'Ба колко много има да отговарям!И от всичките, само едно момиче се е опитало да даде смислени оправдания, като, разбира се, обвинява нас.Другите само обвиняват нас
Пита се, от къде пък знаете, че нямам успех сред момичетата Просто съм извадил някои факти, които СА СИ факти и са смешни
Или пък трагични, от друга гледна точка.

Да видим по ред на коментарите-
1 (момиче).забавен
2.обвинява нас
3.пак обвинява нас.А можеше да кажеш какво искаш ) Щом си извън общия знаменател.
4 момиче-обвинява нас.
нататък пак така.
Следва опит за отговор и обвинение към нас.
1.Точно, че знаем как да покажем.
5.Тц.Навивате си, че е невъзпитано каквото и да направим.Ама (както казаха) ако вие го направите-може.
6.Говоря за нормални момчета.
7-10 бла бла
11.Ааа бъркаш СЪ.... я виж какво правиш в момента!

А според мен Ансито (написано по изнасилен начин) е супер психоложка притежаваща супер умения и супер телепатия, на която е достоен да зависи Супермен, Холмс и дори Хаус.

Та, отвори постинга да прочетеш по-надолу.Не съм разочарован.Точно от такива момичета няма какво да искам, сеш' ли се Защото, точно тия момичета (ако е дал Бог) в някой момент получават разум и тогава стават жени, които могат да бъдат и знаят как да бъдат ухажвани

Кхъ-кхъм, скоро няма да мога да отговарям, така че по-леко със саркастичните коментари и странната психологична връзка, някак си определяща какъв е човек без дори да знаете нищо за него.

Важното е да се посмеем