- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 доказателства-момичетата не знаят какво искат!
Тъй като това обръщение е лично и прекалено мило, не можах да го отмина.Първоначално написано от LambOfGod
Девойко, а ти си ми на...))
Реших да редактирам, защото подобни излияния в любов към млади тийнчета звучат прекалено педофилски![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
1.Приемам мнението на останалите.За жалост, то е такова, че още повече затвърждава тезата ми.С тая т. 11 си вкарвате доста солидни автоголове.Първоначално написано от xplay
2.Уважавам ги.Да.Достойните за уважение.
3.Смешна е, ами!Ставате за смях с това мрънкане и обиждане!
4.Уааауууу!Я обясни, как подхождам с момичетата?Уааууу кога успя да ме шпионираш!
5.Мхм.Мхм.Това ще да е проблема.
6.Стига бе, всеки има вина, особено всеки пол като цяло.Ако момчетата не пиеха и не пушеха, може би и повечето момичета нямаше да мислят, че ако са развалини, ще са по-добре.
Доказателства, че ти си не-остра искаш ли?
Явно или не си прочела темата или не си я дозагряла.Ше пораснем, ше се опрайм![]()
Слушайте мама и тате!
Приемаш това което ти изнася. Всичко останало отива в трета глуха. Лошото е че до тук 90 % от хората твърдят че не ставаш. Ако попитам 100 случайни минувача, процента ще е по голям. Замисли се.Първоначално написано от mitternacht
Какви са критериите за достойните за уважение?Първоначално написано от mitternacht
Аз мислех че трябва да е забавна. Защо разваляш всичко?Първоначално написано от mitternacht
Човек проявява себе си във всичко което прави. Дори и при писането във форум. Не е нужно да си Шерлок Холмс за да заго забележиш.Първоначално написано от mitternacht
Един от многото.Първоначално написано от mitternacht
Колективна вина няма, както и вина по пол също. Грешно категоризираш хората. Къде е връзката във второто изречение? Аз я загубих, а вие драги съфорумници?Първоначално написано от mitternacht
Е нали трябваше да е забавно. Що се засягаш?Първоначално написано от mitternacht
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не, просто виждам, че някои "умници" казват:"Ооо не може да е вярно!Ти нямаш подход към момичетата!" Вместо да се замислят и да кажат:"Напълно възможно е, но посочените келеши като пораснат ще се осъзнаят и ще променят начина си на мислене".
Да се надяваме, че имаш ценностна система изградена добре.Тогава ще се сетиш какви са причините, критериите и качествата, заради които едно момиче/жена може да бъде уважавано.
Приятелю, нали това казахсмешна икуълс забавна икуълс "фъни" икуълс.... абе разни там други синоними.
Тъй тъйЗначи, ако изляза на среща с някое момиче ще почна да я псувам, удрям, злепоставям и прочие
Деееъъммм ама сте ми генийчета
![]()
А ти, чу ли, че земята е кръгла?Ааа... не им вярвам на тия шарлатани!
(генийчета)
Приятелю, как да няма всеки пол вина като цяло?!
Я си представи, ако младежите имаха по-добре изградени ценности, изключващи пияни, драйфащи, псуващи и ограничени момичета, до къде щяхме да стигнем!!!
Аз?!Да се засягам?!От анонимни тийнове в нета?!НеНе мерси
)
Радвам ви се бе![]()
Слушайте мама и тате!
Така си е .. чак и аз понякога се дразня на себе сиПървоначално написано от mitternacht
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
WTF?!Първоначално написано от Priceless
Наистина?!Едно момиче!Призна!Че!Дори да не се среща при всичките, и дори това да е причина, ако е майсторски изиграно от ваша страна, да сте още по-интересни за нас!Та!Призна!Че това е така!И не почна да ръси пълни простотии и идиотщини обвинявайки другите?!
РЕСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКТТ!!!!
Ето, че можело бе![]()
Слушайте мама и тате!
Сега трябва ли да започна отначало за да ти покажа колко прозрачни са всъщност нещата от 1 до 10 дето си написал? ОкейПървоначално написано от mitternacht
1.Ако ги харесваме- не може.Трябва да си останем само приятели.
Може да ги харесваме и да мсе приятели с тях. Може да ги харесваме и да ги целуваме, може да ги харесваме и да правим секс с тях. Всичко може. Зависи как си постелиш. Да, от теб зависи дали ТИ ще имаш успех с момичето което си харесал. Не от нея. От нея зависи дали ТЯ ще има успех с теб.
2.Ако не ги харесваме, то нямаме вкус.
Това е много изнасилена версия на еволюционната теория. Но да, донакъде е вярна. Да отбележа - говорим за момичета, не за хипопотами
3.Ако им правим намеци, то сме нахални.
Жалко че го приемаш така, или че средата около теб те е научила на това, или че това е така, или че няма друго обяснение. Жените обичат намеците, даже повече от директните изказвания понякога. Жените обичам мистерията, а намека си е мистерия, както и да го погледнеш. И покана да си развихри въображението и да си представи всякакви луди фантазии, които ще и минат през главата.
Ще бъдеш нахален ако и кажеш на което и да е момиче, че искаш да идете у вас, за да амортизирате пружините на дивана. По няколко причини - клиширано и пошло звучи, тъпо и изтъркано е, не събужда желание у жената а напротив.
Да правиш намеци е изкуство. Позволи ми да предположа, че нямаш всестранно развити таланти(което е нормално) и намека не ти е от силните страни. В противен случай нямаше да пишеш това твърдение. Но спокойно, поправимо е.
4.Ако не им правим намеци, то не обръщаме внимание на красивото.
Тук вече си прав. Макар че намеците не са единствения начин да покажем внимаието си към тях. Директните изказвания обикновено не помагат. Следния пример:
-Красива си!
-Благодаря.
И толкова. Какво повече може да каже момичето при такава реплика.
5.Ако ги сваляме, то сме простаци.
Ако ги сваляш по просташки начин ще си простак естествено. Ако ги сваляш интилигентно - ще си готин и чаровен. И други епитети, момичета допълнете ако обичате
6.Ако не ги сваляме, то сме обратни.
Отново извратена версия на еволюционата теория. А може и да сме асоциални, което отново води към моето твърдение. Общо взето вярно.
7.Ако ги докоснем, ще се оплакват, че им налитаме.
Е ако я хванеш за газО много ясно. Пробвай една прегръдка, или да я хванеш за ръка.
8.Ако не ги докоснем, ще се оплакват, със съвсем ясен намек, че не са докосвани.
Ако те харсват - да. Във всеки друг случай няма да чуеш нищо.
9.Ако ги желаем, то тогава сме разгонени и мислим само за секс.
Лошо че правиш тая аналогия. Една жена обича да знае че е желана. Обича и да и го показват. Отново - по интелигентен начин.
10.Ако не ги желаем, то тогава не мислим за жени и още не сме били узрели.
Логично.
Добре, не се изразих правилно. Какви са ТВОИТЕ критерии за момиче което трябва да бъде уважавано.(заслужава уважение, знам че не са с един и същи смисъл. Ако ти е по лесно дай и за двете)Първоначално написано от mitternacht
Екзакли, май френд екзакли. Събрали сме се на лафче, няма нужда от каранициПървоначално написано от mitternacht
Така ли ще направиш наистина?Първоначално написано от mitternacht
Да бе, много лъжат тия. Че и луна ни сложили за по интересно.Първоначално написано от mitternacht
Едно момиче може да те заинтересува, само ако е пияно, псуващо и/или ограничено? Това беше модерно по моето време. Сега вече не. Поне това сме надрасналиПървоначално написано от mitternacht
А тъй, сипи по още едно и не се косиПървоначално написано от mitternacht
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
.. какво е можело ?? Чрез тая тема да ни изкараш пълните мърли .. аеее не ми се прави .. супер тъпо е тва .. целта ти не е "да се посмеем" (щотуу явно упреците към някой друг мноого те разсмиват) ... нито е да приемеш някое друго мнение ... живееш в твой измислен свят, в който всички тряя ти казват даа прав си ето на .. момичетата са едно нищо .. да ама нее!!!Първоначално написано от mitternacht
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оф прекалено много се вживявате в ролята на невинни жертви. Ако всяка една от нас се замисли само малко .. и преглътне само за миг гордостта си ще разбере, че има много смисъл във всичко казано. Еми например .. когато едно момче ме харесва, обаче аз не го харесвам .. и така минава супер много време, в което той ми се обяснява в любов, а аз не ебавам ... и съответно той се отказва и си намира друга, на мен ми е гадно, шото вече не получавам нужното внимание и почвам да го нареждам още повече, че е гей, педал и всякакви такива производни. И всичко това защо?! Защото плачем за внимание ...!!! Това е отговорът на всичко - внимание!!! Защото като ни кажат : "имаш ебахти якото дупе" и ние като кажем " оф.. млъкни , ставаш досаден" всъщност копнеем да чуем: " е какво да направя, говоря истината" или нещо подобно ..
Няма какво да се правим на невинни пак казвам!!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
При теб е така при мен не е ... когато няко йме харесва, а аз него не просто му казвам, че няма да се получи, защото за мен е много по - важно да не се заблуждава излишно колкото собствения ми кеф, че някой се влачи след мен ...Първоначално написано от Priceless
![]()
А когато някой ми каже "имаш хубав задник" определено не се радвам на така "искания комплимент", защото това за мен е изтъркано и най - лесното, което може да каже едно момче ... и избощо не ме ласкае ...
![]()
Колкото до вниманието .. аз го получавам .. но не е начина да зарибявам някакво заблудено момче по мен без да го харесвам .. нито женкарчето, което на всяка втора казва изтърканото "ейй сексиии ... "![]()
P.S. Не се заяждам с теб .. просто казвам моята позиция ..Което не значи, че твоя начин на мислене е грешен .. просто се различава от моя ...
![]()
Priceless .. <3
Е добре не беше хубав пример за дупетоПървоначално написано от Hilary_
Говоря ти попринцип .. и не говоря да зарибяваш момче, което не харесваш, а то ТЕБ .. и не можеш да отречеш, че се чувстваш желана, въпреки, че не го харесваш
![]()
Hilary_![]()
.. по - принцип зависи какъв е комплимента .. рядко се "радвам" на тях ... прекалено еднакви са ми ..Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
.. абее да ти кажа много повече ще се чувствам желана ако е момчето, което и аз харесвам .. чувството е съвсееем различно .. знаеш как е![]()
Priceless .. <3
Значи темата не е направена,за да си разберем "грешките" а за да се защитаваме? Ми добре тогава.![]()
Съгласна съм,че АЗ не знам какво искам и за разлика от автора,ще говоря само за себе си,защото винаги има изключения,пък и по отношение на любовта повечето хора излизат доста по-различни,отколкото изглеждат,така че няма да съдя за друг,освен за мен.
Има случаи,в които не знам какво искам и това се е дължало,защото да речем в миналото не съм имала опит с любовта и съм се страхувала и питала какво ли следва.Мисля,че това е разбираемо.
Пък и след като съм чувствителна и знам,че ще страдам за едно момче,след като сме ходили и вече всичко е свършило,защо да не бъда предпазлива и да не си поискам време,за да помисля.Понякога,за да се замаскира това нужно време се избират тези оправдания,защото повечето момчета не могат да разберат тази нужда.Така че,мило мъжко племе,не търсете грешките само в нас.
Признавам,не винаги съм наясно с желанията си,но ако момчето прояви разбиране,а не оплаквания,той ще спечели също.
Дай,за да получиш.![]()
Дали заради липса на мисловен процес,дали заради прекалено многото емоции,които те не могат да контролират,момичетата наистина не знаят какво искат.Поне повечето.Мнението ви е прекалено крехко,докато и най-тъпият галош знае какво иска от едно момиче и иска това,докато не го получи.Дали само секс,дали само целувка и стига до този извод без много мислене.А вие мислите много,но пак не стигате до нужните изводи.Или пък всеки път стигате до различни изводи.Както и да е,има и момчета,които не знаят какво искат,но те са много малко,а при момичетата това е масово.
Не се обиждайте,просто седнете някой път и помислете добре какво искате,как го искате,защо го искате и на какво сте готови за да го постигнете.Не позволявайте общата деградация да ви помете.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
1.Първоначално написано от valdesbg
Тц.Момичето прави нейния избор.Тя решава.Така са устроени нещата и така ще си бъдат.За това твърдя, че щом една жена го заслужава може да и се падне на колене.По тоя начин, както ти го издокара, ако ОТ НАС ЗАВИСИ, звучи като изнасилване
2.От 1+2 следва, че и да ги харесваме и да не ги харесваме все ще са недоволни.
3.Позволи ми, да не позволя да се оставя да бъда така зле определян.
За твое улеснение ще опростя максимално 10те точки само в 2:
-Ако ние бихме били с тях, няма да им изнася, защото по дефулт не може.
-Ако ние не бихме били с тях, пак няма да им изнася, щото не ги оценяваме.
Мм...
качества на характера, преди всичко.То си е ясно.
Мммм... а другото... са точно приказки без определен смисъл, приказки за лафче.
Хъм... кога бяхме млади, нямаше пиещи и друсащи се момичета.Точно т'ва питам, защо сега т'ва се е превърнало в самоцел?А да се надяваме в последствие действително да казваш, че набора ви сте го надраснали т'ва.
Слушайте мама и тате!
МууЦкЪъъъ Ни Съъъ НИрВиии МолЪъъТиСъъъъДеееееПървоначално написано от Hilary_
Аман от неразбрали дечурлига.Къде, де'ба, прочете, че изобщо твърдя, че момичетата са нищо?!?!?!?!
Но, както колегата съфорумец каза, не требе да се впрягаме, а да гледаме хладнокръвно![]()
Слушайте мама и тате!
На това се казва градивна самокритикаПървоначално написано от Priceless
![]()
Отново-РЕСПЕКТ!
Слушайте мама и тате!
Ооокеей?Първоначално написано от Hilary_
Ще се помъча да поразсъжавам като теб.
Оо ти му казваш, че не го харесваш, значи не осъзнаваш истинската му красота, колко е добър, ти казваш че момчетата не струват!На кладата!!!!!Как може така!Ти не цениш момчетата!Засрами се!Ти не ставаш!
Ооо ти се мотаеш в компания, където се срещат (ако трябва да бъда честен-ебати индивида трябва да е тоя, който да каже така на момиче, но хайде... това е изцяло ваш проблем... щом толкова много "девойки" са били впечатлени от подобно нещо, вашите наборчета ви го предлагат отново и отново... а после само мрънкате.Ваш проблем) такива момчета, които казват че имаш секси задник (така ли беше цитата?) значи ти си виновна, че си в такава компания и значи не цениш истинските момчета, ооо ти не ставаш!!!!
И в никакъв случай не смей да кажеш, че т'ва мнение е грешно, щото още повече няма да ставаш, а пък момчетата не ти обръщат внимание иии...
какво още беше...
имаш остарели възгледи...
ии............
такива ми ти работи![]()
Слушайте мама и тате!
Аз съм живо доказателсто,че тезата за това,че не занем какво искаме,не е вярна.Знам винаги точно какво искам и се боря със зъби и нокти за него.И самопреценката ми е напълно правилна мога да го кажа на 100%.Поне по тази тема си е така де.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Не казвам, че сме невинни ма! Ти нормална ли си!? Няма перфектни хора! Обаче темата е тъпа.. Всеки пол има своите плюсове и минуси и не виждам тема в която ние оплюваме момчетата!!!!!Първоначално написано от Priceless
.. не е нужно да кажеш на някой в прав текст, че е "нищо" .. думите говорят сами за себе си ... тиии ни нахрани за 10 години напред ...Първоначално написано от mitternacht
.. и не се впрягам мУцИнОтУуУуУуУуУу .....
Priceless .. <3
Ами че то не е ли така?!Първоначално написано от mitternacht
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
.. абее ейй супер много ме дразниш .. супер ограничено мислене имаш и определено си мноооооооооооооооооооого назъбен срещу момичетата .. като не ти харесват като цяло .. стани ГЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!! Писна ми от такива като тебе .. все някой им е виновен??? Кво си се заял с мен ебати ... ?????Първоначално написано от mitternacht
ПЪРВО мога да ти кажа, че аз харесвам момчетата по характер, а не по красота ... външния вид е след характера ...![]()
ВТОРО не бих се мотала в такава компания където момчетата приемат момичетата като ходещи дупки ... ясно ли ти е???????????????![]()
ТРЕТО не сме ти ние виновни, че някое момиче те е отрязало и си решил да храниш всички момичета в тая тема ...![]()
Priceless .. <3
Брат ... скии са тва че си попадал на кофти индивиди в миналото не значи че всички са така.... Земи помисли малко ... ако определяш всички като еднакви и подхождаш с предрасъдаци как ще разбереш коя не е "както всички други"???? Защото такива индивиди има и като станеш монах женомразец най-много да я пропуснеш сешсе....
П.П. Вместо да пускаш тъпички теми във форуми що не си кажеш едно звучно "Ташаци!!!" и да продължиш да търсиш....абс безсмислено е да се пускат такива теми като в крайна сметка нищо не се променя и след 1-2 седмици ще забележим следващата![]()
П.П.2. Айде довиждане....