- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак аз и моите проблеми...
Бай дъ уей промених си мнението ;/Първоначално написано от Snuffles
Остави го да си живее...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
емм даа .. попринцип тва е вид .. махай сее не моа се занимаам с теб ..Първоначално написано от smiLe49
.. тойй пъкк ии тойй намерии сии най-тъпото извинениее ..
![]()
Напълно съгласна!!Първоначално написано от Snickers
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Абе стига сте ме обсъждали бе мама му да е*а! Аз да не съм ви някоя цифка (мЪрсолка) че да ме говорите толкова ? Дон Хуан не е тук![]()
P.S. AVE ROCK VE![]()
Това е един мърльо. Ако той те харесваше и му беше гот да е с теб изобщо нямаше да ти говори такива неща. Факта, че отношенията му с теб му тежат говори, че явно, че не изпитва нещо кой знае какво. Но е мърльо, защото не го признава по мъжки, а се оправдава като някоя жена. Съжалявам, че ти го казвам, но просто не се занимавай с него. Какво значи това "има нужда от малко време сам"?! За мен значи "дотегнало ми е от теб".
Аз също.Първоначално написано от Priceless
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
ем,не е нужно да пишете тука повече
..10х,но мисля,че всичко е ясно вече..
\\
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Ехх,ама мн ли се кефиш бе.Първоначално написано от Emoooo0
Нарао да умреш от смях.
:/
..и вече няма нужда да пишете ...
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Просто иска да те опъне още веднъж ..... нали е безплатно !!Първоначално написано от Snuffles
Сори, че пиша![]()
![]()
УАУ БАБО ВАНГАПървоначално написано от AceXe
Просто не знаеш колко си прав! А да ме коментират във форум с весели типове, които ме наричат както си искат - е това ме уби... А аз казах че те обичам, но ще ми мине!За неразбралите - скоро няма да я обичам
то с този форум това скоро е на няколко грешни поста разстояние.
![]()
P.S. И все пак AVE ROCK VE![]()
пфф![]()
Първоначално написано от SuNsEt
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Абе обсъждате ХИПЕР нервен човек... Как може да пишете такива глупости? А това, че ме спомена във форум пълен с идиоти ( не всички .. и нищо лично ) ме обижда! Който ме обижда не ме уважава - така че сама стигай до изводи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вани, ти ли си, бе мой човек?!Първоначално написано от barzev
![]()
![]()
![]()
Ахахаха, я оставете човека на мира, пич е, не го занимавайте с глупости!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.Ако не се сещаш кой е, си помисли колко фенки на дяволските камбани познаваш![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
не искам да те отчайвам но ходя с пр си от 2 год и наскоро когато си мислих че неискам да съм повече с него му казах точно това защтото незнаех как да го зарежа но още на 2рия ден разбрах че сам мислила грешно званнах му и сега сме си заедно.В момента той наистина мисли за окончателен край но искрено се надявам да разписли като мен и да разбере че те обича![]()
)))
Абе фенки на дяволските камбани много, но само една ми казва "Вани". ХъхА на Мена - повярвай ми няма да се случи така - ROCK
![]()
Да живее свободатааааа! Сега мога да си ходя по плажа и да си зарибявам всяка срещната
и enjoy:
http://www.youtube.com/watch?v=_tnzTCWpp0k
идиот![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Хаха идиот може да ми кажеш ако ме познаваш, а аз не си спомнямТова че някаква шматка е писала за мен глупости .. е съжалявам че ме възприемате погрешно
А който ме мисли за идиот нека посети Бургас (ако не е от тук) и да се запознаем - за мен ще е удоволствие (:
ти и казваш, че я обичаш и се нуждаеш от време, а после я класифицираш като някаква шматка
кой не би си направил грешни изводи?
е аз съм от Бургас ама нямам особено желание да се запознаем...
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Лол пичч как намерии времее да пишеш ф тояя форуммНалии няяш никфоо времее
![]()
Хохо за весели работи имам маалко временцеама за ШМАТКИ (втори път го казвам защото си е такава ), които не ме уважават - това е
нямам! Винаги съм обичал друга ... Мислех че ме мрази, а тя също ме обича.. Нали сме в секция любов - е обичам друга и тя мен! По ясно ? Не нали ? Никога не съм те обичал сладур - просто не исках да те боли много- все пак съм ти първия! хаха ..
Та ще постоя малко сам. Любимата ми е в траур. Гадна държава , гаден живот и гаден край на хората .. Все едно! Тъй като съм прекалено възпитан за да ви псувам, ще ви кажа само : AVE ROCK VE :P
Добре тогаваа заштоо я лъгаа .. по добрее истинатаа .. отколкотоо някфии долнопробнии лъжи .. от лъжатаа повече болии![]()
Защото си мислех че може и да стане нещо и когато гореспоменатото от мен момиче (ахм сещайте си се де) ми каза, че винаги ме е обичала, въпреки че аз мислех точно обратното.. си казах : супер, вече нищо няма значение. На следващия ден 2-ма нейни близки хора претърпяха злополуки... И двете смъртоносни... А госпожичката, която започна тази тема разбра всичко. Всичко!!!! E вижте![]()
Бързев ♂
[7/20/2009 11:14:09 PM] Бързев ♂: и гледай и това пиши във форума :@
[7/20/2009 11:14:23 PM] Lithium.: of aveq se gramni ve
[7/20/2009 11:14:26 PM] Lithium.: |-(
[7/20/2009 11:14:30 PM] Бързев ♂: подобно
ще се гръмна с воден пистолет![]()
аххахахах .. напрауу нии знамм кфоо даа ваа праа вечее![]()