- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 доказателства-момичетата не знаят какво искат!
Иве, споко и мен ме е захапал. Веселото е че на мен ми е забавно. Ти що се впрягаш?
Авторе - дай си заглавието че митернахт звучи прекалено германско.
Защо трябваше да ми цитираш чаршафа?
-Ако ние бихме били с тях, няма да им изнася, защото по дефулт не може.
Тогава защо има семейства, защо се раждат деца?
Какво ще кажеш да си размърдаш овалните атрибути намиращи се под фалуса ти, и докажи че не са там просто за украса.
Между другото чувствай се горд. Дори мантис не успя да събере толкова мои постове в темата му, колкото ти(ако се чудиш кой е mantis - ползвай търсачката)
И между другото - на колко години съм според теб?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Братле уцелил си в десятката![]()
аз ли4но немога да ги разбирам тея момичета какви искат по някога![]()
Само едно знам - Жената е най-подлото същество на света!А тва, че не знае кво иска е просто оправдание!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Щото ме нерви ... супер тъпи са тия изказвания... и всичко заедно в кюпа ... няма изобщо зачитане на мнение, на хората като отделни личности ... това ме влудява!!!Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз лично знам какво искам..ама това,,че го нямам е друг въпрос
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Много често нешата стоят точно така. Лошото е в това, че малко жени имат самоуважение и още по-малко могат да разсъждават трезво.
Жените искат да им ходиш по акъла и да им угаждаш за всичко.
......Да спасим мъжа!!!
Стани гей !Първоначално написано от casualmaniac
![]()
Малко извън темата но по повод поста на ItalianMafia - аз съм ЗА гейовете. Колкото повече гейове, толкова повече свободни момичета за нас готините![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ейй как ми се скараааа ... Успокой се малко .. За кфо са караш ?!Първоначално написано от ItalianMafia
Че и на "ма" говори ... айде по-спокойно. Нещо да съм казала против тебе, че се впрягаш? И да.. знайш ли колко такива теми имаше преди, в които НИЕ оплюваме момчетата по доста по-брутален начин
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Emoooo0
Веднъж в живота си аз знам какво искам, нищо, че съм момиче ! Да пишеш на кирилица ПО ДЯВОЛИТЕ !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Аз знам много точно какво искам, така че Emoooo0 не си прав. Това с жените е тъпо клише създадено от някои мъже, които искат да се оправдаят с жените си за собствените грешки. Има хора, които не знаят какво искат, но далеч делението не е мъже - жени.
Някои знаят какво искат от живота, втори се опитват да го постигнат, трети го постигат, четвъртите са хората, които не знаят какво искат, а петите - не искат нищо.
aбе ако не е Гошо ще е Пешо то е ясно![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Знаем ! Но много от вас само си мислят, че могатПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
![]()
![]()
Браво и поздравления!Желая ти пълно постигане на поставените цели, стига те да са правилните.Но щом някой желае нещо, то това си е правилна цел за него си.Първоначално написано от vampirekiss
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
и хубу де ко искате аре кажете ми![]()
ВНИМАНИЕ !!! И всичко това описано в темата го правим именно заради товаПървоначално написано от haritov
![]()
Сега пак ще ми се скарат![]()
Hilary_![]()
Как смееш да говориш така?Ти си с ограничено мислене и си сърдита на всички момчета и специално на мене, щото не съм ти пуснал!Първоначално написано от Hilary_
И то защото не си ме накарала да ти пусна!!!!
Срамота!
Ограничено мислене!
Не беПросто вкарвам малко от твоя начин на мислене, да видиш колко е забавно
)
Слушайте мама и тате!
абе знам ко искат жените всичко искат ама ко да се прай банка дск е само една![]()
Де да знам на колко си години, май никъде не го пише.Колкото-толкова.Ако обадиш на колко си, ще го знам.
С никой не съм се захванал, просто ми е интересно как някои вкарват жестоката логика и си убивам времето като ги бъзикам![]()
![]()
Може да ми викаш "Митер" т'ва ми е партизанското име![]()
А останалото са напразни опити за вкарване на трудни думички в други напразни опити за постигане на сарказъм![]()
Слушайте мама и тате!
Абе .. ако ще и банка дск да си .. пак ше се намери нещоПървоначално написано от haritov
![]()
Hilary_![]()
зависи какво търсишПървоначално написано от Priceless
![]()
Хахах имах предвид, че пак нещо няма да е достатъчноПървоначално написано от haritov
![]()
Hilary_![]()
лошото е че забравяме дребните неща като това
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2..._bez_toaletna/
и не осъзнаваме колко са ценни![]()