.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Snuffles

да го ева
    .

Бай дъ уей промених си мнението ;/
    Остави го да си живее...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    Цитирай Първоначално написано от allie
    Начии меце има два вариянта

1 .. Да е искрен ф това което ти казва Тогава сичко ще е ОК !

2 .. Да не е искренн .. да отбие номераа .. скоро ще ми мине дънци .. ии акоо не е искрен кфоо праш стоиш и го чакаш да се накефии на самотата си лии . . нямал времее .. ако искаше щеше да намерии
    Да бе,казва истината.Ебаси тъпото ако иска да е с нея тва излизане вечер можеше да го запази за нея премерно.Как може да я отреже само заради тва,че иска да е сам и изведнъж когато пак му стане кеф да е с нея да се съберат.Дали щеше да му е приятно ако тя така му каже.
    емм даа .. попринцип тва е вид .. махай сее не моа се занимаам с теб .. .. тойй пъкк ии тойй намерии сии най-тъпото извинениее ..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Мамин пикльо.
    Нямал време, ако толкова те обичаше щеше да намери време. ;/
    Вижте се, разберете се и после се абстрахирай от всичко. ;/
    Напълно съгласна!!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Насред пустошта, между сенките

yahabibi xD

Абе стига сте ме обсъждали бе мама му да е*а! Аз да не съм ви някоя цифка (мЪрсолка) че да ме говорите толкова ? Дон Хуан не е тук

P.S. AVE ROCK VE

Това е един мърльо. Ако той те харесваше и му беше гот да е с теб изобщо нямаше да ти говори такива неща. Факта, че отношенията му с теб му тежат говори, че явно, че не изпитва нещо кой знае какво. Но е мърльо, защото не го признава по мъжки, а се оправдава като някоя жена. Съжалявам, че ти го казвам, но просто не се занимавай с него. Какво значи това "има нужда от малко време сам"?! За мен значи "дотегнало ми е от теб".

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Мамин пикльо.
    Нямал време, ако толкова те обичаше щеше да намери време. ;/
    Вижте се, разберете се и после се абстрахирай от всичко. ;/
    Напълно съгласна!!
    Аз също.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

ем,не е нужно да пишете тука повече
    ..10х,но мисля,че всичко е ясно вече..
    \\
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    За мен това, дето казал, че скоро щяло да му мине, че нямало да те смени, това за мен са оправдание, при положение, че едва ли не ти е намекнал, че това е края. Поговорете си на живо, виж там как ще се държи. Според мен само те залъгва. Дори и да му дадеш време няма смисъл. Но поговорете си се пак изяснете се, но щом ти е казал, че иска време значи.. Успех
    prava e!!!

Цитирай Първоначално написано от Emoooo0
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    За мен това, дето казал, че скоро щяло да му мине, че нямало да те смени, това за мен са оправдание, при положение, че едва ли не ти е намекнал, че това е края. Поговорете си на живо, виж там как ще се държи. Според мен само те залъгва. Дори и да му дадеш време няма смисъл. Но поговорете си се пак изяснете се, но щом ти е казал, че иска време значи.. Успех
    prava e!!!
    Ехх,ама мн ли се кефиш бе. Нарао да умреш от смях.
    :/
    ..и вече няма нужда да пишете ...
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Пак аз и моите проблеми...

Цитирай Първоначално написано от Snuffles
    Ами,да,пак ще ви занимавам.. ;D Ами, каза ми,че трябва да се видим спешно,колкото се може по-бързо и аз го попитах дали да приемам това като край...и той каза да и ми каза,че ще ми го каже направо-че му трябвало малко време сам,по цял ден е на работа и излиза само вечер,а и уикендите е зает...каза,че скоро щяло да му мине и,че нямало да ме смени, и че ме обича..да вярвам ли,да се надявам ли...тотално вече се обърках.
    Просто иска да те опъне още веднъж ..... нали е безплатно !!

Сори, че пиша

Град

пръц

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Това е един мърльо. Ако той те харесваше и му беше гот да е с теб изобщо нямаше да ти говори такива неща. Факта, че отношенията му с теб му тежат говори, че явно, че не изпитва нещо кой знае какво. Но е мърльо, защото не го признава по мъжки, а се оправдава като някоя жена. Съжалявам, че ти го казвам, но просто не се занимавай с него. Какво значи това "има нужда от малко време сам"?! За мен значи "дотегнало ми е от теб".
    УАУ БАБО ВАНГА Просто не знаеш колко си прав! А да ме коментират във форум с весели типове, които ме наричат както си искат - е това ме уби... А аз казах че те обичам, но ще ми мине!За неразбралите - скоро няма да я обичам то с този форум това скоро е на няколко грешни поста разстояние.

P.S. И все пак AVE ROCK VE

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Като се видите го питай абсолютно всичко,което те интересува спрямо връзката ви и не крии нищо от него.След това ще прецениш какво да правиш и какво да мислиш.Не прибързвай с решения ...
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Абе обсъждате ХИПЕР нервен човек... Как може да пишете такива глупости? А това, че ме спомена във форум пълен с идиоти ( не всички .. и нищо лично ) ме обижда! Който ме обижда не ме уважава - така че сама стигай до изводи

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от barzev
    Абе обсъждате ХИПЕР нервен човек... Как може да пишете такива глупости? А това, че ме спомена във форум пълен с идиоти ( не всички .. и нищо лично ) ме обижда! Който ме обижда не ме уважава - така че сама стигай до изводи
    Вани, ти ли си, бе мой човек?!
    Ахахаха, я оставете човека на мира, пич е, не го занимавайте с глупости!

П.П.Ако не се сещаш кой е, си помисли колко фенки на дяволските камбани познаваш
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    galabovo
    не искам да те отчайвам но ходя с пр си от 2 год и наскоро когато си мислих че неискам да съм повече с него му казах точно това защтото незнаех как да го зарежа но още на 2рия ден разбрах че сам мислила грешно званнах му и сега сме си заедно.В момента той наистина мисли за окончателен край но искрено се надявам да разписли като мен и да разбере че те обича
    )))

Град
    Абе фенки на дяволските камбани много, но само една ми казва "Вани". Хъх А на Мена - повярвай ми няма да се случи така - ROCK Да живее свободатааааа! Сега мога да си ходя по плажа и да си зарибявам всяка срещната и enjoy:
    http://www.youtube.com/watch?v=_tnzTCWpp0k

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    идиот

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Хаха идиот може да ми кажеш ако ме познаваш, а аз не си спомням Това че някаква шматка е писала за мен глупости .. е съжалявам че ме възприемате погрешно А който ме мисли за идиот нека посети Бургас (ако не е от тук) и да се запознаем - за мен ще е удоволствие (:

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ти и казваш, че я обичаш и се нуждаеш от време, а после я класифицираш като някаква шматка
    кой не би си направил грешни изводи?
    е аз съм от Бургас ама нямам особено желание да се запознаем...

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Лол пичч как намерии времее да пишеш ф тояя форумм Налии няяш никфоо времее

Град
    Хохо за весели работи имам маалко временце ама за ШМАТКИ (втори път го казвам защото си е такава ), които не ме уважават - това е нямам! Винаги съм обичал друга ... Мислех че ме мрази, а тя също ме обича.. Нали сме в секция любов - е обичам друга и тя мен! По ясно ? Не нали ? Никога не съм те обичал сладур - просто не исках да те боли много- все пак съм ти първия! хаха .. Та ще постоя малко сам. Любимата ми е в траур. Гадна държава , гаден живот и гаден край на хората .. Все едно! Тъй като съм прекалено възпитан за да ви псувам, ще ви кажа само : AVE ROCK VE :P

Добре тогаваа заштоо я лъгаа .. по добрее истинатаа .. отколкотоо някфии долнопробнии лъжи .. от лъжатаа повече болии

Град
    Защото си мислех че може и да стане нещо и когато гореспоменатото от мен момиче (ахм сещайте си се де) ми каза, че винаги ме е обичала, въпреки че аз мислех точно обратното.. си казах : супер, вече нищо няма значение. На следващия ден 2-ма нейни близки хора претърпяха злополуки... И двете смъртоносни... А госпожичката, която започна тази тема разбра всичко. Всичко!!!! E вижте

Бързев ♂
    [7/20/2009 11:14:09 PM] Бързев ♂: и гледай и това пиши във форума :@
    [7/20/2009 11:14:23 PM] Lithium.: of aveq se gramni ve
    [7/20/2009 11:14:26 PM] Lithium.: |-(
    [7/20/2009 11:14:30 PM] Бързев ♂: подобно

ще се гръмна с воден пистолет

аххахахах .. напрауу нии знамм кфоо даа ваа праа вечее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си