- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 доказателства-момичетата не знаят какво искат!
mitternacht май повечето те засегнаха след като толкова се палиш и оправдаваш и ти..
О, и извинявай, че нямам като твоето така оригинално чувство за хумор.. Евала, рядкост са тия като теб - уникалните..
И сега да ти разясня нещо - човекът е индувидуално същество. Всеки има свои разбирания, свое мислене.. дори и най - малките подробности се различават.. Това, че на една й харесва да я свалят по един начин - то това не означава, че друга ще се впечатли от този тип свалка. Индивидуалност, драги, индивидуалност.. В такъв случей просто трябва да знаеш как да действаш и да си изиграеш картите...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
zna4i to4no v4era gledah 2 knijki v knijarnicata. ednata se kazvashe mom4etata ne znaqt kakvo iskat a drugata momi4etata ne znaqt kakvo iskat.... vtorata beshe 2 puti po tukna, pravete si izvdodite mujove![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Някоя яко те е прецакала, хъх? ...
Окей, ако ние не знаем какво искаме, то тогава вие знаете ли?
Все 1 поне половината момчета (от тези, които познавам) се опитват да се покажат колко са велики, важни и тн. НЕ казвам всички момчета, защото познавам и такива, които са си супер свестни и са си хора на място.
Не е ли същото и за момичетата? Просто си попадал на лошата половина.![]()
Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
1.Глупости,зависи си от човека.Питал ли си се защо понякога някое момиче ти казва,че е по -добре да си останете приятели?Първоначално написано от mitternacht
-Може да си има гадже
-Може наистина да имате страхотно приятелство,а да знае,че след като скъсате нищо няма да е същото.(Така е,бифши гаджета никога не могат да са приятели.Приятели са тези,които когато са били заедно,не са били толкова близки).
-Може просто да не си неин тип,но да те цени като приятел
-Може просто да не те харесва,но да е учтива и да не иска да те обиди.
2.Всеки с вкуса си.
3.Какви намеци?"Ей кукло,ще те чукам" ?тук всяко момиче би си помислило,че си и необразован...Но "Много си хубава с тази рокля" си е комплимент и всяко момиче би го приело така.Друг е въпросът дали си курвар,то си личи,когато някой е.![]()
4.Ако някое момиче каже така,значи те харесва,но не иска да си го признае...или просто е фукла.
5.КАК я сваляш?Като я обарваш за задника и говориш простотии?или като си нежен и се държиш като кавалер?
6.Ами да,може и да си обратен...кой те знае?Хаха...
7.Не,момичето няма да се оплаче ако я хванеш за ръка или си сложиш ръка на рамото и...Но ако я обарваш,то си е чисто налитане.
8.Както вече казах,може да те харесва и за това да го казва или просто да е фукла.
9.Зависи какво й казваш...
10.А може просто тя да те желае,а ти наистина да не си узрял и изпускаш нещо хубаво.Вместо да блееш на другата страна...![]()
11.И двата пола са виновни,че имат лош вкус...хахах
Винаги ама винаги подходът е важен.Не можеш да се държиш като свиня и да очакваш,че тя ще те иска.Както и обратното,не може дас е държиш като курва и да очакваш,че той ще те уважава.И престанете с тези обвинения единия към другия пол...няма да научите нищо от това.
Наскоро някъде бях чела: "Мъжете всеки ден се убеждават, че е по-добре да говорят лошо за жените, отколкото да се откажат от тях"
Ще ни търпите..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Уважавам те !
щото си негоден в свалките като негоПървоначално написано от Lucho
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз знамПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
не е така-ако момичето те харесва и йе приятно с теб 100 на 100 ще ти го покаже или сам ще го усетиш...
бтв вие момчетата по-незнаете какво искате и как го искате![]()
![]()
Аз пък знам к'во искам.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
е това че има такива момичета не значи че всички са такива.всяко правило си има изключение![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Никога не съм отричала, че не знам какво искам![]()
![]()
nicolepcd
Наистина не е хубаво да се слагат хората под общ знаменател.. Но аз лично за себе си мога да кажа, че не знам какво искам и си го признавам.![]()
To be yourself is all that you can do...
аре стига и жените пърдят все пак някои знаят кои искат (тези дето нямат избор) други не знаятПървоначално написано от hrisis
![]()
... точно пък ти светулке не се обаждай!!!!Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ооо знам, знамПървоначално написано от Hilary_
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
+1 10 признаци че или някоя ти е ебала майката или просто не си срещнал точното момичеПървоначално написано от ItalianMafia
и да знаеш какво искаш,като не знаеш как да гопостигнеш,каква е разликата питам аз![]()
Ти знаеш как да го постигнеш знаеш и какво искаш тогава какво чакаш..
Искам момиче което да уважавам и то мен така да си прекарваме чудесно с негоо да не мисли само за шибания секс тва момиче да е Умна не като повечето момичета тъпи като галош (извинете ме но си е така..) и както и да е не ми се пише повече нали съм го постигнал това ... Успех на всички други![]()
6 признака, че автора е тъп:
1. Пуска теми, в които не приема мнението на останалите.
2. Не уважава момичетата.
3. Дори признава, че темата му е смешна.
4. Не знае как да подходи с момичетата.
5. Има много ограничен начин на мислене.
6. Търси вината само в момичетата.
И така нататък...
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
абе глупостикакто момичета така и момчета има които идея си нямат какво искат ! Просто са си такива
![]()
.. ммм дааПървоначално написано от xplay
![]()
много добре казано ...
![]()
![]()
![]()
.. не си попаднал на правилното момиче ..Първоначално написано от NoobasaurusRexx
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3