.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Алергия

Алергия

Знам, че тъпо напрайх ама откъде да знам, че така ще стане..
    През седмицата се мазах с един крем два пъти и сега забелязах по лицето ми са излязли някви бели точици и е адски дразнещо, сърбят а и боли..
    Мисля, че е няква алергия..
    Някой може ли да ми каже нещо с което да си успокоя кожата?

отиди на дервматолог или са мажи с крем "здраве"

Мега фен
    Град
    Earth...
    пубертета те гони
    честито

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    пубертета те гони
    честито
    Пубертета го минах..
    Не са пъпки, а точки..
    И се появиха за два дни..
    Прочети пак какво съм писала..

Фен
    Град
    Plovdiv
    ако искаш пробвай с алергозан

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от soif
    +1

Цитирай Първоначално написано от soif
    +1 А можеш и с крем "Бочко".Той е за малки деца,но е и противоалергенен

Супер фен Аватара на pinki
    алергозан за мазане или крем Здраве
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    in your sweet dreams
    а може с още нещо да се намажеш , дето си научила от тоя супер форум , и после няя се притесняваш , ако ти се появат още шитни из лицето
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    а може с още нещо да се намажеш , дето си научила от тоя супер форум , и после няя се притесняваш , ако ти се появат още шитни из лицето
    казах крем.. купен.. !

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    алергозан за мазане или крем Здраве
    +1 или крем Бочко
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Алергозана му е майката
    А следващия път преди да се мажеш с нещо (и то по лицето ) си направи тест за алергии.Вярно е,че се изчаква 24 часа докато видиш дали кожата се е зачервила,но поне няма да си прецакваш кожата
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Алергозана му е майката
    А следващия път преди да се мажеш с нещо (и то по лицето ) си направи тест за алергии.Вярно е,че се изчаква 24 часа докато видиш дали кожата се е зачервила,но поне няма да си прецакваш кожата
    Ужасно е на братовчедка ми направиха тест за алергичност,боцнаха й ръкта с 1235 игли (незнам какво са точно)и накрая откриха,че има алергия към домашния прах
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    Алергозана му е майката
    Ужасно е на братовчедка ми направиха тест за алергичност,боцнаха й ръкта с 1235 игли (незнам какво са точно)и накрая откриха,че има алергия към домашния прах
    Говорех за домашен тест за алергия ,т.е. като намаже сгъвката на ръката с крема и изчака 24 часа.Ако след 24 часа мястото е червено,значи е алергична
    Относно тия тестове при дерматолозите - и на мен ми правиха преди години Мен ме бодаха с 12 или 15 различни препарата и на края се оказа,че към нищо не съм алергична Е аз бях сигурна,че нямам алергии,но личната ми лекарка твърдо си държеше на мнението,че боледувам често заради алергия
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

аха ок разбрала съм те грешно
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Това твоето май не е алергия , ами просто чувствителност към някакви съставки съдържащи се в крема с който си се мазала. Всяка кожа различно понася различните мазила. Според мен си остави лицето , не го мажи сега още с някакви лайна , щото колкото е раздразнено кой знае как ще му се отрази.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    Алергозана му е майката
    Говорех за домашен тест за алергия ,т.е. като намаже сгъвката на ръката с крема и изчака 24 часа.Ако след 24 часа мястото е червено,значи е алергична
    Относно тия тестове при дерматолозите - и на мен ми правиха преди години Мен ме бодаха с 12 или 15 различни препарата и на края се оказа,че към нищо не съм алергична Е аз бях сигурна,че нямам алергии,но личната ми лекарка твърдо си държеше на мнението,че боледувам често заради алергия
    аз се мазах и чак след 2-3 седмици ми се появи обрива ... тъй че не мога да го предвидя с мазане на скъвката за след 24 часа
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си