- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс в кола
Здравейте.Аз съм на 16 преди два дена баща ми ми купи БМВ 316компакт и се намери една мацка в квартала детото иска да я повозя и ест. аз не отказах повозихя.Обикаляхме около 30 мин.Тя е много красиваи си пада маи калко лека.Струвамисе 4е искам да правя секс с нея някои 6те ми кажели как да си го поискам.
Благодаря предварително.
Да,на 16 понеже имаш книжка дас караш......
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
няма зна4ение аз карам кола оъ 5 клас из града и карам пистов мотор от 7 клас а и ба6тами ми пла6та актовете тожа нее проблем
Темата ми звучи като такаааава ебавка.Карал кола от 5клас..даааа,ей са повярвах![]()
ами 6то дане карам града ние малък а и ба6тами ми дава а и 6том не врярва6 то пи6е6
заслужаваш да ти теглят един як бой, пък после върви карай...
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
а аз карам личен самолет от детската градина.Първоначално написано от dzatara93
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
габрожец 6то да ме БИят ко сам направил ба6та ми ми е купил колата тои ми е дал клио4овете 6те правя кои си иска6 . И АЗ ЗАДАВАМ ТЕМА А ВИЕ КАДЕ ОТИДОХТЕ ВИЕ НА МЕН НЕМИ БЕРЕТЕ КАГАРА ЗА АКТОВЕТЕ
Хлапе,ебавката не си струва
Няма толкова тъп родител на дете 5ти клас да му купи кола на 16, и да кара от 5ти.![]()
Еми щом казваш, че изглежда лека, значи очаква да действаш. Няма да я питаш аи да праим секс. Почвам да я целуваш примерно и така ще си дойде всичко. Сближете се. Само да питам ти искаш нещо повече от секс ли или само за единия път?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Е такова лайнарче като теб ако ми падне ще му eбa пyтката лелина не давам гаранция че ще го спасят и по болниците.... Такива пикльовци предизвикват маса смъртни случаи....Да не ти е късмет да ми паднеш батенце честно ти казвам ще те събират часовникари четката ти за зъби ще е безработна и ако остане нещо здраво по тебе трябва банкет да правиш ......
п.п. Баща ти и той е за ремонт и него бих го поочесал здраво ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
1 моите родите са разбраниб6та ми ме е нау4ил да крам за6тото има 250 декра зелен4уци и плодове засяти ноата работа е да крарам когарта от едното място до друго моята работа е това.2 аз несам 5ти клас а сам 10 -исъм на 16 и какво толкова 4удно виждате в това аз не ви питам имам ли право да карам или не питах ви сам сем друго не6то но маи при вас зависта проговори и това нее много хубаво. И все пак ви благодаря за загубеното време.
Стига е нинджа , стига се прай и ти на мъж по форумите..Първоначално написано от ubuntureload
MEAN PEOPLE SUCK !
Научи се да пишеш и след това отивай да чукашПървоначално написано от dzatara93
ubuntureload
знае6 ли 4е едно ку4е коетолае не хапе затова по добре си затвори остата 6тото само си прави6 проветрение
Целта беше да се похвалиш че имаш най-калпавото БМВ правено някога, с най сдухания мотор, ако става въпрос за карането също съм карал много преди да взема СУМПС , но с придружител в безлюдни райони... А такива изцепки като твоята са за шамари и то яки...Първоначално написано от dzatara93
А за зависта ... за 2 години смених много коли много по добри от кирливото БМВ а за курволяците бате по добре не се хвали ...... ставаш прекалено смешен....
Extremescream
ЗАЩО НЕ ДОИДЕ6 ДА МИ НАПРАВИШ ЕДНА СВ**КА .
dzatara93 Ще ми отговориш ли ? Аз не разбрах, тая мацка те привлича аз едното ебане или за нещо повече ?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Така е ама аз не съм куче... там е разликата... за справка пребивал съм и жени ....Първоначално написано от dzatara93
Щото на неграмотни маймуни не правяПървоначално написано от dzatara93
И САМО ЗА ЕДИН ПАТ 6ТОТО НЕ Е МНОГО ЗА ИСКАНЕ КОИ ТО ДОИДЕ В КВАРТАЛА МУ Е КА4ЕНА Я НА МОТОР Я НА КОЛА ТЯ СИЕ ТАКАВА.
Extremescream
АМА ОТКАДЕ ГИ ВАДИ6 ТЕ БИСЕРИ БЕ АМА ТИ МАИ ТРЯВА ДА И ДЕ6 НА ЛЕКАР А .АКО ИСКА6 СЛЕ Д МАЛКО ИДВАМ ХВАШТАМ ТЕ ЗА РА4И4КА И НА ЛЕКАР
БАте ходи прочети една книжка да се ограмотиш и тогава се прави на дупенцето на квартала ....Първоначално написано от dzatara93
ubuntureload ВИЖ КО ПУ**О РО6АВА ЗАРАДИ Е ТАКИРА ПОСЕРИ4И КАТО ТЕБЕ МОЯТА ТЕМА ОТ ЕДНА ОТИДЕ НА СПУВНЯ.ЗАТОВА АЗ НЯМА ДА ПИ6А ПОЙ4Е ЕТУКА ЕБЕТЕ ПРИТЕ КОТО ИСКАТЕ ОТ МЕНЕ ТОЛКОВА
Божееее, той още не може да пише, пък тръгнал да кара и да ебе.Е това е поколението след нас и лошото е, че ще става по-зле.
А относно темата, еми като порастнеш малко всичко ще си дойде от само себе си, защото за всичко си има време. Относно тази завист, зя която пишеш в един от коментарите си мога само да кажа, че едва ли някой от тук завижда за това, че е пропуснал шанса си на 16 да убие някой, дори и себе си в това число.
Е такива богати лекета не мога да ги понасям, защото си мислят, че всичко става с парите на мама и на тати, и като пораснат стават ебаси боклуците, защото мама, и тати вече ги няма само да дават.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!