- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка при секс
Здравейте... Преди 2 месеца с приятеля ми правихме за 1 път секс...
1вия път боля малко и тече кръв
2рия пак тече но по-малко и пак боля мъничко...
3тия,4тия,5тия и 6тия път беше супер хубаво без да ме боли...
ОБАААЧЕ...
Оня ден бяхме в нас прави ми френска и свърших,бях овлажнена,но
ме заболя като тръгна да го вкарва и спряхме...
А впрочем не сме го правили от 2 седмици и половина възможно ли е от това да ме боли,защото химена е скоро скъсан и сега като не сме го правили от 2-3 седмици да зараства?![]()
Спокойно де , няма причина за паника , случва се. Щом още сте в началото тепърва ще се упражнявате и ще се подобрява качеството![]()
Получават се понякога гафове от сорта на неподходящ ъгъл , натиск и т.н. , едва ли химена ти зараства .
Хименът не може да зарастне!!! Нормално е да има болка в началото. Спокойно след още някоко пъти всичко ще е наред.![]()
Koga7o h0ra7a spra7 da m3 mrazq7 i da mi zavijda7, 7ogava v3ch3 o7 m3n nish7o n3 s7ava!
Тва е.Накъде по-зле?Правим секс,но нямаме никви елемнтарни познания.Дори за собственото ни тяло.Е ебати простотията.Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
![]()
а ти в началото дали си имал/а?!![]()
момичето пита щот е притеснено ти се прайш на 3 и полувина.. коментара ти е напълно излишен и не и помагаш по никъв начин!!!![]()
![]()
Мацко, щом от скоро го правите е нормално да те боли![]()
Спокс сичко ще се оправи с течение на времето и няма да те боли ..
![]()
![]()
В началото?Първоначално написано от sexapilkata
Демек?
Когат бях на 2 ли?
![]()
Треа да се чете,ЧЕТЕ!Като е на 16,значи е готова да се ч*ка ли?Като не разбира нищо,да седне и да почете малко.
п.п.И без тва има много такива теми,поне да потърси.![]()
Първоначално написано от liliyo
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
епа дай да се чукаме като зайци да направим белята пък после да се учим ко туй яйчници, хормони, яйцеклетки ... има една много готинка тема "Обща сексуална култура" и ако беше чела сега нямаше да се чуди какво й е...химена зараствалПървоначално написано от sexapilkata
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
+1Първоначално написано от bog4eto
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ДА! Химена ти е зарастнал... тцъ тцъ..
В началото винаги е така.. Сексуалната ти култура е под всякаква критика!
Ако беше по-образована от някои хора както казваш нямаше да пишеш пълните глупости.... Тва влагалището го вземате като няква ламарина бе ... Разширявате го 1 път и то си стои точно така цял живот.... В началото си тясна, той те отваря - болка, не правите секс 2-3 седмици ти се стесняваш, правите го наново пак те наболява ЩОТО СИ ТЯСНА, БЕ !!!!!!!!!!!!!!! Как може да сте толкова малоумни ? Това не е от обща култура дори, а е от проста логика, която имат дори и пеперудките .... Ако бях модератор такива като тебе много щяха да ме мразят и форума нямаше да се флъдва всеки ден с ЕДНИ И СЪЩИ ПРОКЛЕТИ ТЕМИ, КОИТО СТОЯТ НА 1 СТРАНИЦА И НЯМА КОЙ ДА СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПОГЛЕДНЕ МААААААЛКО ПО-НАДОЛУ !!!!!!
De-Phazz - Anchorless
Деерееебаси кво стана тука .. момичето просто не е било наясно с нещата, не се карайте ..
![]()
Иначе по темата : И аз мисля, колкото повече го правите с приятеля ти толкова повече опит ше добиете и няма да боли толкова![]()
Готина... Стига си се правила на велика и не чети морал без да са ти ясни някои неща. Някои неща не могат да се научат от книгите, а единствено с практика. Нормално е. Много хора при първите си сексуални отношения не са толкова запознати. Там основно действа инстинкта. Какво си тръгнала да я упрекваш?! Това че, ти си толкова притеснителна и си изкупила от съседната книжарница всичките книги на сексуални теми не значи, че всички трябва да го правят и да държиш сметка на хората. Като толкова разбираш защо не й дадеш съвет вместо да я упрекваш...Първоначално написано от bog4eto
Vichko0o, почини си малко и ти. Стига си викал и ти като някоя чавка, че ставаш банален.
Колкото до темата. Съжалявам, не съм съм жена и не разбирам чак толкова от женската анатомия. И все пак защо не се посъветваш с майка ти? Убеден съм, че тя може да ти отговори на въпроса. Няма нищо срамно в товаЗащото нали виждаш тука тия ше те изядат направо с парцалите...
Да!Напълно си прав.Извинявам се..аз съм тооолкова притеснителна просто,тва не е нормално!Да чета!WOW!Вече се е изтъркало явно..Първоначално написано от AceXe
![]()
И си прав..отново.Вече все повече и повече хора правят секс без да са толкова запознати.Няма да е чудно,ако скоро се появи тема "Правих секс,но по-едно време се появи някаква странна бяла течност.Какво е това?Нормално ли е?Да не е симптом на някаква болест?"
Първоначално написано от bog4eto
Хората ВИНАГИ са правили секс без да са запознати. Това е тема табу за повечето хора и е нормално да е така. Затова има и форуми като този. Какво си тръгнала да обвиняваш наляво-надясно. Ти знаеш ли, че има семейства, в които ако бащата само чуе думата "секс" от дъщеря си ще я смачка от бой. Да не говорим ако види книга на тази тема или такъв сайт в историята на браузъра. Е как очакваш тези хора да не са наплашени и да не смеят да отварят приказка за темата ?
Малко по-спокойно. Тук сме, за да си помагаме и донякъде забавляваме, а не да се правим на интересни, да си избиваме комплексите и да се чудим с кого да се заядем.
И ти си тръгнал да ми казваш аз да мълча ? Що пишеш в тема в която си некомпетентен и нямаш идея? А нека позная щото си поредното леке което си търси занимавка да се заяжда! Да ще я изядем с парцалите щото ако и го кажеш с мили думички няма да си направи труда да прочете, а ще ни се качи на глава и ще продължава с малоумните си теми, вместо да погледне работата на мачока дето го е сложил ВАЖНА ТЕМА !!! Аз чавка не съм и банален няма да стана, щото има за кво да викам! Но явно ти си деградиралия дето се мисли за отворко и спами във всяка една тема ! Като не разбираш нещо НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА ДА ПИШЕШ В ТЯХ! ТИ не само, че ставаш жалък ми и показваш колко си необразован и незапознат с най-простата биология !Първоначално написано от AceXe
De-Phazz - Anchorless
Можем много да си говорим,но няма смисъл.Имаш си мнение-хубаво.Като искаш да помагаш-помагай и не се занимвай с менеПървоначално написано от AceXe
![]()
Получават се понякога гафове от сорта на неподходящ ъгъл , натиск и т.н. , едва ли химена ти зараства .
+1![]()
не може да зараства .. просто си тясна .. радвай сеПървоначално написано от baby_join_me_in_dead
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more