ще ти са по 300 лв... 10х300=3000.. почти колкото компота. Да не споменавам, че има промени в закона и след 3-тия акт, наказанието е лишаване от свобода до 2 години, но както и да е.. да приемем, че баща ти има връзки и в прокуратурата.
Голям си гангстер с тая 16-ка...Другия път като крадеш ключовете на баща си, внимавай.. че квартала не спи и от нечии уши, направо в на баща ти ръцете.
От този път и ние сме минали не бой се...![]()
![]()
Ако те спипам на пътя ти заключвам ключовете вътре в колата и те пускам да си ходиш приятелю.
Шамари яко бе ... кретени колкото искаш снощи на гонките някви пyтьoвци ми пресичат пистата т.е. околовръсното ... Идваше ми да ги подпукам с пожарогасител....Първоначално написано от dimitar_ak
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!