.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    Цитирай Първоначално написано от dzatara93
    1 моите родите са разбраниб6та ми ме е нау4ил да крам за6тото има 250 декра зелен4уци и плодове засяти ноата работа е да крарам когарта от едното място до друго моята работа е това.2 аз несам 5ти клас а сам 10 -исъм на 16 и какво толкова 4удно виждате в това аз не ви питам имам ли право да карам или не питах ви сам сем друго не6то но маи при вас зависта проговори и това нее много хубаво. И все пак ви благодаря за загубеното време.
    ясно що не ти пуска.. селянче ..
    свали я с 2 зарзавата по главата и я оправи ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    ubuntureload
    знае6 ли 4е едно ку4е коетолае не хапе затова по добре си затвори остата 6тото само си прави6 проветрение
    Така е ама аз не съм куче... там е разликата... за справка пребивал съм и жени ....
    което е БЕЗУМНО ТЪПО .. освен ако не е някаква която заслужава да я убиеш по скоро .. има и такива ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    1 моите родите са разбраниб6та ми ме е нау4ил да крам за6тото има 250 декра зелен4уци и плодове засяти ноата работа е да крарам когарта от едното място до друго моята работа е това.2 аз несам 5ти клас а сам 10 -исъм на 16 и какво толкова 4удно виждате в това аз не ви питам имам ли право да карам или не питах ви сам сем друго не6то но маи при вас зависта проговори и това нее много хубаво. И все пак ви благодаря за загубеното време.
    "Айди, мЪ, како, башЪ ми е зимиделиц, ши ти даам мно крастъвици и доматчитЪ, ай пусни ми мЪ"

Цитирай Първоначално написано от adrenal1n
    "Айди, мЪ, како, башЪ ми е зимиделиц, ши ти даам мно крастъвици и доматчитЪ, ай пусни ми мЪ"
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Re: секс в кола

Здравейте.Аз съм на 16 преди два дена баща ми ми купи БМВ 316компакт и се намери една мацка в квартала детото иска да я повозя и ест. аз не отказах повозихя.Обикаляхме около 30 мин.Тя е много красиваи си пада маи калко лека.Струвамисе 4е искам да правя секс с нея някои 6те ми кажели как да си го поискам.

Благодаря предварително.
    щом са е лепнала зарад колата предложи и пари

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от chaotic
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Кво всички се правите на големите "пичове", бе .... убунту си го каза много добре, че такива лешпери като автора не трябва дори да се возят в кола камоли да карат .... Кво сменил няколко коли, сменил, имал възможност вие не, такаче не знам кой е комплексара .... Е тука последните 2-3 седмици пътувам из България, такива идиоти има по пътищата, че направо не мога да повярвам и то все от малките градчета, некви на по 15-17 години седнали зад волата, ма нема кой да ги спре... Такаче няма да се учудя ако автора е поредния пишлигар дето се гъзари с "новото" бмв и баща му е тъп като репон... Вместо да се замислите над това какви глупости и фантасмагорий пише автора, вие нападате човека, който му казва истината в очите... И chaotic и незначителния я ходете си играйте с куклите и не флъдвайте форума с просташките си изкавания, поне да бяхте оригинални ...
    Кое е казал правилно убунту , не е тук мястото да казва колко коли е сменил , да си направи тема за колите си , може да не е единствен , който сменя коли , ама не всички се хвалят като него .. единствено е прав , че тоя келеш кара кола , но както каза незначителен , като му дава баща му ще я кара много ясно..и не ми казвай с кво да си играя , да не ти дам ти да си поиграеш с нещо..много сте големи всички , ама май само във форума ...
    Да всички сме некви велики по форумите... Така като ти гледам постовете и ти си поредната "форумна мутричка". Вземи спри да пишеш, че и ти и незначителен сте жалки до безобразие. На убунту не му е работа да разправя колко коли е сменил но и на теб не ти е работа та му правиш забележка нали така ? Такаче колкото и той е в грешка толкова и ти ! Разбирам, че в училище ти навират главата в тоалетната и тука по форумите се мислиш за велик и се заяждаш с всеки но си твърде ограничен за да направиш смислен коментар.
    П.П. Ако ще се заяждаш с мене не си прави труда да е в темата пиши ми ЛС!
    Ахахахахха , ама ти си яко тъп бе ! Аз не се правя на "форумна мутричка" , като те гледам ти седиш доста повече във форума от мен , а на училище не ходя от няколко години , съжелявам , че те разочаровах. Айде стига писа глупости в тая тема , ако имаш някъв проблем мен не ме засяга особенно.
    Не е трябвало да спираш да ходиш на училище. СъжЕлявам, че ти го казвам.... Аз глупости не пиша просто ти не можеш да разчетеш коментар като хората, не съм аз виновен, че си нямаш приятели на 30 си девствен и отбягван от момичетата и си решил да дойдеш в ТИЙН форум да флеймиш! Само факта, че реши да си покажеш простотията в поредния пост за да се направиш на велик пред всички, а не да ми драснеш 1 ЛС те прави по-голяма мижетурка от колкото смятах, че си ! Събери си партакешите и се наври отново в друпката от която си излезнал !
    Темата е за ключ, а автора за бан !!!!
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Софийско поле
    Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    ubuntureload
    знае6 ли 4е едно ку4е коетолае не хапе затова по добре си затвори остата 6тото само си прави6 проветрение
    Така е ама аз не съм куче... там е разликата... за справка пребивал съм и жени ....
    Е ти си голям мъж май, а ?
    Май не..нито голям,а оше по-малко мъж!
    Down On The Farm!!!

няма зна4ение аз карам кола оъ 5 клас из града и карам пистов мотор от 7 клас а и ба6тами ми пла6та актовете тожа нее проблем
    Баща ти да те научи на правопис.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на ubuntureload
    което е БЕЗУМНО ТЪПО .. освен ако не е някаква която заслужава да я убиеш по скоро .. има и такива ..
    Ами явно е имало защо....
    а вие пикльовци герои още ли ще ми лазите по нервите ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    pod liubimata
    изпъкна рязко
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Чудя се темата защо все още не е ЗАКЛЮЧЕНА,след като е пределно ясно,че авторът е измислил цялата тая простотия...

Измислил или не темата наистина е приключила..
    Стана бойно поле..
    Някой няма ли да се сети да я заключи писна ми да я гледам..

Кво всички се правите на големите "пичове", бе .... убунту си го каза много добре, че такива лешпери като автора не трябва дори да се возят в кола камоли да карат .... Кво сменил няколко коли, сменил, имал възможност вие не, такаче не знам кой е комплексара .... Е тука последните 2-3 седмици пътувам из България, такива идиоти има по пътищата, че направо не мога да повярвам и то все от малките градчета, некви на по 15-17 години седнали зад волата, ма нема кой да ги спре... Такаче няма да се учудя ако автора е поредния пишлигар дето се гъзари с "новото" бмв и баща му е тъп като репон... Вместо да се замислите над това какви глупости и фантасмагорий пише автора, вие нападате човека, който му казва истината в очите... И chaotic и незначителния я ходете си играйте с куклите и не флъдвайте форума с просташките си изкавания, поне да бяхте оригинални ...
    Кое е казал правилно убунту , не е тук мястото да казва колко коли е сменил , да си направи тема за колите си , може да не е единствен , който сменя коли , ама не всички се хвалят като него .. единствено е прав , че тоя келеш кара кола , но както каза незначителен , като му дава баща му ще я кара много ясно..и не ми казвай с кво да си играя , да не ти дам ти да си поиграеш с нещо..много сте големи всички , ама май само във форума ...
    Да всички сме некви велики по форумите... Така като ти гледам постовете и ти си поредната "форумна мутричка". Вземи спри да пишеш, че и ти и незначителен сте жалки до безобразие. На убунту не му е работа да разправя колко коли е сменил но и на теб не ти е работа та му правиш забележка нали така ? Такаче колкото и той е в грешка толкова и ти ! Разбирам, че в училище ти навират главата в тоалетната и тука по форумите се мислиш за велик и се заяждаш с всеки но си твърде ограничен за да направиш смислен коментар.
    Ахахахахха , ама ти си яко тъп бе ! Аз не се правя на "форумна мутричка" , като те гледам ти седиш доста повече във форума от мен , а на училище не ходя от няколко години , съжелявам , че те разочаровах. Айде стига писа глупости в тая тема , ако имаш някъв проблем мен не ме засяга особенно.
    Не е трябвало да спираш да ходиш на училище. СъжЕлявам, че ти го казвам.... Аз глупости не пиша просто ти не можеш да разчетеш коментар като хората, не съм аз виновен, че си нямаш приятели на 30 си девствен и отбягван от момичетата и си решил да дойдеш в ТИЙН форум да флеймиш! Само факта, че реши да си покажеш простотията в поредния пост за да се направиш на велик пред всички, а не да ми драснеш 1 ЛС те прави по-голяма мижетурка от колкото смятах, че си ! Събери си партакешите и се наври отново в друпката от която си излезнал !
    =D> =D> =D> =D> Бате , с всеки твой пост ми става ясно , че си супер комплексиран , май имаш комплекси и на тема секс , за последен път ти отговарям . Кво да ти пиша ЛС? Та ти си доста под нивото ми ..и да уточня , не съм спрял да ходя на у-ще , просто завърших .. набий си го в тъпата кратуна !
    MEAN PEOPLE SUCK !

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Много правилно го каза.

научи се да пишеш грамотно, келеш малък

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    =D> =D> =D> =D> Бате , с всеки твой пост ми става ясно , че си супер комплексиран , май имаш комплекси и на тема секс , за последен път ти отговарям . Кво да ти пиша ЛС? Та ти си доста под нивото ми ..и да уточня , не съм спрял да ходя на у-ще , просто завърших .. набий си го в тъпата кратуна !
    Става ли ти ясно колко съм комплексиран, бе БАТЕ ? Ти да не си цигане бе ? Под нивото съм му бил, абе ей лапетио !!! Тва, че те е подминала еволюцията и си останал още маймуноподобно мене слабо ме вълнува. Личи ти от километри, че си бита карта и си търсиш във ТИЙН форум да се заяждаш с дечорлигата, щот явно си с недоизживяно детство и си с детински характер и се мислиш за някъв много готин сред хората тука, а ? Опита се да нахраниш убунту направи те на гъз, сега се опитваш с мене да се заяждаш вжидаш, че си ограничен и не можеш да кажеш нито едно изречение което да не се повтаря с предишните ти жалки коментари и за това не искаш да ми пишеш на ЛС, не защото съм ти "под нивото", ако ти бях под нивото нямаше да продължаваш да пишеш, а щом пишеш значи сме на 1 ниво Кофти тръпка БАТЕ но това е живота и ти си просто поредния лицемерен кретен, който се навъди във форума! За разлика от затворената ти херметическа кутия на раменете, която ти наричаш глава и ти служи само за равновесие, в мойта има нещо и го ползвам, а не да се чудя по цял ден как да се заям с някой "форумен плъх" и да се гордея, че знам 2 лафа и ги ползвам за всички ситуаций.... Жалко, ограничено, повърхностно изчадие си и изобщо няма да си правя труда да ти чета повече постовете, такаче колкото пожелаеш ме храни в тая тема няма да си хабя времето за развалина като тебе ! Със здраве !
    De-Phazz - Anchorless

Стига сте се вживявали и вярвали... баща му има компакт/компот 16-ка!! Купил му бил 16-ка, за колко ти я купи бе ? 3-4 бона ?Тези синове на богатащчета, че ги има е вярно... но те не карат Е36, че и 16-ка(за тези които не знаят 16-ка(1600 кубика) е най-малкия мотор на БМВ). Баща му бил плащал актовете.. ми те 10 акта са колкото колата бе пич. 100 лв ти е първия акт, следващите ще ти са по 300 лв... 10х300=3000.. почти колкото компота. Да не споменавам, че има промени в закона и след 3-тия акт, наказанието е лишаване от свобода до 2 години, но както и да е.. да приемем, че баща ти има връзки и в прокуратурата.
    Голям си гангстер с тая 16-ка... Другия път като крадеш ключовете на баща си, внимавай.. че квартала не спи и от нечии уши, направо в на баща ти ръцете.
    От този път и ние сме минали не бой се...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако те спипам на пътя ти заключвам ключовете вътре в колата и те пускам да си ходиш приятелю.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ако те спипам на пътя ти заключвам ключовете вътре в колата и те пускам да си ходиш приятелю.
    Шамари яко бе ... кретени колкото искаш снощи на гонките някви пyтьoвци ми пресичат пистата т.е. околовръсното ... Идваше ми да ги подпукам с пожарогасител....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си