.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Въпрос

Въпрос

Здравеите аз съм от Пазарджик и харесвам едно момиче направо съм влюбен в нея.Искам да разбера дали тя изпитва нещо към мен но ме е срам да я попитам защото може да се издъня.Кажете ми как да го направя моляви се.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Отговор: Ти си олигофрен
    Въпрос: На колко си ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

ами мисля че най-добрата идея е да я попиташ в прав текст
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма как да разбереш ако не я питаш .. и няма от какво да се издъниш ... Издънката ще е ако не я попиташ и си правиш разни планове за напред, а всъщност се окаже съвсеем различно ... Така, че питай я .. няма да те изяде ..

Град
    София
    Чрез приятели е тъпо,чрез скайп е още по-тъпо. Усмихни и се няколко пъти като ви се засечат погледите,говори си за нещо с нея и сам ще разбереш по държанието й :P

Град
    Deserted town
    Общувай повече с нея.Покани я да излезете сами на кафе...Има толкова много идеи...И като усетиш,че момента е удобен-попитай я...

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от nanabg
    Чрез приятели е тъпо,чрез скайп е още по-тъпо. Усмихни и се няколко пъти като ви се засечат погледите,говори си за нещо с нея и сам ще разбереш по държанието й :P
    +1
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Поредното допитване .. Ами отиваш заговаряш я, макар че смятам, че си срамежлив, иначе нямаше да ни питаш, я да действаш. Недей чрез приятели, скайп не е начина да си показваш чуствата, трябва да ги доказваш, а най добрия вариант е на живо. Така че ако те погледне усмихни и се, заговори я и така ще си дойдат нещата. Успех
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ако не можеш да я попиташ, тогава пробвай с визуален контакт. Следващия път, когато се видите, забрави чувствата си. Ясно е, че ще ти е трудно, но опитай. По този начин ще бъдеш в състояние да разговаряш с нея, без да ти е нервно. Когато се срещате й казвай "Здрасти" и й се усмихвай. Така на никой няма да му бъде напрегнато. Тя само трябва да отвърне на поздрава ти. Ако не го направи, значи или не те е чула, или просто не изпитва интерес. Ако пък отвърне на поздрава ти, поздравявай я винаги, когато се срещате. Тя може да се досети, че я харесваш. Ако тя изпитва същото, може и да те заговори. Ако не го направи, може още да не е разбрала намека ти.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    Бикини-Ботъм
    Най-добре е да си я питаш,защото пък може и да е от типа момичета,които се държат нормално с всички и не се издава нещо от държанието им,но пък всъщност си харесват някой. (аз съм такава)
    Момичетата винаги оценяват такава искренност и ще ти отвърне със същото,надявам се.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ся пич слушай бат си хари

фащаш я за гърдите казваш и ''ша та луба'' и после или ще издеш шамара или ша я лубиш

по директен и бърз начин от тоя нема

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Цитирай Първоначално написано от nanabg
    +1
    +1 :P :P
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си