- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
Здравеите аз съм от Пазарджик и харесвам едно момиче направо съм влюбен в нея.Искам да разбера дали тя изпитва нещо към мен но ме е срам да я попитам защото може да се издъня.Кажете ми как да го направя моляви се.
Отговор: Ти си олигофрен![]()
Въпрос: На колко си ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ами мисля че най-добрата идея е да я попиташ в прав текст![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Няма как да разбереш ако не я питаш .. и няма от какво да се издъниш ...Издънката ще е ако не я попиташ и си правиш разни планове за напред, а всъщност се окаже съвсеем различно ...
Така, че питай я .. няма да те изяде ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чрез приятели е тъпо,чрез скайп е още по-тъпо. Усмихни и се няколко пъти като ви се засечат погледите,говори си за нещо с нея и сам ще разбереш по държанието й :P
Общувай повече с нея.Покани я да излезете сами на кафе...Има толкова много идеи...И като усетиш,че момента е удобен-попитай я...
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
+1Първоначално написано от nanabg
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Поредното допитване .. Ами отиваш заговаряш я, макар че смятам, че си срамежлив, иначе нямаше да ни питаш, я да действаш. Недей чрез приятели, скайп не е начина да си показваш чуствата, трябва да ги доказваш, а най добрия вариант е на живо. Така че ако те погледне усмихни и се, заговори я и така ще си дойдат нещата. Успех![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ако не можеш да я попиташ, тогава пробвай с визуален контакт. Следващия път, когато се видите, забрави чувствата си. Ясно е, че ще ти е трудно, но опитай. По този начин ще бъдеш в състояние да разговаряш с нея, без да ти е нервно. Когато се срещате й казвай "Здрасти" и й се усмихвай. Така на никой няма да му бъде напрегнато. Тя само трябва да отвърне на поздрава ти. Ако не го направи, значи или не те е чула, или просто не изпитва интерес. Ако пък отвърне на поздрава ти, поздравявай я винаги, когато се срещате. Тя може да се досети, че я харесваш. Ако тя изпитва същото, може и да те заговори. Ако не го направи, може още да не е разбрала намека ти.![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Най-добре е да си я питаш,защото пък може и да е от типа момичета,които се държат нормално с всички и не се издава нещо от държанието им,но пък всъщност си харесват някой. (аз съм такава)![]()
Момичетата винаги оценяват такава искренност и ще ти отвърне със същото,надявам се.![]()
ся пич слушай бат си хари
фащаш я за гърдите казваш и ''ша та луба'' и после или ще издеш шамара или ша я лубиш![]()
по директен и бърз начин от тоя нема![]()
+1 :P :PПървоначално написано от curka87
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .